Dell Mobile Connect aplikacija sada može raditi replikaciju iPhone ekrana na Windows PC

Dell Mobile Connect aplikacija sada može raditi replikaciju iPhone ekrana na Windows PC

Pametni telefoni postoje u punom smislu više od deset godina, iPhone gotovo 13, ali ono što oduvijek nedostaje u isto tako punom smislu jest reflektirati što imamo na njihovu ekranu. Dakle, povezivost s računalima dan danas je poprilično komplicirano, nestabilno i često ovisi o proizvođaču, što znači da nemamo adekvatnu univerzalnu aplikaciju, program, alat...

Dell u jednu ruku to mijenja sa svojom Dell Mobile Connect PC aplikacijom jer vjerno preslikava iOS na Windows 10 računala. Riječ je o verziji 3.0 i na nju su u kompaniji jako ponosni jer funkcionira izrazito dobro te bi mogla biti iznimno popularna kod iPhone korisnika.

No, pritom oni moraju imati i Dell računalo, inače ništa od cijele priče. Taj dio malo nagrđuje sve skupa jer ponovno potvrđuje da je cijela priča i dalje zatvorena te ovisi o proizvođačima, ali bolje išta nego ništa. Zato u konačnici treba pozdraviti trud Della u ovom smjeru.

Dakle, Dell Mobile Connect PC Version 3.0 aplikacija omogućava korisniku kontrolu pametnog telefona putem računala, i to korištenjem touch zaslona, ako ga ima, tipkovnice ili miša. Omogućena je i "drag&drop" stavka za fotografije ili video, što olakšava rad s oba uređaja. Posebno dobro iPhone korisnici znaju koliko ovako nešto pojednostavljuje stvari.

Od ostalih mogućnosti, aplikacija nudi Windows podršku za uspostavu handsfree iPhone poziva, tekstualne poruke, notifikacije, pretragu kontakata na iPhoneu, ali i neke druge detalje. Svakako, tko ima Dell računalo i iPhone, pronaći će ponešto za sebe, samo treba isprobati aplikaciju.

Na kraju, treba znati i da neće baš svako Dell računalo uz aplikaciju nuditi funkcionalnost koja je zamišljena. Potrebno je imati Dell računalo iz 2018. ili nakon, Bluetooth mogućnost i mora biti iz serije XPS, Inspiron, Vostro, Alienware ili G-Series...

Još iz kategorije

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

23.01.2021. komentiraj

Tržište desktop i prijenosnih računala u padu je otkako su pametni telefoni, a kasnije i tableti, stigli u živote ljudi diljem svijeta. Čini se, unatoč znakovima oporavka, da će on uslijediti tek u 2022.

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

22.01.2021. komentiraj

Pandemija koronavirusa učinila je svoje i tržište pametnih telefona jedno je od gubitaških. Nažalost, čak ni ubrzani razvoj 5G tehnologije nije uspio promijeniti stvari na bolje.

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

22.01.2021. komentiraj

Uskoči u novu godinu s novim mobitelom jer je početak godine idealno vrijeme za neke nove odluke i promjenu starih navika. Ako već dulje tražiš novi mobitel ili ti postojeći više ne pruža jednako dobro iskustvo korištenja u odnosu na novije uređaje, požuri u Tele2, gdje te čeka „mobastična“ rasprodaja odličnih Xiaomi uređaja.