Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv

Canon predstavio kompaktan, ultraširokokutan objektiv

Foto: Canon Europe

Canon je obogatio svoju liniju objektiva EF-M novim modelom EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Projektiran za Canonov fotoaparat s kompaktnim sustavom EOS M, taj je model Canonov prvi ultraširokokutni objektiv EF s optičkim stabilizatorom slike. EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM nudi širokokutni raspon zumiranja, prvoklasne optičke performanse i novi uvlačni dizajn.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM osmišljen je za proširivanje palete kreativnih mogućnosti i objekata snimanja te se odlikuje žarišnim rasponom od 11 mm do 22 mm, koji nudi široko vidno polje. To korisnicima omogućuje snimanje okruženja u kojem se nalaze bez udaljavanja od objekta snimanja.

Projektiran pomoću najnovijih optičkih tehnologija, EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM korisnicima omogućuje snimanje slika uz nevjerojatnu razinu detalja i kvalitete. Objektiv je proizveden u skladu s Canonovim standardima profesionalne kvalitete, a na njemu se koriste premazi Super Spectra u cilju minimiziranja pojave popratnih slika i odbljesaka, što jamči prekrasne rezultate na svakoj snimci.

Zahvaljujući Canonovu optičkom stabilizatoru slike, slike su jasne i oštre. Optički stabilizator slike pridonosi maksimalnom smanjenju zamućenja slike korekcijom potresanja fotoaparata. Preciznost povećana za tri položaja brzine zatvarača jamči visokokvalitetne fotografije, čak i kada osvjetljenje počne slabjeti.

Snimanje glatkih Full HD videozapisa jednostavno je kada se koristi napredni način rada Dynamic IS, koji smanjuje izraženije učinke potresanja fotoaparata do kojih dolazi pri snimanju videozapisa u pokretu. Canonova tehnologija STM jamči i utišavanje zvuka fokusiranja pri snimanju videozapisa, pa gledatelji mogu uživati u čistom zvuku koji odgovara vizualnoj kvaliteti snimljenih materijala.

Još iz kategorije

Xiaomi predstavio nove AIoT proizvode za pametni način života

Xiaomi predstavio nove AIoT proizvode za pametni način života

28.07.2021.

Xiaomi je predstavio paletu AIoT proizvoda koji poboljšavaju pametna iskustva u svim aspektima života korisnika i to Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27 ’’, Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro i Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Iz Samsunga tvrde kako će se otvoriti novo poglavlje inovacija pametnih telefona

Iz Samsunga tvrde kako će se otvoriti novo poglavlje inovacija pametnih telefona

28.07.2021.

Što očekivati za nadolazeći Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, koji će se održati 11. kolovoza u 16:00 sati putem službenog YouTube kanala tvrtke, kao i službene web stranice., najavio je TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije, Samsung Electronics i dodao kako je tvrtka razvila svoju Galaxy Z seriju pametnih telefona koja će preoblikovati način na koji doživljavamo pametni telefon te donijeti potpuno novo korisničko iskustvo.

TWS bežićne slušalice bilježe izniman rast popularnosti

TWS bežićne slušalice bilježe izniman rast popularnosti

27.07.2021.

Prave bežične slušačice (TWS - truly wireless) na globalnom tržištu stoje daleko bolje od onih s tradicionalnim bluetooth povezivanjem, za što treba zahvaliti činjenici da dobivaju sve više značajki koje su nekad bile namijenjene premium headsetovima.