Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Tvrtka ASUS predstavila je nove modele prijenosnika svog brenda Republic of Gamers (ROG). Kolekcija sadrži nove uređaje, ali i niz poboljšanja otprije poznatih modela. U novoj ponudi nalaze se uređaji s različitim izvedbama kućišta. Tako su ponudili prijenosnike koji mogu služiti kao zamjena za stolna računala, ultraprijenosnike te unaprijeđene verzije laptopa s kućištima klasičnog oblika.

Prijenosnici S klase nude najviše performanse, dok su modeli iz M serije nešto slabiji, ali konfigurirani kako bi i oni zadovoljili naprednije korisnike. Nova G serija fokusirana je na ključne mogućnosti za gamere uz pristupačnije cijene. Svi modeli ujedno su opremljeni nizom rješenja za učinkovito hlađenje pod nazivom Intelligent Cooling.

ROG Mothership redizajnirana je kompaktna zamjena za stolno računalo, dok G703 ima performanse na razini Mothershipa, ali je smješten u kućištu tradicionalnog dizajna. Zephyrus S serija donosi tri modela, GX701, GX531 i GX502, kod Zephyrusa M novost je GU502, a Zephyrus G osvježen je modelom GA502. Od noviteta još su predstavljeni Strix Scar II, Hero III i Strix G. Većina modela već je dostupna u prodaji, ili za prednarudžbu.

Još iz kategorije

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

Canon obilježio proizvodnju 100 milijuna fotoaparata sa zamjenjivim objektivima iz serije EOS

14.10.2019. komentiraj

Tvrtka Canon obilježava važan događaj u svojoj ponudi fotoaparata: naime, 20. rujna 2019. proizvodnja Canonovih fotoaparata s filmom od srebrnih halogenida i onih digitalnih sa zamjenjivim objektivom iz serije EOS premašila je 100 milijuna  jedinica. Jedan fotoaparat bez zrcala EOS R (izvorno predstavljeni u listopadu 2018.) bio je 100-milijunti proizvedeni fotoaparat iz serije EOS.