GoPro najavio novu kameru Hero7 Black

GoPro najavio novu kameru Hero7 Black

Tvrtka GoPro najavila je izlazak nove linije proizvoda koja uključuje i njihov vodeći model, kameru HERO7 Black. Osnovna značajka novog proizvoda tvrtke poznate po akcijskim kamerama je sustav stabilizacije slike nazvan HyperSmooth.

Proizvođač tvrdi kako je HyperSmooth najbolji sustav stabilizacije slike unutar kamere dosad predstavljen u svijetu. On omogućuje jednostavno snimanje videozapisa profesionalnog izgleda, bez troška nabavke motoriziranog nosača kamere. HyperSmooth radi i pod vodom, kao i u situacijama snažnog tresenja i vjetra u kojima klasični nosač ne radi ispravno.

Osim nove kamere, GoPro je predstavio i potpuno novi oblik videozapisa nazvan TimeWarp. Ta opcija videozapisu dodaje efekt brzog “letenja čarobnim sagom”. Riječ je o efektu ubrzane verzije snimke koje traje svega nekoliko sekundi. TimeWarp Video pretvara dulja iskustva u kratke, tečne videozapise koji su jednostavni za dijeljenje na društvenim mrežama. Još jedna značajna novost, vezana upravo uz komunikaciju putem društvenih mreža, je mogućnost prijenosa uživo putem interneta.

GoPro je predstavio HERO kamere za sve korisnike, uključujući i početnike, aktivne korisnike te korisnike na društvenim mrežama svih dobi. Uz HERO7 Black, obitelji se pridružuju HERO7 Silver i HERO7 White. Silver i White verzije su izdržljive male kamere koje mogu do 10 metara pod vodu, a uz klasično upravljanje putem tipke nude i mogućnost glasovnog upravljanja funkcijama.

Tvrtka ujedno poziva vlasnike kamera HERO7 Black da snime promotivni video za svoj udio u nagradi od milijun američkih dolara. Ovaj natječaj globalno započinje 27. rujna u cijelom svijetu, a korisnici mogu poslati svoje najbolje neobrađene videozapise snimljene kamerom HERO7 Black. Prijave možete napraviti na ovoj adresi.

Sva tri nova uređaja u prodaji će se naći od ovog tjedna. Black verzija prodavat će se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3299 kuna, Silver će stajati 2599, a White 1799 kuna. Više informacija o proizvodima možete pronaći na internetskim stranicama proizvođača.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.