Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Cloud kamera za vanjski kućni nadzor iz D-Linka

Foto: D-Link

D-Link je predstavio bežičnu vanjsku kameru s integriranom cloud tehnologijom, idealnu za vlasnike kuća koji žele nadgledati svoju nekretninu ili posjetitelje koji im dolaze.

HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L), posljednji je član obitelji kamera namijenjenih kućnim korisnicima. Sadrži mydlink Cloud Service funkcionalnost za lako upravljanje kamerom i pristup live video feed-u s bilo kojeg računala povezanog na internet, smartfona ili tableta koji pokreće iOS ili Android.

"Odgovor na težnju korisnika da zaštite svoju imovinu doveo je do predstavljanja nove kamere za vanjski nadzor. HD kvaliteta slike i detalji, zajedno s bogatstvom karakteristika za vanjsko nadgledanje tijekom čitavog dana, čine našu kameru za vanjski nadzor idealnim rješenjem za vlasnike kuća koji žele duševni mir po povoljnoj cijeni. Dodatno, odgovorili smo i na potrebe korisnika tableta ili smartfona nudeći lagan nadzor korisnicima kroz integraciju kamere s našim mydlink™ Cloud uslugama.", izjavio je Tvrtko Ljubić, Area manager tvrtke D-Link Adria.

Bežična veza čini kameru za vanjski nadzor dobrim rješenjem za ona mjesta gdje je strujni priključak dostupan, ali gdje bi postavljanje mrežnog kabela bilo otežano ili ružno.

Napravljena za vanjsku upotrebu, HD Wireless Outdoor Cloud kamera ima IP65 zaštitu od vremenskih neprilika, koja je štiti od prašine i utjecaja blagog pritiska vode kao što je kiša.

Kamera je opremljena 1MP CMOS senzorom koji omogućuje 720p HD video i oštrinu detalja. Uz CMOS, kamera ima integrirano noćno snimanje i PIR tehnologije pokreta, pa tako ova kamera može poslužiti za video nadzor tijekom cijeloga dana, snima sve pokrete i izvještava 24/7 vlasnike kuća kada je pokret detektiran. Sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju (half-duplex).

Dodatno, kako bi bila u mogućnosti snimiti slike i bez priključenog mrežnog video rekordera (NVR), kamera također ima micro-SD slot za snimanje bez potrebe PC-a ili nekog mrežnog uređaja, što je zgodno kao lokalno rješenje za pohranu ili kao back-up u slučaju otkaza mreže.

Kamera također ispunjava potrebe vlasnika malih poduzeća koji žele nadgledati okolinu i ulaz u njihovu zgradu kroz IP video nadzor po prihvatljivoj cijeni.

Još iz kategorije

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

Brojni noviteti za kućnu zabavu iz Panasonica

23.02.2019. komentiraj

Panasonic je sredinom veljače najavio veći broj uređaja iz audio video segmenta koji će se uskoro pojaviti na tržištu. Riječ je o televizorima, slušalicama, kućnim audio sustavima te Blu-ray playerima.

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

MWC 2019: Hangar18 u Barceloni predstavlja nove uređaje unutar NOA branda

23.02.2019. komentiraj

NOA već treću godinu sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija, Mobile World Congress koji se održava u Barceloni. Uz već najavljenu novu F seriju pametnih uređaja temeljenu na AI te ostale pametne telefone, predstavit će i NOA Vision televizore, NOA tablete, dodatnu opremu NOAline te nove modele iz RUGGED serije.

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

Kineski mobiteli sada drže trećinu udjela na europskom tržištu

22.02.2019. komentiraj

Kineski proizvođači pametnih telefona iznimno su moćni i to nije nikakva tajna, ali svejedno impresioniraju brojke kao one posljednje o stanju na europskom tržištu, gdje skoro pa trećinu udjela čine upravi kineski proizvođači. Konkretnije, riječ je o 32 posto, a sve zahvaljujući kompanijama kao Huawei, Oppo i Xiaomi.