Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Foto: Ilustracija

Smartwatch tvrtke Androidly zaintrigirao je kupce svojom mogućnošću pokretanja Androidnih aplikacija na ovom pametnom uređaju. Četveročlani tim ove tvrtke iz Velike Britanije razvio je Androidly smartwatch koji vam omogućuje instalaciju i korištenje stotina tisuća aplikacija iz Google Play trgovine. Dakle, možete pristupiti različitim mobilnim aplikacijama, uključujući Facebook, Twitter, Gmail, Google Maps, Cut Rope, čak i Angry Birds igrici preko pametnog sata.

Sam uređaj je veoma zanimljiv, s 2 inčnim zaslonom osjetljivim na dodir te rezolucijom od 320x240 piksela te s tim specifikacijama glasi za jedan od najmanjih uređaja na svijetu koji podržava radnje poput pokretanja aplikacija.Androidly smartwatch je dizajniran da funkcionira samostalno,pošto sadrži telefon, kameru i GPS u jednom malom kućištu. Možete upućivati i primati telefonske pozive, slikavati fotografije s 2-megapikselnom kamerom i sigurno se kretati kopnom putem Google Mapsa i to sve sa svog ​​ručnog zgloba.

Opremljen je sustavom Android 2.2, dolazi s 256 megabajta memorije i utorom za SD karticu koja pored 8GB memorije omogućava dodatnih 16GB za pohranu. Ovaj smartwatch također nudi ugrađeni Wi-Fi za surfanje internetom i Bluetooth za povezivanje s drugim uređajima.

Trenutno su u tijeku predbilježbe za narudžbu, a kupci ga mogu podići izravno iz Androidly shopping sitea po cijeni od 229 dolara. Androidly također prodaje ovaj smartwatch u paketu s dva sata za 459 dolara, te u paketu s četiri sata po cijeni od 916 dolara.

Još iz kategorije

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

A1 Alpha pametni telefon stigao u prodaju

19.07.2019. komentiraj

Nakon što je u srpnju prošle godine A1 Telekom Austria Grupa lansirala svoj prvi pametni telefon, Smart N9, ponuda njihovih mobilnih uređaja sada je bogatija za još jedan model. Riječ je o pametnom telefonu visokih performansi po pristupačnoj cijeni, koji je nazvan A1 Alpha.

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

16.07.2019. komentiraj

Iako svoju stvarnu primjenu uopće nema, a pitanje je kada će i imati jer se čekaju još natječaji za koncesije za 5G mrežu, kineski je proizvođač pametnih telefona po cijeni od 7500 kuna i to od kolova na tržište lansirao Huawei Mate 20 X (5G). Ovaj mobitel je prvi put predstavljen u Barceloni na MWC 2019 krajem veljače ove godine.

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

16.07.2019. komentiraj

Huaweijev trenutačno najjači model pametnih telefona, P30 Pro, nastavlja nizati uspjehe i osvajati nagrade. Taj je model proglašen najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards.