Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Tvrtka ASUS predstavila je nove modele prijenosnika svog brenda Republic of Gamers (ROG). Kolekcija sadrži nove uređaje, ali i niz poboljšanja otprije poznatih modela. U novoj ponudi nalaze se uređaji s različitim izvedbama kućišta. Tako su ponudili prijenosnike koji mogu služiti kao zamjena za stolna računala, ultraprijenosnike te unaprijeđene verzije laptopa s kućištima klasičnog oblika.

Prijenosnici S klase nude najviše performanse, dok su modeli iz M serije nešto slabiji, ali konfigurirani kako bi i oni zadovoljili naprednije korisnike. Nova G serija fokusirana je na ključne mogućnosti za gamere uz pristupačnije cijene. Svi modeli ujedno su opremljeni nizom rješenja za učinkovito hlađenje pod nazivom Intelligent Cooling.

ROG Mothership redizajnirana je kompaktna zamjena za stolno računalo, dok G703 ima performanse na razini Mothershipa, ali je smješten u kućištu tradicionalnog dizajna. Zephyrus S serija donosi tri modela, GX701, GX531 i GX502, kod Zephyrusa M novost je GU502, a Zephyrus G osvježen je modelom GA502. Od noviteta još su predstavljeni Strix Scar II, Hero III i Strix G. Većina modela već je dostupna u prodaji, ili za prednarudžbu.

Još iz kategorije

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

03.06.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je odlučio odgoditi zakazano predstavljanje PlayStation 5 igara, izjavivši kako ovo nije vrijeme za slavlje – nagovještavajući na proteste koji se trenutno održavaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

02.06.2020. komentiraj

Huawei MatePad Pro, flagship tablet predstavljen krajem veljače u Barceloni, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu. Tablet koji se odlikuje vrhunskim dizajnom i moćnim preformansama, dostupan je u prednarudžbi od 1. lipnja kod ovlaštenih distributera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu, ističu u Huaweiju.

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.