BlackBerry Z10 stigao u Vipnet

BlackBerry Z10 stigao u Vipnet

BlackBerry Z10, prvi uređaj na novom BlackBerry 10 operativnom sustavu od danas je dostupan u svim Vip centrima. BB Z10 i njegov 4,2 inčni WXGA ekran pokreću dvojezgreni Snapdragon 1,5 GHz procesor i 2 GB RAM-a na 16 GB memorije, s mogućnošću dodatnog proširenja do 32 GB s microSD karticama. Uređaj ima dvije kamere, prednju 2MP te stražnju 8 MP koja ujedno ima mogućnost snimanja u FullHD rezoluciji, a zahvaljujući predinstaliranoj aplikaciji Story Maker moguće je jednostavno montirati video na samom uređaju.

BlackBerry 10 korisnici za korištenje podatkovnog prometa ne moraju plaćati dodatnu BlackBerry uslugu. Korisnici prijašnjih BlackBerry usluga koji prelaze na BB10 svoju staru uslugu mogu isključiti pozivom službi za korisnike, na bilo kojem Vip prodajnom mjestu, a poslovni korisnici uz pomoć svog prodajnog predstavnika. Onim korisnicima koji ipak odluče zadržati svoju trenutnu BlackBerry uslugu, ali sad s novim BB10 uređajima, Vipnet će osigurati dodatnih 1GB data prometa.

Srce novog BB 10 sustava univerzalni je notifikacijski centar BlackBerry Hub koji objedinjuje sve kanale korisničke komunikacije i time znatno olakšava upravljanje svim vašim računima. Korisnici tako mogu kroz BB Hub pregledavati i odgovarati na poruke s društvenih mreža, bez pokretanja posebnih aplikacija, a dodatno mogu odrediti kako žele biti obaviješteni o pristigloj poruci. Primjerice, moguće je odrediti zasebnu kombinaciju vibracije, zvuka i LED bljeskanja za svaki kanal te time odmah razlikovati pristigle poruke.

 

 

 

Još iz kategorije

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

Najjači Raspberry Pi dosad ima 8GB RAM

06.06.2020. komentiraj

Raspberry Pi Foundation udvostručila je maksimalnu količinu dostupne radne memorije (RAM) u svom Raspberry Pi 4 pa on sad ima 8GB te se prodaje za 75 američkih dolara. A kako bi se izvukla korist iz te radne memorije, Raspberry Pi Foundation na tržište izbacuje i novu 64-bitnu verziju svog operativnog sustava, koji se trenutno nalazi u ranoj beta fazi.

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

Uskoro i Huawei prijenosna računala na hrvatskom tržištu

05.06.2020. komentiraj

Huawei je u Zagrebu predstavio nove proizvode za ljeto 2020. godine, ali i najavio skori dolazak svojih prijenosnih računala na domaće tržište. Kako ističe Norman Muller iz Huaweija prvi prijenosnici mogu se očekivati na tržištu negdje u jesen ove godine. To će zasigurno pokazati, kako tvrdi Muller da Huawei nije samo kompanija koja proizvodi pametne telefon3e nego i sve druge uređaje od pametnih nosivih uređaja, ali i računala.

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

IDC procjenjuje da će ove godine tržište pametnih telefona pasti za 11,9 posto

05.06.2020. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona prema prognozi IDC-a past će 11,9 posto na godišnjoj razini s krajem 2020., što znači da bi trebalo biti isporučeno oko 1,2 milijardi uređaja.