MWC 2024

Honor predstavlja još jedan pametni telefon koji nastao u suradnji s Porscheom

Honor predstavlja još jedan pametni telefon koji nastao u suradnji s Porscheom

Honor je u ekskluzivnom intervjuu službeno potvrdio kako će na ovogodišnjem MWC launch događaju predstaviti još jedan pametni telefon koji je dizajniran u suradnji s Porsche Designom.
 
Wallpaper, jedan od globalnih autoriteta za dizajn, nedavno je objavio intervju s Honorovim glavnim dizajnerom Yuanom i voditeljem dizajna u Porsche Lifestyle grupi Carstenom Monnerjanom.

Naglasak je u intervjuu bio upravo na strateškom partnerstvu između dvaju brendova, kao i na najnovijoj inovaciji Porsche Design Honor Magic V2 RSR, a otkriveno je i nekoliko detalja o još jednom nadolazećem uređaju.

"Uvijek tražimo ravnopravne partnere koji savršeno odgovaraju, sa zajedničkim kupcima", kaže Carsten Monnerjan, šef dizajna u Porsche Lifestyle Group, podružnici proizvođača automobila Porsche i tvrtki iza brenda Porsche Design.

Monnerjan vodi kreativni tim u Studio FA Porsche u austrijskom Zell am Seeu, osnovan od strane i nazvan po tvorcu Porschea 911. U posljednjih nekoliko godina, dizajnerski studio je ojačao svoj suradnički rad između svojih ureda u Zell am Seeu, Berlinu, Los Angelesu, Shanghaju i Ludwigsburgu u Njemačkoj. Postoji i bliska sinergija s dizajnerskim studijem kojim upravlja direktor Style Porschea, Michael Mauer.

Za Honor, partnerstvo ne bi moglo biti prikladnije. Yuan, glavni dizajner u Honoru, objašnjava kako je tvrtka posvećena otvorenosti i suradnji.

"Mislim da Honor i Porsche Design dijele istu viziju pružanja niza visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda koji postavljaju standarde u industriji. Nismo mogli pronaći boljeg partnera od Porsche Designa - oboje smo neustrašivi u tome da prekinemo s ustaljenim pravilima i kročimo vlastitim putem za nove i uzbudljive proizvode", izjavio je.

Ovo partnerstvo će biti korisno za obje strane jer će učvrstiti njihovu poziciju i otvoriti vrata novih prilika na tržištu pametnih telefona.