CES 2016: Archos predstavio 40 Power i 50 Power smartphone uređaje

CES 2016: Archos predstavio 40 Power i 50 Power smartphone uređaje

Foto: Archos

U novije vrijeme, Archos je poznat po svojim ne tako skupim pametnim telefonima i Internet of Things proizvodima. Francuska tvrtka je na CES-u odlučila predstaviti par novih smartphone uređaja, a u prvi plan su istaknuti 40 Power i 50 Power uređaji.

Ti pametni telefoni nude standardne značajke i odlično trajanje baterije. 40 Power je 4,0-inčni smartphone koji ima quad-core procesor te je prisutno i 2GB RAM-a. Cijena ? - 49,99 funti. Za 50 funti dobit ćete pak 1.900 mAh bateriju koja traje dva dana.

50 Power ima 5,0-inčni zaslon, 16GB memorije što je dvostruko više od 40 Power uređaja te ima i 13,0 - megapikselnu kameru.

Cijena je za ovaj uređaj drugačija i iznosi 149 funti. Prema nekim izvorima, uređaj napaja Cortex-A7 ARM procesor. Radi se o pristupačnim smartphone uređajima koji će sigurno privući one korisnike na CES-u koji nisu previše zahtjevni.

Još iz kategorije

Huawei raste i na domaćem tržištu

Huawei raste i na domaćem tržištu

23.04.2019. komentiraj

Kineski proizvođač pametnih telefona Huawei, zajedno sa svojim pod brendom Honor ima velike planove za cijeli svijet pa tako i za Hrvatsku. Prvi cilj proboj Huaweija na prvo mjesto proizvođača pametnih telefona na svijetu. Velike planove imaju i za brend Honor koji bi, prema navedenim očekivanjima, trebao postati drugi najveći proizvođač pametnih telefona u Kini i četvrti u svijetu. Kompanija će podupirati Honor u razvoju vrhunskih proizvoda i nastaviti ulaganja, održavajući istovremeno čvrstu strategiju dvojnog brenda.

Svatko ima svoje potrebe

Svatko ima svoje potrebe

22.04.2019. komentiraj

Mobilni telefoni nastaju kako ispunili potrebe korisnika, a proizvođači tvrde kako prate njihove potrebe i uvijek pitaju korisnike što žele novo. Naravno, ponekad se nameću neke potrebe poput umjetne inteligencije jer mnogi zapravo niti ne znaju što je to i što danas u njihovim telefonima, ali i različitim cloud uslugama umjetna inteligencija zapravo radi.

Noa nastavlja rast i širenje

Noa nastavlja rast i širenje

21.04.2019. komentiraj

Domaći brand pametnih telefona, tableta i televizora Noa nastavlja sa svojim širenjem, a jedno od posljednjih bilo je na irsko tržište, a o tome kako i kamo se žele razvijati razgovarali smo s direktorom marketinga Hangara 18 i Noe Mariom Pintarom još u Barceloni na MWC19 najvećem svjetskom sajmu gdje se već tradicionalno predstavljaju njihovi novi modeli koji tek dolaze na tržište.