Android Pay stiže na Android Wear pametne satove

Android Pay stiže na Android Wear pametne satove

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Već neko vrijeme, Android Pay je dostupan u SAD-u (i šire), a pomoću te značajke lakše je plaćati razne stvari. Naravno, neki puta ne želite nešto platiti telefonom, pa bi sat bio puno bolja i pristupačnija opcija. Apple Watch vlasnici znaju kakav je to osjećaj jer je Apple Pay ugrađen u pametne Apple satove, dok Android korisnici do sada nisu imali takvo zadovoljstvo.

No, sve to bi se moglo promijeniti sljedeće godine u Android Wear 2.0 verziji. Pokrenuta je nova verzija Google Play Services, a iz Android Police su je odlučili „rastavili“ da vide da li postoje kakve tajne koje ovaj najnoviji APK ima za ponuditi. Otkriveno je kako postoji veliki broj različitih nizova koji se odnose na to da Android Wear i Android Pay dolaze zajedno.

Očekuje se i da će novi Android Wear pametni satovi imati NFC značajku, a na Mobile World Congress mogli bi se i službeno upoznati sa Android Pay mogućnostima na pametnim satovima. Lijepa vijest za sve one Android korisnike koji ne vole plaćati stvari preko telefona nego su zamišljali kako bi to puno elegantnije izgledalo preko satova.

Još iz kategorije

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

Stiže Canonov EOS C70 koja kombinira Cinema i R seriju

24.09.2020. komentiraj

Canon Europe danas predstavlja EOS C70 – kompaktnu i svestranu kameru koja će prva spojiti vrhunsku kvalitetu slike Canonove linije Cinema EOS s prenosivošću i svestranošću svoje linije EOS R. Prvi put u povijesti tvorci filmova koji koriste kamere iz Canonova sustava  Cinema EOS mogu uživati u nevjerojatnim mogućnostima snažne ponude objektiva RF.

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

Novi Huawei prijenosnici za još bolju mobilnu produktivnost

23.09.2020. komentiraj

Huawei je tijekom svoje Developers konferencije (HDC) MateBook seriji prijenosnika dodao dva nova uređaja – MateBook X i MateBook 14. MateBook serija ističe se upečatljivim dizajnom i inovativnom tehnologijom, a dva nova prijenosnika slijede ovu filozofiju. Uređaji su namijenjeni podizanju produktivnosti u razdoblju u kojem je pouzdani prijenosnik važan faktor uspješnog obavljanja posla.

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

Stiže Samsung Galaxy S20 FE

23.09.2020. komentiraj

Samsung Electronics predstavila je Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Galaxy S20 FE je premium pametni telefon koji sadrži sve omiljene značajke zaljubljenika u pametne telefone iz Galaxy serije. Samsung je tako u novi S20 FE uključio značajke Galaxy S20 serije, poput super glatkog zaslona za scrollanje, kamere s ugrađenom umjetnom inteligencijom, naprednog čipseta, hiperbrze povezivosti, baterije koja traje cijeli dan , proširenog prostora za pohranu , a sve uz moderan premium dizajn. Novi Galaxy S20 FE u Hrvatskoj će biti dostupan od 2. listopada 2020. po cijeni od 5 tisuća kuna na više ovisno o modelu i opcijama.