HP najavio nova ProBook prijenosna računala

HP najavio nova ProBook prijenosna računala

Hewlett Packard najavio je kako i na hrvatsko tržište uskoro stižu noviteti iz njihove ProBook serije prijenosnih računala. ProBook 400 G6 namijenjen je malim i srednjim tvrtkama i predstavlja cjenovno povoljno rješenje za poslovne ljude.

Modeli ProBook 430 G6, 440 G6 i 450 G6 karakterizira vrlo tanak dizajn preuzet iz jačih HP-ovih poslovnih serija. U dizajnerskom smislu valja još istaknuti i vrlo tanak okvir zaslona te zglob ekrana koji donosi mogućnost zakretanja do 180 stupnjeva, što znači da ga se može koristiti u potpuno polegnutom položaju.

Od ostalih karakteristika, poslovnjacima će zasigurno biti zanimljive nove sigurnosne značajke, i u softverskom i u hardverskom dijelu. Osim toga, korisnici mogu izabrati više vrsta povezivanja, uključujući mogućnost spajanja na mobilnu LTE mrežu. U hardverskom smislu nove prijenosnike pokreću Intelovi Core procesori osme generacije , imaju odvojene Nvidia GeForce grafičke kartice i mogućnost brzog punjenja baterije (do 50% u 30 minuta).

Nova računala serije ProBook na našem bi se tržištu trebala pojaviti uskoro, točnije tijekom siječnja. Preporučena maloprodajna cijena kretat će se već od 3899 kuna s uključenim PDV-om.

Još iz kategorije

Edukativni alat koji je sada dostupan i u Hrvatskoj

Edukativni alat koji je sada dostupan i u Hrvatskoj

17.06.2019. komentiraj

MAKERphone, edukacijski mobilni telefon kojeg korisnik sastavlja posve samostalno, bit će dostupan od ovog tjedna u A1 ponudi, ekskluzivno za hrvatsko tržište. Edukativni je to alat u obliku mobilnog telefona koji najmlađim generacijama donosi posve novi oblik učenja, a imali su ga prilike testirati mali zaljubljenici u STEM područja na A1 MAKERphone igri avanture koja se održala ove subote u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

Orqa premašila sva očekivanja na Kickstarteru

Orqa premašila sva očekivanja na Kickstarteru

17.06.2019. komentiraj

Domaći startup iz Slavonske silicijske doline iz Osijek Orqa koja se bavi sustavima za FPV (first person view) za letenje bespilotnim letjelicama krenula je u svoju prvu Kickstareter kampanju za Orqa FPV.One naočale i u samo nekoliko sati premašila sva očekivanja prije svega svoja i 30 tisuća željenih dolara.

Novi Philipsov monitor osjetljiv na dodir

Novi Philipsov monitor osjetljiv na dodir

15.06.2019. komentiraj

Tvrtka MMD, brend licencirani partner Philips monitora, najavila je novi 242BT 24 inčni LCD monitor sa SmoothTouch tehnologijom. Monitor osjetljiv na dodir, omjera stranica 16:9, imat će Full HD razlučivost, IP54 certifikat za otpornost na prašinu i vodu te kapacitivnu tehnologiju za 10 dodirnih točaka.