CES 2016: Lenovo najavio S1 Lite po cijeni od 199 dolara

CES 2016: Lenovo najavio S1 Lite po cijeni od 199 dolara

Foto: Lenovo

Prošle godine na sajmu IFA u Berlinu Lenovo je najavio niz novih uređaja, a jedan od njih je bio Lenovo VIBE P1 te Lenovo VIBE S1. A sada iz Las Vegasa stižu dobre vijesti za one koji vole raditi selfie, posebice u mraku.

Lenovo je na CES-u najavio svoj najnoviji uređaj iz VIBE obitelji, VIBE S1 Lite. na tom uređaju se ističe 8 MP prednja kamera koja bolje iskorištava svjetlost zahvaljujući ugrađenoj selfie bljeskalici. Super je stvar što sada možete napraviti i selfie u mraku, a prednja kamera ima mogućnost da se što bolje naprave  grupne fotografije zahvaljujući panorama značajki.

Stražnja kamera se sastoji od 13 -megapikselne PDAF kamere, tu je i 5-inčni zaslon, zajedno s rezolucijom od 1920 x 1080. Procesor je MediaTek MT6753 (1.3 GHz), a baterija ima 2700 mAh. VIBE S1 je imao 32 GB interne memorije, dok VIBE S1 Lite dolazi sa 16 GB.

VIBE S1 Lite ne dolazi opremljen sa utorom za microSD kartice za daljnje širenje, no zato ima 2GB RAM-a, dual-SIM podršku i uređaj radi na Androidu 5.1 (Lollipop). Poput Vibe S1, Lite verzija će biti dostupna u  bijeloj ili plavoj boji, a stajat će 199 dolara. Lenovo je potvrdio kako Vibe S1 Lite neće biti dostupan u SAD-u.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.