Hibridni Ferrari s Appelovim iPadom

Hibridni Ferrari s Appelovim iPadom

Nije mnogo ali čovjeka veseli, ako imate 1,3 milijuna dolara može si kupiti novi hibridni Ferrari nazvana „LaFerrari“ model koji su sebi osim pogona na električnu energiju donosi i ugrađena dva iPad Mini, koji su montirani na stražnji dio prednjih sjedala.

Riječ je zaista o iznimnom automobilu. Novi hibridni Ferrari pokreće 6,3 litarski V12 motor s HY-KERS hibridnim dodatkom, kao uostalom i u bolidima Formule 1. Kako tvrde u Ferrariju što mu dodatno popravlja vozne karakteristike daje mu i na štedljivosti u potrošnji goriva i smanjuje količinu ispušnih plinova.

Ova suradnja dokazuje, tvrde u Ferrariju, kako se može spojiti dizajn dva iznimna uređaja. Kako će se u ponudi naći svega 499 komada koji u proizvodnju kreću tijekom ove godine jasno je da se svi koji mogu izdvojiti 1,3 milijuna dolara moraju požuriti.

Još iz kategorije

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

Microsoft omogućio instalaciju Windows 10 na Raspberry Pi

15.02.2019. komentiraj

Microsoft ulaže značajne napore u postavljanje Windows 10 operativnog sustava na svaki računalni uređaj pa kao dio tih napora korisnici odsad mogu imati punu verziju „desetke“ za ARM uređaje na Raspberry Pi.

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

Prvi model NOA smartphonea s trostrukom stražnjom kamerom

14.02.2019. komentiraj

NOA će u Barceloni na Mobile World Congressu 2019 predstaviti još jedan pametni telefon iz Element F serije, NOA F10 Pro. Posebnosti tog uređaja su kamera kojom upravlja umjetna inteligencija, kapacitet baterije, brzo bežično punjenje i dizajn zaslona. Ono što će se sigurno svidjeti korisnicima je trostruka kamera na stražnjoj strani mobitela te prednja od čak 25 MP.

Prodaja mobitela u 2018. pala za 4 posto

Prodaja mobitela u 2018. pala za 4 posto

11.02.2019. komentiraj

Pametni telefoni u prošloj su godini pali po pitanju prodaje za četiri posto u odnosu na 12 mjeseci ranije i to jasno pokazuju rezultati koje za 2018. pružaju IDC i Counterpoint. Najgore od svega jest što s krajem siječnja još uvijek nije pronađen odgovor kako negativnu situaciju pretvoriti u pozitivnu.