CES 2023: LG osvojio 220 nagrada za kućanske uređaje

CES 2023: LG osvojio 220 nagrada za kućanske uređaje

LG Electronics se vratio na CES 2023, ponijevši kući rekordan broj nagrada – više od 220 priznanja za vrhunske inovacije u kategorijama kućanskih uređaja i kućne zabave.

Među najvećim priznanjima koje je LG primio na CES-u 2023. bila je atraktivna nagrada Engadget: Best of CES u kategoriji najboljeg kućnog kina za revolucionarni SIGNATURE OLED M (model M3), prvi bežični OLED televizor na svijetu s tehnologijom Zero Connect.

Obilježavajući desetu obljetnicu revolucionarnog OLED TV-a, LG je kao globalni lider u OLED tehnologiji nastavio s dominacijom na CES-u osvajanjem najvrjednijih nagrada i počasti u industriji za najnoviju liniju OLED televizora, uključujući OLED M3 i modele OLED evo G3 i C3. Model OLED evo G3 odlikuje se povećanjem svjetline do 70 posto u odnosu na prošlogodišnje modele. LG-ev SIGNATURE OLED M3 od 97 inča (model M3 također je dostupan u veličinama zaslona od 83 i 77 inča) smatra se sljedećim korakom u evoluciji tehnologije OLED TV-a te je dobio priznanje i velikih tehnoloških medija uključujući CNET, Digital Trends, TechRadar, Tom's Guide, WIRED, The Verge, USA Today, PCMag i Mashable. Novu seriju OLED televizora LG G3 s evo tehnologijom pohvalili su i TechCrunch, CNET, Tom’s Guide, Reviewed i BGR, a PCMag je dodatno istaknuo prijenosno računalo LG gram Ultraslim, ističući njegovu laku mobilnost.

Najveći mediji kao što su The Wall Street Journal, CNET, The Washington Post, WIRED, Good Housekeeping, Tom’s Guide i PCMag pohvalili su i LG-ev novi hladnjak s tehnologijom MoodUP™, prepoznat kao jedan od najuzbudljivijih proizvoda CES-a 2023. zahvaljujući tehnološki naprednoj prilagodbi s LED pločama na vratima koje nude 190.000 opcija boja te integriranim Bluetooth zvučnikom.

LG-ev najnoviji kućni klima-uređaj ARTCOOL™ Gallery također je privukao značajnu pažnju zbog elegantnog dizajna s LCD zaslonom te je osvojio TechRadarovu nagradu Best of CES i nagradu Business Insidera Best Innovative Products from CES 2023. LG-ev pročišćivač zraka PuriCare™ Aero Furniture nagradili su PC Mag (Best Smart Home Tech of CES 2023) i Reviewed (CES 2023 Editors' Choice Award) za kombinaciju vrhunske tehnologije pročišćivanja zraka i futurističkih, šarenih ploča stolova koje dolaze s ambijentalnim osvjetljenjem te im površina služi kao bežični punjač.

U okviru programa dodjele nagrada za inovacije udruge Consumer Technology Association LG je osvojio 25 CES-ovih nagrada za inovacije, uključujući tri nagrade za najbolje inovacije dodijeljene zaslonu Transparent OLED, monitoru OLED Flex i 65-inčnom monitoru UltraFine Display OLED Pro.

Još iz kategorije

6 stvari koje trebate napraviti odmah po kupnji novog mobitela

6 stvari koje trebate napraviti odmah po kupnji novog mobitela

29.01.2023.

Pametni telefoni mijenjaju se iz godine u godinu, ali određene stvaru ostaju praktički iste. Kao što je najbolja optimizacija uređaja kad ga prvi put pokrenete. Kroz nastavak teksta otkrit ćemo šest stvari koje bi svi trebali napraviti čim prvi put upale uređaj.

Huawei kolekcija brojčanika za pametne satove povodom Godine Zeca

Huawei kolekcija brojčanika za pametne satove povodom Godine Zeca

29.01.2023.

Nedavno proslavljena lunarna nova godina, noseći simbol vodenog zeca godina koji predstavlja najjači simbol sreće i sreće u kineskom zodijaku, dočekana je uz veliko zadovoljstvo svih koji slave.

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

Zašto je HONOR 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

27.01.2023.

HONOR pametni telefoni inovativni su i moderni uređaji po pristupačnim cijenama, a jedan od njih je i HONOR 70, koji svojim naprednim značajkama nudi korisničko iskustvo koje ljubitelji fotografija i videa ne bi trebali previdjeti. HONOR 70 opremljen je vrhunskim sustavom kamera i softverskim rješenjima koja stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa čine još lakšim.