Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem

Canon predstavio svoje prve fotoaparate s ugrađenim pisačem

Foto: Canon

Tvrtka Canon Europe predstavila je dva fotoaparata u koje je ugrađen pisač, Zoemini S i Zoemini C. Nova linija počiva na uspjehu izvornog pisača Canon Zoemini predstavljenog 2018. Novi uređaji prvi su fotoaparati iz te tvrtke koji ispisuju samoljepljive fotografije u pokretu.

Zoemini S je 8-megapikselni fotoaparat s prednjim zrcalom, prstenastim svjetlom i daljinskim upravljačem za okidanje. Zoemini S dolazi s tri varijante završne obrade i odlikuje ga laka prenosivost. Korisnici uređaja Zoemini S i C mogu snimati i ispisivati mini fotografije u trenu na samoljepljivom fotopapiru Zink dimenzija 5 x 7,6 cm.

Zoemini S podržava Canon Mini Print App koja omogućuje izravan ispis fotografija s pametnog uređaja pomoću Bluetootha te njihovo uređivanje pomoću niza filtara i okvira. Korisnici mogu lako snimati i grupne selfije jednostavnom upotrebom funkcije daljinskog okidanja i automatskog tajmera aplikacije. Osim Instagrama i Facebooka, Canon Mini Print App omogućuje korisnicima povezivanje sa servisima Google Photos i Dropbox.

Zoemini C je 5-megapikselni fotoaparat s reflektivnim zrcalom za snimanje selfija i utorom za Micro SD karticu. Oba uređaja dolaze s 10 listova samoljepljivog papira za ispis, a dodatni papir može se kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 listova. Oba modela bit će dostupna u maloprodaji od 25. travnja.

Još iz kategorije

Prodaja pametnih telefona ove godine će zabilježiti najveći rast od 2015.

Prodaja pametnih telefona ove godine će zabilježiti najveći rast od 2015.

18.06.2021.

Tržište pametnih telefona se stabiliziralo, potvrđuje kroz izvješće IDC, te bi u ovoj godini trebalo zabilježiti najveći rast od 2015.

Motorola defy započinje novu eru izdržljivih mobitela

Motorola defy započinje novu eru izdržljivih mobitela

18.06.2021.

Kako bi udahnula život novoj klasi uređaja, Motorola je ušla u partnerstvo s Bullitt grupom, globalnim liderom koji iza sebe ima niz nagrađivanih izdržljivih mobilnih telefona. Cilj je bio dizajnirati mobilni telefon koji se bez problema može nositi sa svim izazovima s kojima se susrećemo svaki dan, kako u gradu tako i tijekom brojnih avantura u prirodi. Motorola defy donosi sve zaštitne funkcije koje su korisnicima potrebne bez ikakvih kompromisa u odnosu na performanse, snagu ili trajanje baterije.

Stižu dva nova pametna telefona i HMD-a odnosno Nokije

Stižu dva nova pametna telefona i HMD-a odnosno Nokije

17.06.2021.

HMD Global predstavlja dva nova pametna telefona Nokiu 105 4G i Nokiu 110 4G. Ovaj posljednji telefon s 4G značajkama spreman je za budućnost, kombinira vrhunsku kvalitetu Nokia telefona po kojima su poznati, s novim elegantnim i stiliziranim dizajnom, tvrde u kompaniji.