BlackBerry iznad svih očekivanja

BlackBerry iznad svih očekivanja

Najbolje se osjećate kada uspijete postići i više od očekivanja, pa tako se osjećaju i BlackBerryu posrnulom proizvođaču mobilnih telefona prije svega namijenjenih poslovnim korisnicima, nakon uspjeha početka prodaje u Kanadi i Velikoj Britaniji novih pametnih telefona.

Kako ističe izvršni direktor BlackBerrya Thorsten Heins prvi dan prodaje u Kanadi čak je 50 posto bolji od bilo kojeg „prvog dana prodaje“ dosad, dok je prodaja u Velikoj Britaniji čak 3 puta veća. Odlični rezultati BlackBerrya za mnoge su ipak neočekivani jer konkurencija na tržištu ipak vrlo žestoka – Apple iPhone, Samsung, Nokia, LG, HTC, Huawei i mnogi drugi proizvođači orijentirani prije svega na Googleov Android operativni sustav. Pritom ne treba zaboraviti niti orijentaciju Nokije na Windows operativni sustav, što u konačnici donosi zaista vrlo kompetitivno tržišno natjecanje, smatraju analitičari.

Podsjetimo, krajem siječnja BlackBerry koji je promijenio ime iz Research in Motion, zbog toga jer ime njegova telefona je još uvijek snažan brand, odlučio se na izlazak dvaju modela Q10 i Z10. Time je dokazao promjene, jer osim već spomenute promjene imena kompanije, mijenjaju se i imena uređaja.

Još iz kategorije

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

Huawei u Zagrebu predstavio novu P30 seriju

18.04.2019. komentiraj

Kineski Huawei u Hrvatskom je domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu, a ovom ih je prigodom pobliže mogla upoznati šira javnost u Hrvatskoj.

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

Panasonic predstavio konceptni prozirni OLED zaslon

17.04.2019. komentiraj

Panasonic je na sajmu Salone del Mobile, najvećoj i najprestižnijoj svjetskoj izložbi namještaja i lifestyle proizvoda, predstavio konceptni prozirni OLED zaslon. Taj je koncept predstavljen u sklopu instalacije švicarske marke namještaja Vitra.

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

Hangar18 otvorio prvu trgovinu u Irskoj

16.04.2019. komentiraj

Početkom travnja, otvoren je prvi NOA “brand shop” u Irskoj u jednom od najvećih shopping centara u Sjevernom Dublinu, Swords Pavilions. Ovo prva otvorena trgovina od ukupno 100 planiranih u EU, te prva od 15 planiranih u Irskoj, ističu u Hangar18 koji stoji iza branda Noa. Njihov brand pametnih telefona i televizora Noa je postala prepoznat brand u Europi, a i šire te će nastaviti s izvozom i otvaranjem novih tržišta u narednom razdoblju.