BIWIN predstavlja energetski učinkoviji mSATA SSD

BIWIN predstavlja energetski učinkoviji mSATA SSD

Foto: Fotolia

Kompanija nije zapravo još uvijek objavila detaljne informacije oko specifikacija novog uređaja kao što su kapacitet ili brzina čitanja/ zapisa, ali ipak su obavijestili o tome koliko će biti učinkoviti novi M5301 SSDs. BIWIN tvrdi kako će ovaj SSDs koristiti 99% manje energije u DEVSLP stanju (odnosno, stanju mirovanja) u usporedbi sa standardnim mSATA SSD.

Kompanija također objašnjava kako DEVSLP stanje omogućava potpuni shut down SATA sučelja što bi trebalo uštedjeti mnogo energije. Intelov cilj bio je predstaviti novi standard tijekom 2012. godine proizvevši high-speed SSDs koji ne konzumira više od 5 mW u stanju mirovanja, no sada BIWIN navodi kako će M5301 SSDs moći smanjiti potrošnju na samo 3 mW.

Ova performansa bi trebala biti osobito korisna pri izradi baterija za laptope kako bi one bile još dugotrajnije. Za sve zainteresirane, novi SSDs će biti predstavljen na najvećoj kompjutorskoj izložbi u Aziji, gradu Taipeiju (Tajvan) koja će se održati od 4. – 8. lipnja ove godine.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.