Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.

„Uz mogućnost 8K internog snimanja  pomoću cijele širine senzora do razlučivosti 30p, najnoviji Canonov uređaj EOS R redefinirat će ponudu fotoaparata bez zrcala svojim značajkama vodećim na tržištu. Uz to, u svim 8K načinima rada podržavat će Canonovu poznatu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF“, tvrde u Canonu.

Dodatno napominju da će EOS R5 podržavati napredno automatsko fokusiranje životinja te prepoznavati pse, mačke i ptice i ističu da se neće oslanjati samo na oči životinje, nego i na lice i tijelo u situacijama kada oči nisu vidljive.

„Vidjeli smo glasine da su specifikacije modela EOS R5 ‘nemoguće’. Današnjom objavom još jednom potvrđujemo da ćemo ostvariti ‘nemoguće’ kako bismo zadovoljili potrebe korisnika za fotoaparatom koji nudi iznimnu kvalitetu slike i snimanje videozapisa. Kao vodeća tvrtka u branši, izazivamo tržište ovim predstavljanjem i pokazujemo što je sve moguće uz našu tehnologiju. EOS R5 i sustav objektiva RF dokazuju našu predanost redefiniranju proizvoda bez zrcala i Canonovu nenadmašnu snagu u stvaranju proizvoda s istinskom svrhom“, ističe Richard Shepherd, viši menadžer marketinga profesionalnih proizvoda u Canonu.

Još iz kategorije

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

Prodaja laptopa i desktop PC-a proživljava renesansu

23.01.2021. komentiraj

Tržište desktop i prijenosnih računala u padu je otkako su pametni telefoni, a kasnije i tableti, stigli u živote ljudi diljem svijeta. Čini se, unatoč znakovima oporavka, da će on uslijediti tek u 2022.

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

Prodaju mobitela u 2020. niti 5G nije mogao spasiti

22.01.2021. komentiraj

Pandemija koronavirusa učinila je svoje i tržište pametnih telefona jedno je od gubitaških. Nažalost, čak ni ubrzani razvoj 5G tehnologije nije uspio promijeniti stvari na bolje.

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

Mobastična rasprodaja Xiaomi mobitela u Tele2

22.01.2021. komentiraj

Uskoči u novu godinu s novim mobitelom jer je početak godine idealno vrijeme za neke nove odluke i promjenu starih navika. Ako već dulje tražiš novi mobitel ili ti postojeći više ne pruža jednako dobro iskustvo korištenja u odnosu na novije uređaje, požuri u Tele2, gdje te čeka „mobastična“ rasprodaja odličnih Xiaomi uređaja.