Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Foto: D-Link

D-Link je predstavio bežičnu vanjsku kameru s integriranom cloud tehnologijom, idealnu za vlasnike kuća koji žele nadgledati svoju nekretninu ili posjetitelje koji im dolaze.

HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L), posljednji je član obitelji kamera namijenjenih kućnim korisnicima. Sadrži mydlink Cloud Service funkcionalnost za lako upravljanje kamerom i pristup live video feed-u s bilo kojeg računala povezanog na internet, smartfona ili tableta koji pokreće iOS ili Android.

"Odgovor na težnju korisnika da zaštite svoju imovinu doveo je do predstavljanja nove kamere za vanjski nadzor. HD kvaliteta slike i detalji, zajedno s bogatstvom karakteristika za vanjsko nadgledanje tijekom čitavog dana, čine našu kameru za vanjski nadzor idealnim rješenjem za vlasnike kuća koji žele duševni mir po povoljnoj cijeni. Dodatno, odgovorili smo i na potrebe korisnika tableta ili smartfona nudeći lagan nadzor korisnicima kroz integraciju kamere s našim mydlink™ Cloud uslugama.", izjavio je Tvrtko Ljubić, Area manager tvrtke D-Link Adria.

Bežična veza čini kameru za vanjski nadzor dobrim rješenjem za ona mjesta gdje je strujni priključak dostupan, ali gdje bi postavljanje mrežnog kabela bilo otežano ili ružno.

Napravljena za vanjsku upotrebu, HD Wireless Outdoor Cloud kamera ima IP65 zaštitu od vremenskih neprilika, koja je štiti od prašine i utjecaja blagog pritiska vode kao što je kiša.

Kamera je opremljena 1MP CMOS senzorom koji omogućuje 720p HD video i oštrinu detalja. Uz CMOS, kamera ima integrirano noćno snimanje i PIR tehnologije pokreta, pa tako ova kamera može poslužiti za video nadzor tijekom cijeloga dana, snima sve pokrete i izvještava 24/7 vlasnike kuća kada je pokret detektiran. Sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju (half-duplex).

Dodatno, kako bi bila u mogućnosti snimiti slike i bez priključenog mrežnog video rekordera (NVR), kamera također ima micro-SD slot za snimanje bez potrebe PC-a ili nekog mrežnog uređaja, što je zgodno kao lokalno rješenje za pohranu ili kao back-up u slučaju otkaza mreže.

Kamera također ispunjava potrebe vlasnika malih poduzeća koji žele nadgledati okolinu i ulaz u njihovu zgradu kroz IP video nadzor po prihvatljivoj cijeni.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.