Hotelska soba kao veliki zaslon na dodir

Hotelska soba kao veliki zaslon na dodir

Foto: Fotolia (ilustracija)

Ono što i nije baš dio naše svakodnevice, nalazi se u  ponudi londonskog hotela. Rezervacije za goste obavljaju se putem Samsung Galaxy Tab, a ljudska radna snaga se sve manje koristi.

U hotelu ne postoji pazikuća i umjesto prijašnjeg načina prijavljivanja, Samsung Galaxy Tab postavljeni su u svakoj sobi i kontroliraju apsolutno svaki segment, od upravljanja roletama do osvjetljenja sobe. Koriste se ujedno za pristup internetu i gledanju Netflix filmova.

Mnogo hoteli danas upotrebljavaju najmoderniju tehnologiju za kontrolu pristupa, za upravljanje TV programom, sobnom infrastrukturom, ali možda su najdalje otišli sa svojom vizijom hotela budućnosti u Španjolskoj koja je jedna od najvećih turističkih velesila.

Dizajnerska tvrtka nedavno je pokazala prototip hotelske sobe u kojoj su svi zidovi izgrađeni od touchscreen zaslona. Ako ste tip klasičara ovo će vam se vjerojatno činiti suludo, no ako ste zaljubljenik u tehnologiju, ovo je za vas pravi mali raj.

Ideja je turistima omogućiti punu funkcionalnost i multimedijalnost prostora u kojem borave tako da će oni moći uploadati svoje fotografije na zidovima ili koristiti zaslone za retrospekciju događaja.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

Na tržište stiže Samsung Galaxy Fold

04.12.2019. komentiraj

Samsung Galaxy Fold u sljedećim će tjednima biti dostupan i korisnicima u Hrvatskoj uz preporučenu cijenu od 15,5 tisuća kuna. Kako ističu u Samsungu ovaj pmetni uređaj moći će se kupiti u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod telekom operatera.

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

IDC: Prodaja mobitela će oštro rasti u 2020. zbog uvođenja 5G u Kini

03.12.2019. komentiraj

Analitičari IDC-a prognoziraju da će sljedeće godine globalno tržište pametnih telefona napokon zabilježiti rast, što je odlično jer se tako nešto nije dogodilo tri godine zaredom pa se stvorila panika na tržištu. Ali, treba reći i da IDC ovime spušta prognozu koju je dao prije gotovo tri mjeseca.

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

02.12.2019. komentiraj

Osim skupljanja i analiziranja širokog raspona informacija o vašim aktivnostima, treningu te kvaliteti sna, sada izgled vašeg sportskog sata možete vrlo jednostavno prilagođavati svakoj situaciji ili raspoloženju. Huawei Watch GT 2 tako pruža mogućnost odabira izgleda vašeg zaslona, neovisno o tome želite li futuristički uređaj ili elegantan sat klasičnog stila. Izgled vašeg sata možete promijeniti u tren oka.