Fotić kao web camera

Fotić kao web camera

Canon Europe predstavlja EOS Webcam Utility – softver koji se može besplatno preuzeti, a omogućuje korisnicima povezivanje kompatibilnih Canonovih DSLR fotoaparata i modela PowerShot s računalom, Macom ili PC-jem, koji će ih prepoznati kao USB web-kamere. Uklanjajući potrebu za dodatnom opremom, softver EOS Web Utility omogućit će korisnicima da zamijene postojeće web-kamere i dožive kvalitetne virtualne sastanke i videokonferencije putem Canonova fotoaparata.

Dok tvrtke traže nove načine za unaprjeđenje videokonferencija za svoje zaposlenike, Canonovo rješenje EOS Webcam Utility odgovara na sve veću potražnju za web-kamerama tijekom ostanka kod kuće uslijed pandemije, a odgovor je USB povezivanje i kompatibilan Canonov fotoaparat . Taj besplatan softver koji se jednostavno koristi može se preuzeti s Canonova web-mjesta i konfigurirati za nekoliko minuta pomoću aplikacije za videokonferencije. Softver koji je trenutačno dostupan u verziji za Windows uskoro će biti kompatibilan i s operacijskim sustavom MacOS  i tako odgovarati cijelom nizu radnih zadataka.

Ovaj vodeći softver u branši korisnicima donosi Canonovo nasljeđe u optičkoj izvrsnosti i inovacije, pomažući im da postignu visoku kvalitetu slike tijekom važnih videokonferencija u većini profesionalnih situacija. Uz besprijekornu senzorsku tehnologiju u Canonovim linijama EOS i PowerShot korisnici će primijetiti trenutačno poboljšanje performansi pri slabom osvjetljenju, u boji i dubini polja u usporedbi s tradicionalnim web-kamerama. Softver EOS Webcam Utility osigurat će da vidite kolege s posla jasno i u realističnim bojama.

„Posvećeni smo tome da svojim fotoaparatima, objektivima, dodatnom opremom i softverom korisnicima širom svijeta ponudimo najbolje u tehničkoj izvrsnosti i inovacijama. U ovom vremenu neizvjesnosti Canon koristi snagu tehnologije EOS kako bi povezao ljude i ponudio rješenje visokih performansi u koje korisnici mogu imati puno povjerenje“, sitiče Issei Morimoto, viši potpredsjednik upravljanja proizvodima u Canonu Europe.

Još iz kategorije

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

Mobiteli uzrok svake treće nesreće

21.10.2020. komentiraj

Na fontanu Sveučilišne livade je 21. listopada u 20 sati projiciran logotip kampanje Dan bez mobitela u prometu čime je grad Zagreb i simbolički podržao kampanju osvješćivanja o opasnostima korištenja mobitela u prometu, koja se provodi već četvrtu godinu. Podaci govore kako se mobitel  popeo s četvrtog na treće mjesto kao uzrok prometnih nesreća. Lani je MUP uhvatio 43.240 vozača da koriste mobitel u vožnji, što je 6 posto više nego u 2018. godini.

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

Nova Canonova bljeskalica za zahtjevne korisnike

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja Speedlite EL-1 – novu bljeskalicu iz linije Speedlite visokih performansi koja dosljedno i pouzdano funkcionira čak i u nepovoljnim uvjetima zahvaljujući robusnom dizajnu otpornom na vremenske prilike, tvrde u kompaniji.

Novi kompaktan fotić iz Canon

Novi kompaktan fotić iz Canon

21.10.2020. komentiraj

Canon Europe je predstavio PowerShot ZOOM – lagani fotoaparat razlučivosti 12 megapiksela koji stane na dlan sa stabilizacijom slike i zumom u tri koraka koji se lako koristi. Pomoću njega korisnici će moći iskusiti svaki trenutak i detaljno ga ponovno proživjeti, tvrde u kompaniji.