Budite najbolja verzija sebe uz Huawei Watch GT 3 Pro

Budite najbolja verzija sebe uz Huawei Watch GT 3 Pro

Nosivi uređaji i gadgeti, koji uključuju pametne satove kao što je najnovija serija Huawei Watch GT 3 Pro, nude puno zdravstvenih prednosti za svoje korisnike. Spajaju tehnologiju i biometriju kako bi pomogli korisnicima u praćenju obrazaca spavanja, disanja, rada srca i svih drugih zdravstvenih metrika dok istodobno postaju asistent s funkcijama buđenja, osobnog kalendara, multimedije ili sporta. Izvrsni su uređaji za pomoć pri vježbanju jer ih možemo spojiti s bežičnim slušalicama ili drugim pametnim uređajima i zatim planinariti, trčati, pratiti prehodane kilometre ili biciklističke staze, vidjeti količinu kalorija koje smo sagorjeli, a mogu nam pomoći i u mnogim drugim svakodnevnim zadacima.

Lansiran prije manje od mjesec dana, pametni nosivi sat, Huawei Watch GT 3 Pro, odgovara na sve potrebe korisnika. Nova serija satova dolazi u dvije veličine te kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja, veliki zaslon i snažnu bateriju. Ovaj sat podržava Bluetooth pozive, inteligentne glasovne asistente i još mnogo toga. Omogućuje vam pristup mnoštvu aplikacija - od onih integralnih koje vam pomažu u upravljanju danom, do onih zabavnih i društvenih koje vam omogućuju da budete u toku s prijateljima.

Ali što donosi vašem zdravlju? U nastavku teksta donosimo najvažnije značajke.

1. Potiče na zdrav način života i redefinira okvire treninga

Pametni satovi su nevjerojatno korisni u postavljanju fitness cilja i njegovom postizanju. Značajke kao što su upozorenja o neaktivnosti, postavke alarma i brojač koraka potiču ljude da slijede zadanu rutinu. Ljudska je sklonost da radi više kada su rezultati vizualno vidljivi, a pametni satovi savršeno koriste ovaj atribut.

Huawei Watch GT 3 Pro donosi neke uobičajene značajke kao obavijesti o pulsu  koja upozorava korisnike na pretjerano naprezanje tijekom vježbanja ili unos kalorija bez pribjegavanja zamornim i kompliciranim tehnikama brojanja kalorija. Ali Watch GT 3 Pro donosi i niz funkcija zaduženih za praćenje fizičkih performansi u više od 100 različitih sportova, uključujući i golf kao najnoviji način rada, korisnicima pružaju prilagođeno i personalizirano iskustvo vježbanja. Znanstveni program trčanja i dvopojasno GNSS pozicioniranje s pet glavnih sustava satelita posebno su dizajnirani za sve trkače, bez obzira na trenutnu razinu kondicije. Uz puno prostora za pohranu, kao i Bluetooth reprodukcija glazbe, možete slušati svoju omiljenu glazbu za vježbanje bilo kada i bilo gdje.

2. Prati, analizira i kontrolira menstrualni ciklus

Prošla su vremena kada je menstruacija bila tabu tema. Inovativni pametni satovi poput Watch GT 3 Pro opremljeni su značajkama koje omogućuju praćenje menstrualnog ciklusa. Mapirajući simptome, Huawei Watch GT 3 Pro pomaže nadzirati dinamiku ciklusa i pravovremeno dojavljuje pojedine faze istog kako bi se korisnice pripremile za menstruaciju.

3. Kontrola razine stresa i optimizacija osobne dobrobiti i wellnessa

Praćenje stresa postalo je jedna od najtraženijih značajki u nosivoj tehnologiji. Tako pametni nosivi uređaji poput Huawei Watch GT 3 Pro mjerenjem raznih parametara prate razinu stresa i otkucaje srca te upozoravaju svoje korisnike na opuštanje kroz vježbe disanja, koje su korisnicima dostupne na satu. Razne funkcije i značajke sata brinu za vašu dobrobit, primjerice TruSleep™ 2.0 algoritam za praćenje spavanja koji identificira ključna stanja spavanja, s ocjenama kvalitete sna i personaliziranim savjetima o tome kako dobiti najbolji mogući noćni odmor.

4. Sveobuhvatno upravljanje zdravljem i medicinskim stanjima

Huawei Watch GT 3 Pro podržava čitav niz pametnih značajki tako da možete ostati proaktivni i informirani o svom zdravlju. Uz ranije spomenutu funkciju za praćenje spavanje, te SpO2 mjerenja razine kisika u krvi, koje omogućuje ista TruSeen™ 5.0+ tehnologija, možete biti sigurni da je briga o vašem zdravlju najbitnija kada je u pitanju Huawei Watch GT 3 Pro.

Nakon svega navedenog, možemo zaključiti da naši pametni uređaji, poglavito satovi, vjerojatno poznaju vaše tijelo bolje od vas samog. Uz inovativne funkcije i opcije, Watch GT 3 Pro serija, uvelike će olakšati i unaprijediti brigu o vlastitom zdravlju, ali najbolje je imati na umu da, iako pametni satovi mogu instrumentalno pomoći korisnicima u praćenju njihovog zdravstvenog stanja, oni se ne mogu izjednačiti s liječenjem ili pregledima od kvalificiranih liječnika. Iskoristite ovu nosivu tehnologiju kako biste bili u formi i zdravi, ali nemojte zaboraviti na konzultaciju i dijagnozu liječnika.

O Huawei Watch GT 3 Pro seriji:

Ova elegantna serija dostupna je u dvije veličine i kroz čak četiri različita modela donosi novi dizajn sučelja i kućišta napravljenog u varijanti titana ili keramike, veliki sjajni zaslon i snažnu bateriju. Na svim Huawei prodajnim mjestima i kod svih ovlaštenih distributera dostupna je od početka lipnja.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei Watch GT 3 Pro od 46 mm s remenom od titana i crnim remenom od fluoroelastomera iznosi 3.699,00 odnosno 2.699,00 HRK dok cijena Watch GT 3 Pro od 43mm, s keramičkim i kožnim remenom iznosi 4.299,00 odnosno 3.299,00 HRK.