Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Canon tvrdi da ništa nije nemoguće

Nakon ranije najave razvoja modela EOS R5 fotoaparata punog kadra bez zrcala utemeljenog na revolucionarnom sustavu EOS R, Canon otkriva još informacija i sami tvrde da ništa nije nemoguće i tvrde da će video mogućnosti modela EOS R5 znatno nadmašiti one konkurentskih fotoaparata na tržištu.

„Uz mogućnost 8K internog snimanja  pomoću cijele širine senzora do razlučivosti 30p, najnoviji Canonov uređaj EOS R redefinirat će ponudu fotoaparata bez zrcala svojim značajkama vodećim na tržištu. Uz to, u svim 8K načinima rada podržavat će Canonovu poznatu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF“, tvrde u Canonu.

Dodatno napominju da će EOS R5 podržavati napredno automatsko fokusiranje životinja te prepoznavati pse, mačke i ptice i ističu da se neće oslanjati samo na oči životinje, nego i na lice i tijelo u situacijama kada oči nisu vidljive.

„Vidjeli smo glasine da su specifikacije modela EOS R5 ‘nemoguće’. Današnjom objavom još jednom potvrđujemo da ćemo ostvariti ‘nemoguće’ kako bismo zadovoljili potrebe korisnika za fotoaparatom koji nudi iznimnu kvalitetu slike i snimanje videozapisa. Kao vodeća tvrtka u branši, izazivamo tržište ovim predstavljanjem i pokazujemo što je sve moguće uz našu tehnologiju. EOS R5 i sustav objektiva RF dokazuju našu predanost redefiniranju proizvoda bez zrcala i Canonovu nenadmašnu snagu u stvaranju proizvoda s istinskom svrhom“, ističe Richard Shepherd, viši menadžer marketinga profesionalnih proizvoda u Canonu.

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.