BlackBerry radi na novoj verziji 10.2 OS-a

BlackBerry radi na novoj verziji 10.2 OS-a

Foto: ICTbusiness.info

Iako mnogi Z10 vlasnici još uvijek čekaju na nadogradnju svojih uređaja na BlackBerry OS 10.1 verziju, kanadska tvrtka već radi na sljedećoj verziji. Prvi pogled na 10.2 verziju operativnog sustava obećava još bolje korisničko iskustvo, nove mogućnosti i još podosta noviteta.

Neke od novih mogućnosti su rad aplikacija u pozadini koje će korisnici moči koristiti po potrebi umjesto da budu konstantno upaljene,redizajniran BlackBerry Messenger, spajanje flash memorije na BlackBerry uređaje te prijenos podataka sa stikova na telefon, Wi-Fi Direct koji će omogućiti izravnu povezivost između uređaja, koji će raditi kao Bluetooth ali na Wi-Fi tehnologiji zbog veće brzine prijenosa podataka.

Miracast će kroz Wi-Fi Direct korisnicima omogućiti visoku propusnost u prijenosu videozapisa na vanjski zaslon.BlackBerry 10 seriju uređaja biti će moguće pretvoriti u Smart kartice za pristup zgradama ili sobama. Još jedna zanimljiva novost je podrška za Android Jelly Bean aplikacije, kojom će se BlackBerry korisnicima omogućiti pristup i korištenje najnovijih i kvalitetnih Android aplikacija.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.