Asus predstavio hibrid Transformer Book Duet

Asus predstavio hibrid Transformer Book Duet

Ima ljudi koji vole hibride i oni koji se zgražavaju nad takvim proizvodima. Naprimjer, ljubitelji piva ne priznaju nikakve „radlere i hibride“ nego vjeruju i uživaju u istinskom okusu piva. Pitanje je što IT znalci misle o novome hibridnom tabletu koji je ASUS predstavio na CES-u.

ASUS je na CES-u predstavio Transformer Book Duet (broj modela TD300 ), hibridni tablet s Androidom i Windowsima. Zanimljivu vijest prenijeli su nam iz stožera Asusa, a radi se o tome kako izmjena aktivnog operacijskog sustava traje svega 4 sekunde. Impresivno, mora se priznati. I to sve pritiskom na jednu posebnu tipku, a izmjenjuju se dva OS-a, Android u verziji 4.2 i Windows 8.1.

Osnovni model Transformer Book Duet ima Intel Core i3 i prilično pristojan 13,3 - inčni zaslon rezolucije 1366 x 768, a cijena tog osnovnog modela je 599 dolara. Ako pogledamo najjaču izvedbu onda ona dolazi s Intelovim procesorom Core i7 uz 4 GB RAM-a, s 128-gigabajtnim SSD-om te s terabajtnim diskom u dijelu s tipkovnicom. Što se tiče zaslona, ima 13,3-inčni zaslon rezolucije 1920x 1080 piksela. Transformer Book Duet će se isporučivati u Aziji i Europi krajem prvog kvartala ove godine.

Još iz kategorije

Xiaomi predstavlja pametne naočale Xiaomi Smart Glasses

Xiaomi predstavlja pametne naočale Xiaomi Smart Glasses

16.09.2021.

Xiaomi je predstavio pametne naočale Xiaomi Smart Glasses - potpuno nov, pametni nosivi uređaj. Pametne naočale Xiaomi Smart Glasses mogu kombinirati sustav za prikaz slike i senzore u suptilan, običan dizajn naočala putem tehnologije optičkog valovoda MicroLED. Uz masu od svega 51 g, naočale Xiaomi Smart Glasses mogu prikazati poruke i obavijesti, pozivati kontakte, pratiti navigaciju, fotografirati i prevoditi tekst pred vašim očima.

Novi tablet i uređaji za pametni dom iz Xiaomia

Novi tablet i uređaji za pametni dom iz Xiaomia

15.09.2021.

Xiaomi je danas predstavio svoj novi tablet Xiaomi Pad 5 tijekom globalnog predstavljanja novih proizvoda, kao i listu AIoT proizvoda koji će dodatno proširiti  Xiaomijev koncept pametnog doma i ponudu nosive opreme za današnje povezane potrošače. Novi AIoT proizvodi uključuju Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pack) te Mi Smart Band 6 NFC.

Stižu novi telefoni Xiaomi 11 serije

Stižu novi telefoni Xiaomi 11 serije

15.09.2021.

Xiaomi je danas predstavio tri nova pametna telefona u obitelji Xiaomi 11 - Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro – osmišljene da potaknu kreativnost među korisnicima pametnih telefona - te osvježeni i elegantni Xiaomi 11 Lite 5G NE.