Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Asus osvježio liniju gamerskih laptopa

Tvrtka ASUS predstavila je nove modele prijenosnika svog brenda Republic of Gamers (ROG). Kolekcija sadrži nove uređaje, ali i niz poboljšanja otprije poznatih modela. U novoj ponudi nalaze se uređaji s različitim izvedbama kućišta. Tako su ponudili prijenosnike koji mogu služiti kao zamjena za stolna računala, ultraprijenosnike te unaprijeđene verzije laptopa s kućištima klasičnog oblika.

Prijenosnici S klase nude najviše performanse, dok su modeli iz M serije nešto slabiji, ali konfigurirani kako bi i oni zadovoljili naprednije korisnike. Nova G serija fokusirana je na ključne mogućnosti za gamere uz pristupačnije cijene. Svi modeli ujedno su opremljeni nizom rješenja za učinkovito hlađenje pod nazivom Intelligent Cooling.

ROG Mothership redizajnirana je kompaktna zamjena za stolno računalo, dok G703 ima performanse na razini Mothershipa, ali je smješten u kućištu tradicionalnog dizajna. Zephyrus S serija donosi tri modela, GX701, GX531 i GX502, kod Zephyrusa M novost je GU502, a Zephyrus G osvježen je modelom GA502. Od noviteta još su predstavljeni Strix Scar II, Hero III i Strix G. Većina modela već je dostupna u prodaji, ili za prednarudžbu.

Još iz kategorije

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

Sony predstavio nove bežične slušalice s potiskivanjem buke

21.07.2019. komentiraj

Kompanija Sony proširila je seriju 1000X dodatkom nove generacije bežičnih slušalica. Model WF-1000XM3 odlikuje tehnologija potiskivanja buke koja je poboljšana novim HD procesorom QN1 i Dual Noise Sensor tehnologijom.

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

Uskoro stiže EMUI 9.1 nadogradnja za Honor pametne telefone

20.07.2019. komentiraj

Honor je najavio kako će tijekom trećeg kvartala, dakle najkasnije do kraja rujna, za njihove pametne telefone biti dostupna nadogradnja EMUI 9.1. Najnovija aktualizacija korisničkog sučelja trebala bi, tvrde iz tvrtke, korisnicima donijeti nekoliko poboljšanja.

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

19.07.2019. komentiraj

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa lansirala svoj prvi pametni telefon, Smart N9, ponuda njihovih mobilnih uređaja sada je bogatija za još jedan model. Riječ je o pametnom telefonu visokih performansi po pristupačnoj cijeni, koji je nazvan A1 Alpha.