Brza memorija za zahtjevne korisnike

Brza memorija za zahtjevne korisnike

XPG je proširio svoj program testiranja DDR4 memorije za overclockiranje novom suradnjom s vodećim proizvođačem matičnih ploča, tvrtkom GIGABYTE.  Odmah nakon predstavljanja čipseta Intel Z490, XPG je započeo testirati i overclockirati svoje nove DDR4 module na najaktualnijim platformama Z490, kao i na platformama AMD B550, kako bi osigurao da su usklađeni s najvišim standardima performansi i stabilnosti za overclockere. Taj poduhvat nastavlja se najnovijom suradnjom s tvrtkom GIGABYTE.

U suradnji s tvrtkom GIGABYTE, XPG Overclocking Lab (XOCL) overclockao je DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D50 na 4.800 MHz na matičnoj ploči GIGABYTE Z490 AORUS XTREME WATERFORCE. Nakon ovog impresivnog rezultata, XOCL je nastavio s testiranjem drugih DDR4 modula XPG-a na nizu drugih matičnih ploča tvrtke GIGABYTE sa sličnim rezultatima.

Memorijski moduli SPECTRIX D60G, D50, D80, D41 kao i GAMMIX D30, D10 izrađuju se od visokokvalitetnih čipova i hladnjaka za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im učinkovito produžava radni vijek. Opremljeni su i tehnologijom Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 koja overclockiranje čini iznimno jednostavnim i osigurava poboljšanu stabilnost sustava. SPECTRIX D80 ističe se i kao prvi RGB DDR4 memorijski modul na svijetu opremljen hibridnim sustavom hlađenja koji koristi zrak i tekućinu. Preciznije, hladnjak je izrađen od hermetički zatvorenog tekućeg dijela ispunjenog nevodičkom tekućinom te aluminijskog dijela kako bi se osiguralo izvrsno hlađenje.

XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je utemeljen 2018. bio je prva je ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula. XOCL blisko surađuje s različitim partnerima u branši, kao što je GIGABYTE, kako bi osigurao da su njegovi proizvodi kompatibilni s različitim platformama i u mogućnosti zadovoljiti standarde performansi koje očekuju igrači, profesionalci u e-sportu i tehnološki entuzijasti. U svibnju 2018. XOCL je overclockao RGB DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D80 na 5531 MHz u konfiguraciji hlađenoj tekućim dušikom. U svibnju 2019. XOCL je oveclockao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svjetski rekord.

Još iz kategorije

Xiaomi prodao preko 140 milijuna Redmi Note uređaja

Xiaomi prodao preko 140 milijuna Redmi Note uređaja

24.11.2020. komentiraj

Više od 140 milijuna Redmi Note uređaja prodano je na globalnoj razini, objavio je Xiaomijev podbrend Redmi na svom službenom Weibo računu. Prema podacima koje je objavila istraživačka tvrtka Omdia, cjelokupna Redmi Note 8 serija postala je druga najprodavanija serija pametnih telefona na svijetu i to u prvoj polovici 2020. godine. Ova je serija, ujedno, najprodavanija serija pametnih telefona u Kini, što dodatno potvrđuje njenu globalnu popularnost.

XPG predstavlja ventilator VENTO PRO 120 PWM

XPG predstavlja ventilator VENTO PRO 120 PWM

23.11.2020. komentiraj

XPG predstavlja ventilator XPG VENTO PRO 120 PWM. XPG VENTO PRO 120 PWM konstruiran je u suradnji s tvrtkom Nidec i prilagođen izbirljivim igračima i obožavateljima PC-ja koji žele najbolje u svijetu hlađenja računala.

Samsung objavio popis mobitela koji će dobiti nadogradnju One UI-a na verziju 3.0

Samsung objavio popis mobitela koji će dobiti nadogradnju One UI-a na verziju 3.0

21.11.2020. komentiraj

Samsung na godišnjoj razini proizvodi na desetke različitih modela pametnih telefona i čini se da bi ih uskoro mogao objediniti kroz One UI 3.0 baziranom na Android 11. Riječ je o ukupno 90 modela pametnih telefona i tableta, što znači da se južnokorejski tehnološki gigant odlučio na značajan potez.