CES 2016: S Petcube Protectom vlasnici mogu gledati, razgovarati i igrati se s kućnim ljubimcima i kad nisu uz njih

CES 2016: S Petcube Protectom vlasnici mogu gledati, razgovarati i igrati se s kućnim ljubimcima i kad nisu uz njih

Foto: Petcube

Petcube, Inc, tvorac inovativne Petcube kamera koja omogućuje vlasnicima da gledaju, razgovaraju i igraju se s kućnim ljubimcima na svojim iOS i Android uređajima, objavila je Petcube Protect. Ova usluga temelji se na pretplati koji bi trebala vlasnicima kućnih ljubimaca osigurati mir kada je u pitanju njihova imovina i ljubimci koji po njoj slobodno šeću dok vlasnika nema.

Inače, potražnja za Petcube kamerom bila je toliko da je proizvod rasprodan u prosincu prošle godine. Petcube Protect bit će lansiran na proljeće ove godine te će se vlasnici kućnih ljubimaca moći mjesečno pretplatiti na uslugu koja će im dati pristup na 10 ili 30 dana video povijesti, naprednim pokretima istraživanja i zvučnom mogućnostima otkrivanja.

Spominju se i obavijesti upozorenja te novi auto-play mod za interaktivnu laser igračku. U SAD-u oko 65 posto kućanstava ili oko 79,7 milijuna Amerikanaca posjeduje kućnog ljubimca, pa si onda možete zamisliti o kakvom se tu tržištu radi.

Yaroslav Azhnyuk, predsjednik Uprave Petcube, Inc, najavio je kako će se i dalje raditi na ulaganjima i inovacijama  te da im je cilj izgraditi platformu koja će poboljšati živote ljudi i njihovi ljubimaca.  Tvrtka planira proširiti svoje djelovanje i distribuciju na međunarodnom planu u 2016. godini.

Još iz kategorije

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

Samsung Galaxy S20+ prodaje se bolje od baznog S20 i S20 Ultra

04.06.2020. komentiraj

Samsung je u veljači predstavio Galaxy S20 seriju pametnih telefona i ponovno se u njoj moglo pronaći tri modela, ali ovaj put bitnih razlika između osnovnog S20 i luksuznog S20 Ultra 5G modela nije bilo. Osim veličine, malo jače kamere i 5G mogućnosti, naravno. Zato se postavljalo pitanje što će S20+ uopće u cijeloj priči postići...

Novi uređaji iz Lenova

Novi uređaji iz Lenova

04.06.2020. komentiraj

Lenovo je osnažio najnoviju liniju uređaja za krajnje potrošače koji su osmišljeni kako bi olakšali snalaženje u današnjem potpuno povezanom svijetu. Predstavljena su dva Windows 10 odvojiva uređaja koja podržavaju LTE povezivanje – Lenovo Yoga Duet 7i1 s Lenovo E-Color olovkom i Lenovo IdeaPad Duet 3i s digitalnom olovkom što ga čini odličnom opcijom za studente i osobe koje obavljaju više zadataka istovremeno.

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

Na tržište stiže Samsungo gaming monitore Odyssey G7

04.06.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je, kako sami tvrde, inovativni gaming monitor Odyssey G7, koji je prvi put prikazan u Las Vegasu na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2020. početkom ove godine. Ovaj uređaj predstavlja autentičan iskorak na polju igara, kombinirajući do sada najzakrivljeniji zaslon s najboljim performansama u klasi, tvrde u Samsungu.