PAMETNI TELEFONI

Honor ušao među Top 5 proizvođača pametnih telefona u Europi

Honor ušao među Top 5 proizvođača pametnih telefona u Europi
Honor na sjamu MWC 2023 prošle godine u Barceloni
Dražen Tomić / Tomich Productions

Globalni tehnološki brend Honor je, uoči kako sami tvrde predstavljanja novih revolucionarnih inovacija u Barceloni ovoga vikenda, zabilježio veliki uspjeh i te prvi put otkad samostalno posluje, ušao među Top 5 proizvođača pametnih telefona na europskom tržištu.

Prema posljednjem canalys izvješću, Honor je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao nevjerojatan rast od 116% u odnosu na prethodnu godinu. Na taj je način Honor jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom ovog razdoblja.

Ovaj rezultat ne samo da naglašava sve veće prihvaćanje i popularnost Honora među europskim korisnicima, već naglašava i njegovu stratešku snagu u snalaženju u visoko konkurentnom okruženju u industriji pametnih telefona, tvfrde u kompaniji.

Budući da se očekuje oporavak tržišta u 2024. godini, Honor je fokus stavio na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika, čime postavlja temelje za trajni uspjeh i utjecaj u oblikovanju budućih trendova pametnih telefona.