BlackBerry iznad svih očekivanja

BlackBerry iznad svih očekivanja

Najbolje se osjećate kada uspijete postići i više od očekivanja, pa tako se osjećaju i BlackBerryu posrnulom proizvođaču mobilnih telefona prije svega namijenjenih poslovnim korisnicima, nakon uspjeha početka prodaje u Kanadi i Velikoj Britaniji novih pametnih telefona.

Kako ističe izvršni direktor BlackBerrya Thorsten Heins prvi dan prodaje u Kanadi čak je 50 posto bolji od bilo kojeg „prvog dana prodaje“ dosad, dok je prodaja u Velikoj Britaniji čak 3 puta veća. Odlični rezultati BlackBerrya za mnoge su ipak neočekivani jer konkurencija na tržištu ipak vrlo žestoka – Apple iPhone, Samsung, Nokia, LG, HTC, Huawei i mnogi drugi proizvođači orijentirani prije svega na Googleov Android operativni sustav. Pritom ne treba zaboraviti niti orijentaciju Nokije na Windows operativni sustav, što u konačnici donosi zaista vrlo kompetitivno tržišno natjecanje, smatraju analitičari.

Podsjetimo, krajem siječnja BlackBerry koji je promijenio ime iz Research in Motion, zbog toga jer ime njegova telefona je još uvijek snažan brand, odlučio se na izlazak dvaju modela Q10 i Z10. Time je dokazao promjene, jer osim već spomenute promjene imena kompanije, mijenjaju se i imena uređaja.

Još iz kategorije

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

Huawei isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona u 2019. godini

17.01.2020. komentiraj

Huawei Consumer Business Group je objavio kako je do kraja 2019. godine isporučio 6,9 milijuna 5G pametnih telefona. Snažna prodaja rezultat je predanosti u istraživanju 5G tehnologije, a Huaweijevo liderstvo u 5G tehnologiji dodatno je ojačano.

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

Kingston Technology predstavlja novi NVMe SSD namijenjen uporabi u data centrima

17.01.2020. komentiraj

Kingston Digital Europe objavila je dostupnost novog SSD-a namijenjenog data centrima, modela DC1000B M.2 NVMe. Ovaj novi SSD je idealan za servere koji dolaze s jednim ili dva M.2 NVMe utora namijenjenih za podizanje sustava, čuvajući tako vrijedne 2.5″  ladice na prednjoj strani servera namijenjene za diskove za dodatnu pohranu podataka.

Huawei P smart Pro dostupan i u Hrvatskoj

Huawei P smart Pro dostupan i u Hrvatskoj

16.01.2020. komentiraj

Huawei P smart Pro odsad je dostupan u prodaji kod operatera i maloprodajnih partnera. Ovaj pametni telefon odlikuje se karakteristikama pri čemu se ističu pop-up kamera od 16 MP te 6,59-inčni Ultra FullView zaslon. Značajka koja se iznimno ističe na P smart Pro mobitelu je super AI glavna kamera koja ima 48MP i s kojom korisnici mogu fotografirati izvrsne fotografije oštrih i jasnih detalja i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, objašnjavaju iz Huaweija.