BlackBerry iznad svih očekivanja

BlackBerry iznad svih očekivanja

Najbolje se osjećate kada uspijete postići i više od očekivanja, pa tako se osjećaju i BlackBerryu posrnulom proizvođaču mobilnih telefona prije svega namijenjenih poslovnim korisnicima, nakon uspjeha početka prodaje u Kanadi i Velikoj Britaniji novih pametnih telefona.

Kako ističe izvršni direktor BlackBerrya Thorsten Heins prvi dan prodaje u Kanadi čak je 50 posto bolji od bilo kojeg „prvog dana prodaje“ dosad, dok je prodaja u Velikoj Britaniji čak 3 puta veća. Odlični rezultati BlackBerrya za mnoge su ipak neočekivani jer konkurencija na tržištu ipak vrlo žestoka – Apple iPhone, Samsung, Nokia, LG, HTC, Huawei i mnogi drugi proizvođači orijentirani prije svega na Googleov Android operativni sustav. Pritom ne treba zaboraviti niti orijentaciju Nokije na Windows operativni sustav, što u konačnici donosi zaista vrlo kompetitivno tržišno natjecanje, smatraju analitičari.

Podsjetimo, krajem siječnja BlackBerry koji je promijenio ime iz Research in Motion, zbog toga jer ime njegova telefona je još uvijek snažan brand, odlučio se na izlazak dvaju modela Q10 i Z10. Time je dokazao promjene, jer osim već spomenute promjene imena kompanije, mijenjaju se i imena uređaja.

Još iz kategorije

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik u suradnji s partnerima

30.03.2020. komentiraj

Na tržište iz kineskog proizvođača Huaweija tižu i bežični zvučnik Huawei Sound X u suradnji s Devialetom te Gentle Monster x Huawei pametne naočale. Huawei Sound X dolazi opremljen Devialetovom patentiranom tehnologijom za obradu signala SAM (Speaker Active Matching) i Push-Push simetričnom strukturom koja vjerno reproducira glazbu.

Huawei predstavo novo korisničko sučelje s AI-em

Huawei predstavo novo korisničko sučelje s AI-em

29.03.2020. komentiraj

Tijekom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, predstavljeno je i ažurirano korisničko sučelje EMUI 10.1, uvodeći još više mogućnosti za obogaćeno korisničko iskustvo.  Huaweijeva distribuirana tehnologija prvi je put predstavljena na EMUI 10 sučelju, kao temelj Huaweijevog all-scenario ekosustava. Mogućnosti hardvera virtualizirane su i podijeljene sa svim povezanim uređajima, rušeći barijere između pojedinih proizvoda kako bi suradnja među njima bila neprekinuta.