CES 2016: Archos predstavio 40 Power i 50 Power smartphone uređaje

CES 2016: Archos predstavio 40 Power i 50 Power smartphone uređaje

Foto: Archos

U novije vrijeme, Archos je poznat po svojim ne tako skupim pametnim telefonima i Internet of Things proizvodima. Francuska tvrtka je na CES-u odlučila predstaviti par novih smartphone uređaja, a u prvi plan su istaknuti 40 Power i 50 Power uređaji.

Ti pametni telefoni nude standardne značajke i odlično trajanje baterije. 40 Power je 4,0-inčni smartphone koji ima quad-core procesor te je prisutno i 2GB RAM-a. Cijena ? - 49,99 funti. Za 50 funti dobit ćete pak 1.900 mAh bateriju koja traje dva dana.

50 Power ima 5,0-inčni zaslon, 16GB memorije što je dvostruko više od 40 Power uređaja te ima i 13,0 - megapikselnu kameru.

Cijena je za ovaj uređaj drugačija i iznosi 149 funti. Prema nekim izvorima, uređaj napaja Cortex-A7 ARM procesor. Radi se o pristupačnim smartphone uređajima koji će sigurno privući one korisnike na CES-u koji nisu previše zahtjevni.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.