Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Tvrtka ASUS predstavila je nove modele prijenosnika svog brenda Republic of Gamers (ROG). Kolekcija sadrži nove uređaje, ali i niz poboljšanja otprije poznatih modela. U novoj ponudi nalaze se uređaji s različitim izvedbama kućišta. Tako su ponudili prijenosnike koji mogu služiti kao zamjena za stolna računala, ultraprijenosnike te unaprijeđene verzije laptopa s kućištima klasičnog oblika.

Prijenosnici S klase nude najviše performanse, dok su modeli iz M serije nešto slabiji, ali konfigurirani kako bi i oni zadovoljili naprednije korisnike. Nova G serija fokusirana je na ključne mogućnosti za gamere uz pristupačnije cijene. Svi modeli ujedno su opremljeni nizom rješenja za učinkovito hlađenje pod nazivom Intelligent Cooling.

ROG Mothership redizajnirana je kompaktna zamjena za stolno računalo, dok G703 ima performanse na razini Mothershipa, ali je smješten u kućištu tradicionalnog dizajna. Zephyrus S serija donosi tri modela, GX701, GX531 i GX502, kod Zephyrusa M novost je GU502, a Zephyrus G osvježen je modelom GA502. Od noviteta još su predstavljeni Strix Scar II, Hero III i Strix G. Većina modela već je dostupna u prodaji, ili za prednarudžbu.

Još iz kategorije

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

Pametni satovi uskoro će znati sve što ste radili tijekom dana

19.05.2019. komentiraj

Pametni satovi napokon su posljednjih nekoliko godina uspjeli pridobiti značajniju bazu korisnika, što se može zahvaliti njihovim općenitim poboljšanjima, boljem dizajnu, ali i činjenici da su mlađe generacije postale samostalnije i lakše kupuju ono što ih zanima. No, stvari su postale i jezovite nakon istraživanja provedenog od strane stručnjaka na Carnegie Mellon University Human-Computer Interaction Institute (HCII).