HONOR Magic4 Pro predvodi na putu do filmske videografije

HONOR Magic4 Pro predvodi na putu do filmske videografije

Fotografija i videografija na pametnom telefonu su znatno napredovali u posljednjih nekoliko godina, a proizvođači sada koriste najbolje od hardvera za kameru, moćan softver pa koriste i umjetnu inteligenciju. HONOR je postao pionirska sila u ovom aspektu, zbog predanosti stvaranju sustava kamera koji daju izvanredne rezultate u svim scenarijima. HONOR pomiče standarde industrije s novim premium HONOR Magic4 Pro pametnim telefonom, koji korisnika dovodi do redateljske stolice svaki put kad snima video.

S tehničkog aspekta, HONOR Magic4 Pro zadovoljava potrebe korisnika za snimanjem na filmskoj razini i može se pohvaliti snažnom kombinacijom trostruke kamere. Ova postavka sastoji se od široke kamere od 50 MP, ultraširoke kamere od 50 MP 122° i periskopske telefoto kamere od 64 MP. Pogledajmo pobliže kako ove kamere i neke od njihovih revolucionarnih inovacija mogu pomoći korisniku da detaljno snimi svoje remek-djelo.

Pogonjen s naboljim u klasi Fusion Computational snimanjem s više kamera, HONOR Magic4 Pro može neprimjetno proizvesti slike visoke razlučivosti u zapanjujućoj jasnoći, čak i kada se snima izdaleka. Kameru nadopunjuje ugrađeni laserski senzor za fokusiranje 8x8 dToF, koji poboljšava brzinu i točnost fokusa slike pri slabom osvjetljenju i senzor treperenja koji pomaže u smanjenju treperenja tijekom snimanja.

HONOR u potpunosti koristi jedinstvene mogućnosti svake od tri kamere. Kada jedna kamera nešto ne uspije, druge kamere mogu je nadopuniti kako bi poboljšale ukupnu kvalitetu, boju i jasnoću fotografije. Bilo da korisnik snima zgradu, zumira ili snima portret, HONOR Magic4 Pro inteligentno koristi svoje mogućnosti za spajanje ultra širokokutnog objektiva i glavne kamere, glavne kamere i telefoto objektiva ili više sličica tijekom snimanja s telefoto kamerom.

HONOR Magic4 Pro ima telefoto objektiv rezolucije od 64 MP što je najviše u industriji, a uz najveću kvalitetu kamera, omogućuje korisnicima snimanje izvanrednih slika u uvjetima slabog osvjetljenja. Približavanjem subjekta ova telefoto leća korisniku olakšava snimanje dragih trenutaka. Objektiv podržava 3,5x optički zum s najboljim efektima u industriji.

Za razliku od tradicionalnog zumiranja velike snage koje uzrokuje nedosljednost i zamućenost slike, telefoto objektiv u najvećoj mjeri osigurava jasnoću i kvalitetu snimanja. Njegov hibridni zum od 10x pogodan je za snimanje udaljenih detalja ili zgrada. Objektiv podržava do 100x digitalni zum, kao i optičku i elektroničku stabilizaciju slike, kako bi se jasno snimile udaljene scene.

Nudeći snimke na filmskoj razini, HONOR Magic4 pro sadrži HONOR Magic-Log Movie Master i AI Film Effects, nudeći dinamičan raspon i bogat izraz boja za snimanje videozapisa. S ovom značajkom, HONOR Magic4 serija isporučuje prvu 10-bitnu log 4K video snimku na svijetu u 60fps, čime postavlja novi standard industrije.

Korišten za snimanje filmova profesionalne klase, log format omogućuje korisnicima da poboljšaju izgled svojih videozapisa filmskim tonovima boja u HDR jasnoći. Opremljena cinematic 3D LUT (Look Up Table) mogućnostima, HONOR Magic4 serija podržava naprednu grafiku, kontrolira zasićenost, svjetlinu i kontrast, pomažući korisnicima da snimaju i uređuju svoje videozapise u vrhunskim nijansama boja prikladnim za filmove. Time kreatorima omogućuje da u svoje svakodnevne sadržaje unesu boje i raspoloženja holivudskog stila.

Ukratko, HONOR Magic4 Pro uređaj je najviše kvalitete kada je riječ o fotografiji i videografiji, a svaka je značajka fino podešena kako bi pružila najbolje iskustvo tijekom snimanja. Međutim, tu je i puno više, uređaj dolazi s jako brzim 100W HONOR SuperChargeom, prvom tehnologijom AI Privacy Calling i prvim LTPO zaslonom u industriji s prigušivanjem PWM-a od 1920 Hz (Modulacija širine pulsa). Također dolazi s predinstaliranim Google mobilnim servisima.

HONOR Magic4 Pro dostupan je na hrvatskom tržištu od 9.6. u Telemachu s preporučenom maloprodajnom cijenom od 8,299 kn.

Još iz kategorije

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

Huawei postao vrlo poželjan potrošački brend

30.06.2022.

Huawei je poznat po svom širokom portfelju uređaja koji će sada postati još veći i ugodniji, rekao je u intervjuu za ICTbusiness.info Xu Dong, direktor Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

Potražnja za premium pametnim telefonima u padu od 8 posto, dominira Apple

29.06.2022.

Tržište premium pametnih telefona, na koje spadaju svi s cijenom od minimalno 400 američkih dolara, doživjelo je pad od osam posto na godišnjoj razini tijekom prvog kvartala ove godine, ali svejedno je i to bolji rezultat od ukupnog pada tržišta pametnih telefona od deset posto, navodi Counterpoint Research.

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

Ugašeni iPhone je zlatni rudnik za hakere

29.06.2022.

Stručnjaci s njemačkog tehnološkog sveučilišta Darmstadt otkrili su da je iPhone ranjiv na kibernetičke napade čak i kad je isključen. Jer, i u tom stanju svih 24 sata aktivni su bežični čipovi, što uključuje bluetooth, NFC i UWB.