Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

Dell predstavio nova Latitude 9300 prijenosna računala

Dell Technologies je predstavio nove Latitude uređaje temeljene na hibridnom radu, mogućnostima suradnje i kvalitetnim performansama. Novi Latitude 9330 model spaja ključne značajke hibridnog rada, povezivanja i privatnosti u 2-u-1 rješenju, a ujedno je i prvi 13-inčni uređaj iz serije 9000 i najtanji u portfelju Latitude s InfinityEdge zaslonom veličine 16:10 koji uz moćne Intel Core procesore 12. generacije pruža savršene opcije za rad u hodu.

„Koncept hibridnog rada je jedinstven za svakoga od nas. Svima to znači nešto drugačije, ali s njim dolazi neodoljiv osjećaj promjene i prilika da redefinirate svoj odnos s poslom. Kako i gdje ćete to učiniti, ovisi isključivo o vama. Novi Latitude i Precision uređaji stručno su dizajnirani s fokusom na performanse i opcije suradnje kako bi korisnicima omogućili da rade na način koji to njima najviše odgovara“, rekao je Rahul Tikoo, viši potpredsjednik Client Product grupe, Dell Technologies.

Poslovni korisnici u dinamičnom okruženju trebaju uređaje koji povećavaju produktivnost, lagani su za nošenje i čiji dizajn izgleda sjajno, pojašnjavaju u Dellu i dodaju da novi Latitude 9330 odgovara svim tim potrebama – spaja ključne značajke hibridnog rada, povezivanja i privatnosti u 2-u-1 rješenju. Ovo je i prvi 13-inčni uređaj u seriji 9000 i najtanji u portfelju Latitude s InfinityEdge zaslonom 16:10 koji pruža savršene mogućnosti za rad u pokretu.

"Kao prvo prijenosno računalo na svijetu s kolaborativnim touchpad zaslonom na dodir, Latitude 9330 omogućava korisniku brzi pristup isključivanju/uključivanju mikrofona, uključivanju/isključivanju videa, dijeljenju zaslona i razgovorima na Zoom sastancima. Tako, uz Collaboration touchpad korisnik ima sve kontrole na dohvat ruke, a kada sastanak završi, sve ikone nestaju i vraća se puni trackpad. Osim toga, s dvostrukim hibridnim FHD kamerama i poništavanjem neuronske buke, korisnik može dati najbolje od sebe u poslovnom okruženju", pojašnjavaju iz Della.

Latitude 9330 nastavlja graditi predanost tvrtke Dell u korištenju održivih materijala u proizvodima. Otprilike polovica tipkovnice izrađena je od održivih materijala, točnije poklopci za tipke izrađeni su od 75% recikliranog i obnovljivog sadržaja.  Uređaj je također opremljen gumenim nožicama na bio osnovi, za kućište ventilatora korištena je reciklirana plastika iz oceana, dok se u raznim komponentama koristi upotrijebljena reciklirana plastika. Latitude 9330 se isporučuje u novoj Dell premium ambalaži izrađenoj od 100% recikliranih ili obnovljivih materijala, koja se može u potpunosti dalje reciklirati.

Uz najnovije Dell Optimizer značajke, korisnik se može osjećati potpuno sigurno za vrijeme rada s više lokacija na Latitude 9330 uređaju, čak i tijekom suočavanja sa sve većim rizicima privatnosti, prekidima ili korištenjem nepouzdane Wi-Fi mreže. Dodatno, inovativna Intelligent Privacy značajka skriva informacije na zaslonu korisnika kada se otkrije promatrač u pozadini i automatski zatamnjuje zaslon kada se makne pogled s njega – što također štedi bateriju. Zajedno sa SafeShutter tehnologijom za automatsko otvaranje i zatvaranje web kamere, ove značajke pomažu u zaštiti podataka. Isto tako, korisnik se može spojiti na dvije mreže odjednom za brže preuzimanje podataka i videa, pridruživanjem najboljoj dostupnoj mreži. Latitude 9330 pruža sve potrebne performanse uz Intel Core procesore 12. generacije i najnovije opcije povezivanja, uključujući Intel® Wi-Fi 6E i 4G LTE ili 5G.

Još iz kategorije

Novi Samsung Galaxy preklopni telefoni koriste reciklirane materijale

Novi Samsung Galaxy preklopni telefoni koriste reciklirane materijale

13.08.2022.

Tvrtka Samsung Electronics ostvarila je napredak prema ispunjenju svojih ciljeva na polju održivosti zadanih do 2025. godine u sektoru mobilnog poslovanja. Među ključnim inicijativama su razvoj i uključivanje recikliranih materijala u proizvode, izrada više ekološke ambalaže i „novi život“ za starije Samsung Galaxy uređaje, kako bi se smanjio elektronički otpad.

Hoće li pametne naočale zamijeniti pametne telefone

Hoće li pametne naočale zamijeniti pametne telefone

12.08.2022.

Google je 19. srpnja najavio testiranje novih pametnih naočala s tehnologijom proširene stvarnosti (AR), zbog čega se ponovno pojavilo pitanje postaljeno još 2013., o tome mogu li one zamijeniti pametne telefone.

Stižu novi Samsungovi pametni satovi

Stižu novi Samsungovi pametni satovi

10.08.2022.

Tvrtka Samsung Electronics najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju zdrave navike s intuitivnim uvidima, naprednim značajkama i još snažnijim mogućnostima. Galaxy Watch5 poboljšava značajke na koje se potrošači oslanjaju svaki dan, dok je Galaxy Watch5 Pro – najnoviji dodatak Galaxy Watch seriji – najizdržljiviji i najkompletniji Samsung pametni sat dosad, tvrde u Samsungu i dodaju da Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro Ovi omogućavaju korisnicima da lakše ispunjavaju svoje.