Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Foto: Ilustracija

Smartwatch tvrtke Androidly zaintrigirao je kupce svojom mogućnošću pokretanja Androidnih aplikacija na ovom pametnom uređaju. Četveročlani tim ove tvrtke iz Velike Britanije razvio je Androidly smartwatch koji vam omogućuje instalaciju i korištenje stotina tisuća aplikacija iz Google Play trgovine. Dakle, možete pristupiti različitim mobilnim aplikacijama, uključujući Facebook, Twitter, Gmail, Google Maps, Cut Rope, čak i Angry Birds igrici preko pametnog sata.

Sam uređaj je veoma zanimljiv, s 2 inčnim zaslonom osjetljivim na dodir te rezolucijom od 320x240 piksela te s tim specifikacijama glasi za jedan od najmanjih uređaja na svijetu koji podržava radnje poput pokretanja aplikacija.Androidly smartwatch je dizajniran da funkcionira samostalno,pošto sadrži telefon, kameru i GPS u jednom malom kućištu. Možete upućivati i primati telefonske pozive, slikavati fotografije s 2-megapikselnom kamerom i sigurno se kretati kopnom putem Google Mapsa i to sve sa svog ​​ručnog zgloba.

Opremljen je sustavom Android 2.2, dolazi s 256 megabajta memorije i utorom za SD karticu koja pored 8GB memorije omogućava dodatnih 16GB za pohranu. Ovaj smartwatch također nudi ugrađeni Wi-Fi za surfanje internetom i Bluetooth za povezivanje s drugim uređajima.

Trenutno su u tijeku predbilježbe za narudžbu, a kupci ga mogu podići izravno iz Androidly shopping sitea po cijeni od 229 dolara. Androidly također prodaje ovaj smartwatch u paketu s dva sata za 459 dolara, te u paketu s četiri sata po cijeni od 916 dolara.

Još iz kategorije

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

Odgođeno predstavljanje PlayStation 5 igara zbog protesta u SAD-u

03.06.2020. komentiraj

Sony Interactive Entertainment je odlučio odgoditi zakazano predstavljanje PlayStation 5 igara, izjavivši kako ovo nije vrijeme za slavlje – nagovještavajući na proteste koji se trenutno održavaju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

Huawei MatePad Pro dostupan u prednarudžbi

02.06.2020. komentiraj

Huawei MatePad Pro, flagship tablet predstavljen krajem veljače u Barceloni, odsad je dostupan i na hrvatskom tržištu. Tablet koji se odlikuje vrhunskim dizajnom i moćnim preformansama, dostupan je u prednarudžbi od 1. lipnja kod ovlaštenih distributera. Korisnici koji se u prva dva tjedna odluče prednaručiti tablet, na poklon će dobiti M-pencil stylus i pripadajuću Smart Magnetic tipkovnicu, ističu u Huaweiju.

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.