Canon predstavio nove višefunkcijske uređaje

Canon predstavio nove višefunkcijske uređaje

Foto: Canon Europe

Canon Europe je obogatio svoju seriju imageRUNNER ADVANCE predstavljanjem dvaju novih kompaktnih crno-bijelih višefunkcijskih uređaja, kojima se na stolnim računalima nude ispis i skeniranje nove generacije.

Novi uređaji imageRUNNER ADVANCE 400i i 500i A4 spoj su ispisno-skenerskih mogućnosti linije imageRUNNER ADVANCE i kompaktnog dizajna koji korisnicima omogućuje pametniji rad. Bez obzira na to koriste li se uređaji samostalno ili kao dio veće implementacije, isti nude mogućnosti personalizacije, učinkovitog rukovanja dokumentima, jednostavnog upravljanja uređajima i kontrole nad njima te napredne sigurnosti.

„Naši korisnici sve češće traže kompaktna rješenja za slikovnu obradu materijala koja će dinamičnim radnim grupama omogućiti učinkovitiji rad te ispuniti njihove potrebe vezane uz sigurnost, učinkovito upravljanje i kontrolu troškova. Prema našem nedavnom izvješću Insights Report za uredska okruženja , vrijednost i cijena pokazale su se kao najvažniji čimbenici u nabavnom postupku za trećinu (34%) donositelja odluka, a za petama su im pouzdanost (20%) i kvaliteta izlaznog proizvoda (18%). Naši novi uređaji nude sve to i još mnogo više jer sve prednosti platforme imageRUNNER ADVANCE čine dostupnima u kompaktnom dizajnu.“, izjavio je Matthew Wrighton, direktor marketinga za područje Europe u tvrtki Canon Europe.

Novi modeli imageRUNNER ADVANCE 400i i 500i podržavaju mobilan i fleksibilan rad jer korisnicima omogućuju ispis iz svih mobilnih i web-aplikacija s podrškom za Google Cloud Print, kao i skeniranje na mobilne uređaje iPad, iPhone i Android te ispis s njih. Većim tvrtkama i ustanovama te zahtjevnijim okruženjima platforma uniFLOW nudi konfigurabilne tijekove rada za skeniranje u kojima se koriste vrhunske tehnologije optičkog prepoznavanja znakova i kompresije u cilju optimizacije tijekova rada s dokumentima u skladu s potrebama korisnika.

Novi modeli nude i skalabilne sigurnosne mogućnosti koje će odgovarati potrebama svih tvrtki i ustanova: od standardnih značajki kao što su pametna provjera autentičnosti korisnika i kontrola na razini funkcija do sofisticiranih mogućnosti kao što je sprječavanje gubitka podataka.

Novim modelima je također moguće upravljati, nadzirati ih i konfigurirati sa središnje lokacije, čime se pojednostavnjuje upravljanje skupinama uređaja i maksimizira njihova dostupnost. Usluge daljinskog servisiranja za potrebe upravljanja potrošnjom tonera i naručivanja novih zaliha davateljima usluga servisiranja omogućuju da klijente oslobode takvih poslova, dok daljinska nadogradnja i dijagnostika omogućuju maksimalnu dostupnost uređaja.

imageRUNNER ADVANCE 400i /500i – najvažnije značajke:

  • učinkovit ispis crno-bijelih dokumenata formata A4 brzinom od 40/50 str./min (400i/500i)
  • dizajn kojim se štedi prostor
  • prilagodljivi 17,8-centimetarski dodirni SVGA zaslon u boji koji je moguće nagnuti
  • kapacitet spremnika za papir od maksimalno 2300 listova
  • napredno snimanje, kontrola troškova i integracija
  • napredne sigurnosne mogućnosti
  • vrhunska energetska učinkovitost

Još iz kategorije

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

Huawei predstavio niz novih 5G proizvoda

24.02.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Grupa (CBG) održala je virtualno predstavljanje novih proizvoda u Barceloni, tijekom kojeg je predstavila niz novih 5G proizvoda te strategiju koja demonstrira njihove mogućnosti. Ključni predstavljeni proizvodi su: HUAWEI Mate Xs, najnoviji sklopivi uređaj kojeg odlikuje vrhunski hardware i software, HUAWEI MatePad Pro 5G, 5G tablet koji nudi premium iskustvo u svim uvjetima, HUAWEI Wi-Fi AX3 i HUAWEI 5G CPE Pro 2 su dva rješenja za povezivanje s Wi-Fi 6+ koji nude brzu povezivost. Uz to, Huawei je predstavio i niz novih HUAWEI MateBook laptopa, koje pokreće 10. Generacija Intel® Core procesora te Windows operativni sustav.

Stižu novi LG pametni telefoni

Stižu novi LG pametni telefoni

22.02.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S – svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane kamere, multimedijske funkcije i performanse uz povoljnu cijenu. „Novi pametni telefoni naslijedili su napredne značajke koje su prvi put predstavljene kod LG-evih premium pametnih telefona, a ova tri modela predstavljaju odličan izbor čak i na današnjem jako kompetitivnom tržištu“, ističu iz LG-a.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

Nokia telefoni osvojili šest priznanja na dodjeli iF DESIGN nagrada 2020.

20.02.2020. komentiraj

HMD Global objavio je kako je šest Nokia telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. iF DESIGN nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn koji su pregledali preko sedam tisuća prijava koje su dobili iz 56 zemalja diljem svijeta.