Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Foto: D-Link

D-Link je predstavio bežičnu vanjsku kameru s integriranom cloud tehnologijom, idealnu za vlasnike kuća koji žele nadgledati svoju nekretninu ili posjetitelje koji im dolaze.

HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L), posljednji je član obitelji kamera namijenjenih kućnim korisnicima. Sadrži mydlink Cloud Service funkcionalnost za lako upravljanje kamerom i pristup live video feed-u s bilo kojeg računala povezanog na internet, smartfona ili tableta koji pokreće iOS ili Android.

"Odgovor na težnju korisnika da zaštite svoju imovinu doveo je do predstavljanja nove kamere za vanjski nadzor. HD kvaliteta slike i detalji, zajedno s bogatstvom karakteristika za vanjsko nadgledanje tijekom čitavog dana, čine našu kameru za vanjski nadzor idealnim rješenjem za vlasnike kuća koji žele duševni mir po povoljnoj cijeni. Dodatno, odgovorili smo i na potrebe korisnika tableta ili smartfona nudeći lagan nadzor korisnicima kroz integraciju kamere s našim mydlink™ Cloud uslugama.", izjavio je Tvrtko Ljubić, Area manager tvrtke D-Link Adria.

Bežična veza čini kameru za vanjski nadzor dobrim rješenjem za ona mjesta gdje je strujni priključak dostupan, ali gdje bi postavljanje mrežnog kabela bilo otežano ili ružno.

Napravljena za vanjsku upotrebu, HD Wireless Outdoor Cloud kamera ima IP65 zaštitu od vremenskih neprilika, koja je štiti od prašine i utjecaja blagog pritiska vode kao što je kiša.

Kamera je opremljena 1MP CMOS senzorom koji omogućuje 720p HD video i oštrinu detalja. Uz CMOS, kamera ima integrirano noćno snimanje i PIR tehnologije pokreta, pa tako ova kamera može poslužiti za video nadzor tijekom cijeloga dana, snima sve pokrete i izvještava 24/7 vlasnike kuća kada je pokret detektiran. Sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju (half-duplex).

Dodatno, kako bi bila u mogućnosti snimiti slike i bez priključenog mrežnog video rekordera (NVR), kamera također ima micro-SD slot za snimanje bez potrebe PC-a ili nekog mrežnog uređaja, što je zgodno kao lokalno rješenje za pohranu ili kao back-up u slučaju otkaza mreže.

Kamera također ispunjava potrebe vlasnika malih poduzeća koji žele nadgledati okolinu i ulaz u njihovu zgradu kroz IP video nadzor po prihvatljivoj cijeni.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.