Android Pay stiže na Android Wear pametne satove

Android Pay stiže na Android Wear pametne satove

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Već neko vrijeme, Android Pay je dostupan u SAD-u (i šire), a pomoću te značajke lakše je plaćati razne stvari. Naravno, neki puta ne želite nešto platiti telefonom, pa bi sat bio puno bolja i pristupačnija opcija. Apple Watch vlasnici znaju kakav je to osjećaj jer je Apple Pay ugrađen u pametne Apple satove, dok Android korisnici do sada nisu imali takvo zadovoljstvo.

No, sve to bi se moglo promijeniti sljedeće godine u Android Wear 2.0 verziji. Pokrenuta je nova verzija Google Play Services, a iz Android Police su je odlučili „rastavili“ da vide da li postoje kakve tajne koje ovaj najnoviji APK ima za ponuditi. Otkriveno je kako postoji veliki broj različitih nizova koji se odnose na to da Android Wear i Android Pay dolaze zajedno.

Očekuje se i da će novi Android Wear pametni satovi imati NFC značajku, a na Mobile World Congress mogli bi se i službeno upoznati sa Android Pay mogućnostima na pametnim satovima. Lijepa vijest za sve one Android korisnike koji ne vole plaćati stvari preko telefona nego su zamišljali kako bi to puno elegantnije izgledalo preko satova.

Još iz kategorije

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

Na tržište stiže Canon EOS 1Dx Mark III

25.01.2020. komentiraj

Canon Europe predstavlja svoj vrhunski fotoaparat za snimanje sportskih događaja i životinja u divljini EOS-1D X Mark III koji nudi profesionalnim fotografima neograničene mogućnosti i munjevitu brzinu. S dramatično poboljšanim performansama praćenja pri automatskom fokusiranju, kvalitetom slike i mogućnostima komunikacije, ovaj fotoaparat predstavlja vrh Canonove serije EOS-1.

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

Prošla 2019. godina bila je jako dobra za Samsungove pametne telefone

23.01.2020. komentiraj

U rastućoj industriji pametnih telefona svaki mjesec predstavljaju se novi uređaji, no samo oni najkvalitetniji uspijevaju privući pažnju i svojim performansama zaslužiti povjerenje korisnika. Među njima su i uređaji iz Samsung Galaxy S10 i Galaxy Note10 serije, koje su se tijekom 2019. godine istaknule vrhunskom kvalitetom softvera, hardvera i dizajna, tvrde u Samsungu.

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

LG dobio rekordan broj nagrada na sajmu CES 2020

23.01.2020. komentiraj

LG Electronics (LG) je osvojio rekordan broj nagrada koje su dodijelili stručnjaci iz industrije na sajmu CES. Tako je LG dobio više od 150 priznanja ove godine, među kojima je i po šesti put zaredom nagradu za najbolji televizor – Best TV of CES Award. Nagrade Best of CES Awards (službeni program nagrada CES koji vodi portal Engadget u ime organizacije Consumer Technology Association) su prepoznale i izdvojile seriju LG CX OLED televizora kao najbolju i to u konkurenciji od doslovno tisuće novih televizora koji su prikazani na sajmu.