GALERIJA: Xiaomi otvara u subotu svoj prvi dućan u Hrvatskoj

GALERIJA: Xiaomi otvara u subotu svoj prvi dućan u Hrvatskoj

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Nakon Beča, drugi grad u ovom dijelu Europe gdje se otvara Xiaomi dućan je Zagreb. Iako je jučer premijerno prikazan novinarima i utjecajnicima, ma što god taj izraz zapravo značio, otvaranje će biti u subotu. Najavljene su i posebne akcije od toga da prvih 11 kupuje 1+1 gratis, pa prvih narednih 100 kupuje 2+1 gratis stoga će u Arena Centru sigurno biti kaotično i može se očekivati sve usprkos posebnim mjerama osiguranja.

Osim pametnih telefona, u dućanu će biti i pametni robot usisavači, slušalice, kuhalo za rižu, električni romobili i bicikli, baterije za punjenje telefona (power bank).

Otvaranje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe potvrda je sve veće prepoznatljivosti ovog branda na hrvatskom tržištu te tržištu regije, no jednako tako i poslovne filozofije Xiaomi branda da pristup inovacijama treba biti osiguran svima, uz istovremeno uvažavanje stvarnih potreba i zahtjeva potrošača.

Zagrebački Mi Store, smješten na prvom katu Arena Centra Zagreb ponudit će velik broj najnovijih modela pametnih telefona koji svakodnevno osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom, no jednako tako i široku te sve traženiju paletu Ecosystem proizvoda. Uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi zagrebačkog Mi Storea nalaze se i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

Prilikom otvorenja, Domagoj Čavar COO tvrtke Bijelić Co je istakao: kako su potaknuti izvrsnim iskustvima s otvorenja u Austriji kao i ostvarenim rezultatima, no ne manje važno i porastom interesa hrvatskog tržišta.

„U želji daljnjeg jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi proizvoda ljubiteljima Xiaomi branda, donijeli smo odluku o otvorenju Mi Storea u Hrvatskoj. Posebno sam stoga sretan jer je, samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, i nekoliko mjeseci nakon otvorenja u Beču, hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda  postalo bogatije za jedan globalan brand, kojim smo zajedno potvrdili da vrhunska tehnologija treba i može biti dostupna svima“, ističe Čavar.

„Dolaskom brenda Xiaomi hrvatsko je tržište dobilo još jedan poznati svjetski brend, a kategorija multimedije u Arena Centru je dodatno osnažena. Ovo je odličan primjer kako globalni brendovi prilikom ulaska na hrvatsko tržište biraju upravo Arena Centar. Baš zbog velikog interesa potencijalnih zakupaca, Arena Centar se u 2018. godini proširio za dodatnih 6000 m2 te se iduće godine planira otvaranje retail park od 8000 četvornih metara“, rekao je Tomislav Dekalić, asset manager za Hrvatsku i Srbiju tvrtke Nepi Rockcastle koja upravlja Arena Centrom.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Edukativni alat koji je sada dostupan i u Hrvatskoj

Edukativni alat koji je sada dostupan i u Hrvatskoj

17.06.2019. komentiraj

MAKERphone, edukacijski mobilni telefon kojeg korisnik sastavlja posve samostalno, bit će dostupan od ovog tjedna u A1 ponudi, ekskluzivno za hrvatsko tržište. Edukativni je to alat u obliku mobilnog telefona koji najmlađim generacijama donosi posve novi oblik učenja, a imali su ga prilike testirati mali zaljubljenici u STEM područja na A1 MAKERphone igri avanture koja se održala ove subote u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

Orqa premašila sva očekivanja na Kickstarteru

Orqa premašila sva očekivanja na Kickstarteru

17.06.2019. komentiraj

Domaći startup iz Slavonske silicijske doline iz Osijek Orqa koja se bavi sustavima za FPV (first person view) za letenje bespilotnim letjelicama krenula je u svoju prvu Kickstareter kampanju za Orqa FPV.One naočale i u samo nekoliko sati premašila sva očekivanja prije svega svoja i 30 tisuća željenih dolara.

Novi Philipsov monitor osjetljiv na dodir

Novi Philipsov monitor osjetljiv na dodir

15.06.2019. komentiraj

Tvrtka MMD, brend licencirani partner Philips monitora, najavila je novi 242BT 24 inčni LCD monitor sa SmoothTouch tehnologijom. Monitor osjetljiv na dodir, omjera stranica 16:9, imat će Full HD razlučivost, IP54 certifikat za otpornost na prašinu i vodu te kapacitivnu tehnologiju za 10 dodirnih točaka.