Brza memorija za zahtjevne korisnike

Brza memorija za zahtjevne korisnike

XPG je proširio svoj program testiranja DDR4 memorije za overclockiranje novom suradnjom s vodećim proizvođačem matičnih ploča, tvrtkom GIGABYTE.  Odmah nakon predstavljanja čipseta Intel Z490, XPG je započeo testirati i overclockirati svoje nove DDR4 module na najaktualnijim platformama Z490, kao i na platformama AMD B550, kako bi osigurao da su usklađeni s najvišim standardima performansi i stabilnosti za overclockere. Taj poduhvat nastavlja se najnovijom suradnjom s tvrtkom GIGABYTE.

U suradnji s tvrtkom GIGABYTE, XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockao je DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D50 na 4.800 MHz na matičnoj ploči GIGABYTE Z490 AORUS XTREME WATERFORCE. Nakon ovog impresivnog rezultata, XOCL je nastavio s testiranjem drugih DDR4 modula XPG-a na nizu drugih matičnih ploča tvrtke GIGABYTE sa sličnim rezultatima.

Memorijski moduli SPECTRIX D60G, D50, D80, D41 kao i GAMMIX D30, D10 izrađuju se od visokokvalitetnih čipova i hladnjaka za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im učinkovito produžava radni vijek. Opremljeni su i tehnologijom Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 koja overclockiranje čini iznimno jednostavnim i osigurava poboljšanu stabilnost sustava. SPECTRIX D80 ističe se i kao prvi RGB DDR4 memorijski modul na svijetu opremljen hibridnim sustavom hlađenja koji koristi zrak i tekućinu. Preciznije, hladnjak je izrađen od hermetički zatvorenog tekućeg dijela ispunjenog nevodičkom tekućinom te aluminijskog dijela kako bi se osiguralo izvrsno hlađenje.

XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je utemeljen 2018. bio je prva je ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula. XOCL blisko surađuje s različitim partnerima u branši, kao što je GIGABYTE, kako bi osigurao da su njegovi proizvodi kompatibilni s različitim platformama i u mogućnosti zadovoljiti standarde performansi koje očekuju igrači, profesionalci u e-sportu i tehnološki entuzijasti. U svibnju 2018. XOCL je overclockao RGB DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D80 na 5531 MHz u konfiguraciji hlađenoj tekućim dušikom. U svibnju 2019. XOCL je oveclockao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svjetski rekord.

Još iz kategorije

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

Vrijedni pokloni na dar uz Huawei P40 Pro+ u prednarudžbi

03.07.2020. komentiraj

Novi Huawei P40 Pro+ dostupan je na hrvatskom tržištu. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 9.999 kuna, a ako se uređaj prednaruči odmah, na dar se dobiva Watch GT 2e pametni sat i najnoviji Huawei SuperCharge bežični punjač od 40 W. Korisnici će uz ova dva besplatna uređaja na dar dobiti i 12 mjeseci besplatnog prostora na Huawei Cloudu od čak 50 GB. Ponudu je moguće iskoristiti kod prodajnih partnera do 15. srpnja ili do isteka zaliha.

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

Samsung predstavio najnovijeg člana Galaxy A obitelji – Galaxy A31

03.07.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je novi Samsung Galaxy A31 pametni telefon koji dolazi s multifunkcionalnom četverostrukom kamerom, vrhunskim Infinity-U zaslonom i snažnom baterijom od 5,000 mAh-a. Također, dolazi s poboljšanim mogućnostima i inovacijama koje odlikuju popularnu Galaxy A obitelj, tvrde u kompaniji.

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

Predstavljen Cat S42 novi telefon za teške zadatke

02.07.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je danas u Londonu Cat S42, otporan i pouzdan pametni telefon spreman za  ekstremne uvjete. Uređaj je dostupan za prednarudžbe, a prve isporuke u Hrvatskoj se očekuju 14. srpnja ove godine.