Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv

Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv

Foto: Canon Europe

Canon je obogatio svoju liniju objektiva EF-M novim modelom EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Projektiran za Canonov fotoaparat s kompaktnim sustavom EOS M, taj je model Canonov prvi ultraširokokutni objektiv EF s optičkim stabilizatorom slike. EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM nudi širokokutni raspon zumiranja, prvoklasne optičke performanse i novi uvlačni dizajn.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM osmišljen je za proširivanje palete kreativnih mogućnosti i objekata snimanja te se odlikuje žarišnim rasponom od 11 mm do 22 mm, koji nudi široko vidno polje. To korisnicima omogućuje snimanje okruženja u kojem se nalaze bez udaljavanja od objekta snimanja.

Projektiran pomoću najnovijih optičkih tehnologija, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM korisnicima omogućuje snimanje slika uz nevjerojatnu razinu detalja i kvalitete. Objektiv je proizveden u skladu s Canonovim standardima profesionalne kvalitete, a na njemu se koriste premazi Super Spectra u cilju minimiziranja pojave popratnih slika i odbljesaka, što jamči prekrasne rezultate na svakoj snimci.

Zahvaljujući Canonovu optičkom stabilizatoru slike, slike su jasne i oštre. Optički stabilizator slike pridonosi maksimalnom smanjenju zamućenja slike korekcijom potresanja fotoaparata. Preciznost povećana za tri položaja brzine zatvarača jamči visokokvalitetne fotografije, čak i kada osvjetljenje počne slabjeti.

Snimanje glatkih Full HD videozapisa jednostavno je kada se koristi napredni način rada Dynamic IS, koji smanjuje izraženije učinke potresanja fotoaparata do kojih dolazi pri snimanju videozapisa u pokretu. Canonova tehnologija STM jamči i utišavanje zvuka fokusiranja pri snimanju videozapisa, pa gledatelji mogu uživati u čistom zvuku koji odgovara vizualnoj kvaliteti snimljenih materijala.

Još iz kategorije

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

Huawei FreeBuds 3 i Huawei Watch GT 2 nagrađeni na ovogodišnjem CES-u

22.01.2020. komentiraj

Tijekom sajma CES2020 koji se svake godine održava u Las Vegasu, Huawei Freebuds 3 i Huawei Watch GT 2 privukli su pažnju svjetskih tehnoloških medija i oduševili kritičare osvajanjem “Best of CES2020” i “Editor’s Choice” nagrade.