AOC predstavio novi gaming monitor AGON AG322QC4

AOC predstavio novi gaming monitor AGON AG322QC4

Foto: AOC

Tvrtka AOC predstavlja novi dodatak u AGON premium gaming liniji monitora, AOC AGON AG322QC4. Monitor dolazi s najnovijim tehnologijama VESA DisplayHDR 400 i Radeon FreeSync 2.

VESA HDR400 specifikacije omogućuje maksimalnu svjetlinu do 400 cd/m², poboljšane crne tonove, veću ljestvicu i dubinu boja za prikaz High Dynamic Range (HDR) vizuala, dok AMD-ova FreeSync 2 tehnologija podupire različite stope osvježavanja (podudaranjem stope osvježavanja monitora s okvirnom stopom GPU-a). FreeSync 2 koristi stroža ograničenja (npr. obvezan Low Frame Compensation, veći prostor boja) i HDR podršku s nižom latencijom od konvencionalnih HDR monitora.

Elegantan AG322QC4 s moderniziranom dubokom crnom bojom ima radijus zakrivljenosti od 1800 mm na svojem 31,5-inčnom VA (Vertical Alignment) panelu uz QHD (2560x1440 px) rezoluciju. Stopa osvježenja od 144 Hz i stopa odziva od 4 ms GtG, zajedno eliminiraju efekte zamućenja pokreta i pružaju gamerima bolji vizualni feedback u ubrzanim igrama. AOC-ova Low Input Lag opcija poboljšava odziv ekrana još i više. U ovoj opciji, video signal zaobilazi većinu video procesiranja od strane ekrana, a radnje zadane od tipkovnice ili miša prenose se puno brže u vizuale.

AOC-ov “Game” način rada nudi prilagođene postavke za drugačije žanrove, poput FPS, Racing ili RTS za bolji odziv i jasnije vizuale, a korisnici također mogu spremiti svoje zadane postavke. S uključenim žičanim OSD upravljačem, korisnici mogu birati između svojih preferiranih postavki. AOC-ova Shadow Control značajka dopušta gamerima da biraju i razinu sjene u OSD izboriku na ekranu, te tako posvijetle mračne prostore ili zatamne svijetlije prostore.

AOC Ergo Base postolje dopušta širok raspon podešavanja visine, nagiba i okretaja za optimalan ergonomski položaj. Na monitor se mogu spojiti slušalice putem audio izlaza i ulaza za mikrofon, a kada se ne koriste, mogu se objesiti na uvlačiv držač slušalica. Monitor još ima i 2 USB 3.0 utora, ugrađeno rješenje za kablove i carry on ručku za prijevoz. S LED svjetlima ugrađenim na donjem okviru i pozadini ekrana, korisnici mogu birati između crvenog, zelenog i plavog svjetla s tri različite razine inteziteta.

AOC AGON AG322QC4 bit će dostupan u lipnju ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.459,00 kuna bez PDV-a.

Još iz kategorije

Novi OLED televizori iz LG-a stigli u Hrvatsku

Novi OLED televizori iz LG-a stigli u Hrvatsku

24.05.2018. komentiraj

LG Electronics je u Hrvatskoj predstavio nove modele svojih OLED televizora. Njih krasi elegantan dizajn i napredne tehnologije za prikaz 4K slike i kvalitetnog zvuka. Portfelj novih OLED televizora najbolje odražava način na koji korejska kompanija vidi televizore novog doba. Riječ je o tehnološki i dizajnerski sofisticiranim uređajima koji u domove donose osjećaj kino dvorane. Svi reproduciraju vrlo kvalitetnu sliku, a pritom donose i značajke umjetne inteligencije za jednostavnije upravljanje.

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

HT korisnicima nudi mini smart projektor za praćenje Svjetskog prvenstva u nogometu

22.05.2018. komentiraj

Hrvatski Telekom strastveni je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije koja će od 14. lipnja do 15. srpnja sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji. Na taj način Hrvatski Telekom nastavlja tradiciju podržavanja hrvatske nogometne reprezentacije i potvrđuje se kao kompanija koja najčvršće stoji uz hrvatski nogomet. I ove godine HT će stvoriti idealnu atmosferu za praćenje najvažnijega svjetskoga nogometnog događaja omogućujući korisnicima da zbivanja prate bilo gdje uz prijenose na MAXtv-u i aplikaciji MAXtv To Go na novim inovativnim uređajima i s nizom pogodnosti.

HTC radi na blockchain mobitelu

HTC radi na blockchain mobitelu

22.05.2018. komentiraj

Tajvanski HTC možda ne stoji najbolje kad se radi o tržištu pametnih telefona, ali njegovi uređaji uvijek su bili kvalitetni i trudili su se odskakati originalnošću u odnosu na konkurenciju. Tako nešto se nastavlja jer HTC planira napraviti pametni telefon s blockchain tehnologijom.