Hotelska soba kao veliki zaslon na dodir

Hotelska soba kao veliki zaslon na dodir

Foto: Fotolia (ilustracija)

Ono što i nije baš dio naše svakodnevice, nalazi se u  ponudi londonskog hotela. Rezervacije za goste obavljaju se putem Samsung Galaxy Tab, a ljudska radna snaga se sve manje koristi.

U hotelu ne postoji pazikuća i umjesto prijašnjeg načina prijavljivanja, Samsung Galaxy Tab postavljeni su u svakoj sobi i kontroliraju apsolutno svaki segment, od upravljanja roletama do osvjetljenja sobe. Koriste se ujedno za pristup internetu i gledanju Netflix filmova.

Mnogo hoteli danas upotrebljavaju najmoderniju tehnologiju za kontrolu pristupa, za upravljanje TV programom, sobnom infrastrukturom, ali možda su najdalje otišli sa svojom vizijom hotela budućnosti u Španjolskoj koja je jedna od najvećih turističkih velesila.

Dizajnerska tvrtka nedavno je pokazala prototip hotelske sobe u kojoj su svi zidovi izgrađeni od touchscreen zaslona. Ako ste tip klasičara ovo će vam se vjerojatno činiti suludo, no ako ste zaljubljenik u tehnologiju, ovo je za vas pravi mali raj.

Ideja je turistima omogućiti punu funkcionalnost i multimedijalnost prostora u kojem borave tako da će oni moći uploadati svoje fotografije na zidovima ili koristiti zaslone za retrospekciju događaja.

Još iz kategorije

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

Odgovor Googleovu Playu je Huawei AppGallery

25.02.2020. komentiraj

Postupno širenje dostupnosti 5G podrazumijeva revolucionarno mobilno iskustvo. Korisnici sve više koriste niz različitih uređaja u raznim uvjetima, dok su mobilne aplikacije ključne za bogatiji doživljaj povezanosti. Huawei vjeruje da će potražnja za pametnijim aplikacijama samo rasti i pritom želi biti među prvima koju će omogućiti ovu snažnu promjenu.

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.