Apple TV aplikacija dostupna na Philips Android televizorima

Apple TV aplikacija dostupna na Philips Android televizorima

TP Vision objavio je da je Apple TV aplikacija, uključujući Apple TV +, od sada dostupna na svim Philips Android televizorima diljem Europe, APMEA i LATAM područja. Korisnici s kompatibilnim Philips Android televizorom imat će potpuni i jednostavan pristup Apple TV+ usluzi, Apple TV kanalima i još mnogo toga, direktno putem Smart TV početne stranice.

Apple TV aplikacija uključuje Apple TV+, Apple uslugu za video pretplatu koja nudi nagrađivane originalne serije, filmove i dokumentarce od najkreativnijih autora, tvrde u TP Visionu i dodaju kako sada pretplatnici mogu uživati u Apple Originals sadržajima, poput serija “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” i “Servant,” te filmovima kao što su “Greyhound,” “Palmer” i “Wolfwalkers.”

Osim toga, na Apple TV aplikaciji dostupni su programi STARZPLAY, Acorn TV i Noggin koji se mogu gledati online i offline, bez oglasa i na zahtjev direktno putem aplikacije. Zahvaljujući opciji Family Sharing, do šest članova obitelji može dijeliti pretplatu na Apple TV kanale koristeći osobni Apple ID i lozinku, pojašnjavaju dalje i dodaju da korisnici također mogu uživati u personaliziranim preporukama i pristupiti svim filmovima i serijama kupljenim od Applea.

“Presretni smo što sada možemo dodati Apple TV+, jednu od najboljih TV streaming usluga, našoj Android platformi, što će zahvaljujući našoj nagrađivanoj tehnologiji obrade slike i jedinstvenom Ambilight sustavu korisnicima omogućiti gledanje Apple TV+ sadržaja s najvišom kvalitetom slike i zvuka”, izjavio je Martijn Smelt, glavni direktor marketinga u Europi za TP Vision.

Korisnici koji su kupili ovogodišnji novi model Philips Android televizora moći će pronaći Apple TV aplikaciju instaliranu na svojem Smart TV početnom zaslonu. A korisnici koji imaju stariji model Philips Android televizora (Android TV 8 ili noviji) mogu dodati Apple TV aplikaciju na listu svojih TV favorita putem Google Play trgovine za aplikacije. Apple TV se također može pronaći i u Philips Collection aplikaciji.

Svi Philips Android televizori imaju kompatibilnost s Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologijama. Ove tehnologije zajedno s Philips Ambilight značajkom, koja omogućuje da LED svijetla na pozadini zaslona emitiraju boje sa zaslona na zid u stvarnom vremenu, osigurat će gledanje Apple TV+ sadržaja u visokoj kvaliteti i kreirati iskustvo kao iz kina.

Još iz kategorije

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

Samsung The Terrace televizori dobitnici prvog certifikata za gledanje na otvorenom

23.06.2021.

Tvrtka Samsung Electronics nedavno je objavila kako su modeli televizora The Terrace , premium televizori namijenjeni stilu života na otvorenom, prvi u industriji verificirani za vrhunsku vidljivost i prikaz slike na otvorenom. Ova potvrda dolazi od američke tvrtke Underwriters Laboratories (UL), globalne neovisne znanstvene organizacije za sigurnost s više od jednog stoljeća iskustva u pokretanju inovacija sigurnosnih rješenja.

Samsung spašava Googleov Wear OS

Samsung spašava Googleov Wear OS

22.06.2021.

Samsung je 2014. odbacio Googleov Wear OS i okrenuo se Tizenu kao operativnom sustavu za svoje pametne satove, ali stiglo je vrijeme za povratak Googleu, što uvelike pomaže i toj kompaniji jer nakon Applea, Samsung je najjači proizvođač pametnih satova.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

Appleovi iPhonei odnijeli čak trećinu svih prihoda mobitela u prvom kvartalu 2021.

21.06.2021.

Appleovi iPhonei dominiraju na listi najbolje prodavanih pametnih telefona u prvom kvartalu ove godine, a to podrazumijeva ne samo količinu već i vrijednost, navodi Counterpoint Research u istraživanju.