GoPro najavio novu kameru Hero7 Black

GoPro najavio novu kameru Hero7 Black

Tvrtka GoPro najavila je izlazak nove linije proizvoda koja uključuje i njihov vodeći model, kameru HERO7 Black. Osnovna značajka novog proizvoda tvrtke poznate po akcijskim kamerama je sustav stabilizacije slike nazvan HyperSmooth.

Proizvođač tvrdi kako je HyperSmooth najbolji sustav stabilizacije slike unutar kamere dosad predstavljen u svijetu. On omogućuje jednostavno snimanje videozapisa profesionalnog izgleda, bez troška nabavke motoriziranog nosača kamere. HyperSmooth radi i pod vodom, kao i u situacijama snažnog tresenja i vjetra u kojima klasični nosač ne radi ispravno.

Osim nove kamere, GoPro je predstavio i potpuno novi oblik videozapisa nazvan TimeWarp. Ta opcija videozapisu dodaje efekt brzog “letenja čarobnim sagom”. Riječ je o efektu ubrzane verzije snimke koje traje svega nekoliko sekundi. TimeWarp Video pretvara dulja iskustva u kratke, tečne videozapise koji su jednostavni za dijeljenje na društvenim mrežama. Još jedna značajna novost, vezana upravo uz komunikaciju putem društvenih mreža, je mogućnost prijenosa uživo putem interneta.

GoPro je predstavio HERO kamere za sve korisnike, uključujući i početnike, aktivne korisnike te korisnike na društvenim mrežama svih dobi. Uz HERO7 Black, obitelji se pridružuju HERO7 Silver i HERO7 White. Silver i White verzije su izdržljive male kamere koje mogu do 10 metara pod vodu, a uz klasično upravljanje putem tipke nude i mogućnost glasovnog upravljanja funkcijama.

Tvrtka ujedno poziva vlasnike kamera HERO7 Black da snime promotivni video za svoj udio u nagradi od milijun američkih dolara. Ovaj natječaj globalno započinje 27. rujna u cijelom svijetu, a korisnici mogu poslati svoje najbolje neobrađene videozapise snimljene kamerom HERO7 Black. Prijave možete napraviti na ovoj adresi.

Sva tri nova uređaja u prodaji će se naći od ovog tjedna. Black verzija prodavat će se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 3299 kuna, Silver će stajati 2599, a White 1799 kuna. Više informacija o proizvodima možete pronaći na internetskim stranicama proizvođača.

Još iz kategorije

Huawei osvojio EISA nagradu za najbolji pametni telefon drugu godinu zaredom

Huawei osvojio EISA nagradu za najbolji pametni telefon drugu godinu zaredom

17.08.2019. komentiraj

Huawei Consumer Business Group (CBG) primio je nagradu EISA-e (Expert Imaging and Sound Association), grupe koja obuhvaća 55 najcjenjenijih svjetskih časopisa na području potrošačke elektronike. Huaweijev P30 Pro proglašen je najboljim pametnim telefonom 2019. – 2020. godine, a kompanija je drugu godinu zaredom osvojila ovu nagradu. Nagrada će Huaweiju službeno biti uručena tijekom IFA-e na EISA Awards ceremoniji 6. rujna u Berlinu, kako bi se dodatno uveličalo samo otvaranje jednog od najvećih sajmova potrošačke elektronike.

Samsung Galaxy Note10+ 5G dobio najbolje ocjene na DxOMarku

Samsung Galaxy Note10+ 5G dobio najbolje ocjene na DxOMarku

17.08.2019. komentiraj

Novi Galaxy Note10+ 5G, najnovija Samsungova perjanica predstavljena nedavno u New Yorku, ima najbolju prednju i stražnju kameru, kao i najbolji rezultat prilikom snimanja videozapisa. To su rezultati DxOMark, specijalizirane internetske stranice za recenziju kamera na mobilnim uređajima. Prilikom testiranja, Note10+ 5G je osvojio prvo mjesto za svoju stražnju kameru, sa sveukupnim rezultatom od 113 bodova, dok je vodeću poziciju na DxOMark Selfie ljestvici osvojio i za prednju kameru sa osvojenih 99 bodova.

Honor osvojio nagradu EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020

Honor osvojio nagradu EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020

16.08.2019. komentiraj

Brand kineskog Huaweia Honor osvojio je nagradu Europskog udruženja za sliku i zvuk (EISA). HONOR 20 PRO dobio je nagradu 'EISA Lifestyle Smartphone 2019 - 2020' za izvanredan dinamički holografski dizajn i veličanstvenu AI Quad kameru. Ovo je druga velika nagrada za HONOR 20 PRO, nakon što je ranije ove godine ostvario drugi najbolji DXOMark rezultat sa 111 bodova. Kao treći HONOR pametni telefon kojeg je nagradila EISA, nakon Honora 8 Pro i Honora 10, HONOR 20 PRO pohvalili su kao „savršen izbor za one koji traže napredan, fleksibilan i moderno dizajniran pametni telefon.“