Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem

Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe predstavila je dva fotoaparata u koje je ugrađen pisač, Zoemini S i Zoemini C. Nova linija počiva na uspjehu izvornog pisača Canon Zoemini predstavljenog 2018. Novi uređaji prvi su fotoaparati iz te tvrtke koji ispisuju samoljepljive fotografije u pokretu.

Zoemini S je 8-megapikselni fotoaparat s prednjim zrcalom, prstenastim svjetlom i daljinskim upravljačem za okidanje. Zoemini S dolazi s tri varijante završne obrade i odlikuje ga laka prenosivost. Korisnici uređaja Zoemini S i C mogu snimati i ispisivati mini fotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink dimenzija 5 x 7,6 cm.

Zoemini S podržava Canon Mini Print App koja omogućuje izravan ispis fotografija s pametnog uređaja pomoću Bluetootha te njihovo uređivanje pomoću niza filtara i okvira. Korisnici mogu lako snimati i grupne selfije jednostavnom upotrebom funkcije daljinskog okidanja i automatskog tajmera aplikacije. Osim Instagrama i Facebooka, Canon Mini Print App omogućuje korisnicima povezivanje sa servisima Google Photos i Dropbox.

Zoemini C je 5-megapikselni fotoaparat s reflektivnim zrcalom za snimanje selfija i utorom za Micro SD karticu. Oba uređaja dolaze s 10 listova samoljepljivog papira za ispis, a dodatni papir može se kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 listova. Oba modela bit će dostupna u maloprodaji od 25. travnja.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.