CES 2016: S Petcube Protectom vlasnici mogu gledati, razgovarati i igrati se s kućnim ljubimcima i kad nisu uz njih

CES 2016: S Petcube Protectom vlasnici mogu gledati, razgovarati i igrati se s kućnim ljubimcima i kad nisu uz njih

Foto: Petcube

Petcube, Inc, tvorac inovativne Petcube kamera koja omogućuje vlasnicima da gledaju, razgovaraju i igraju se s kućnim ljubimcima na svojim iOS i Android uređajima, objavila je Petcube Protect. Ova usluga temelji se na pretplati koji bi trebala vlasnicima kućnih ljubimaca osigurati mir kada je u pitanju njihova imovina i ljubimci koji po njoj slobodno šeću dok vlasnika nema.

Inače, potražnja za Petcube kamerom bila je toliko da je proizvod rasprodan u prosincu prošle godine. Petcube Protect bit će lansiran na proljeće ove godine te će se vlasnici kućnih ljubimaca moći mjesečno pretplatiti na uslugu koja će im dati pristup na 10 ili 30 dana video povijesti, naprednim pokretima istraživanja i zvučnom mogućnostima otkrivanja.

Spominju se i obavijesti upozorenja te novi auto-play mod za interaktivnu laser igračku. U SAD-u oko 65 posto kućanstava ili oko 79,7 milijuna Amerikanaca posjeduje kućnog ljubimca, pa si onda možete zamisliti o kakvom se tu tržištu radi.

Yaroslav Azhnyuk, predsjednik Uprave Petcube, Inc, najavio je kako će se i dalje raditi na ulaganjima i inovacijama  te da im je cilj izgraditi platformu koja će poboljšati živote ljudi i njihovi ljubimaca.  Tvrtka planira proširiti svoje djelovanje i distribuciju na međunarodnom planu u 2016. godini.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.