Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Foto: Ilustracija

Smartwatch tvrtke Androidly zaintrigirao je kupce svojom mogućnošću pokretanja Androidnih aplikacija na ovom pametnom uređaju. Četveročlani tim ove tvrtke iz Velike Britanije razvio je Androidly smartwatch koji vam omogućuje instalaciju i korištenje stotina tisuća aplikacija iz Google Play trgovine. Dakle, možete pristupiti različitim mobilnim aplikacijama, uključujući Facebook, Twitter, Gmail, Google Maps, Cut Rope, čak i Angry Birds igrici preko pametnog sata.

Sam uređaj je veoma zanimljiv, s 2 inčnim zaslonom osjetljivim na dodir te rezolucijom od 320x240 piksela te s tim specifikacijama glasi za jedan od najmanjih uređaja na svijetu koji podržava radnje poput pokretanja aplikacija.Androidly smartwatch je dizajniran da funkcionira samostalno,pošto sadrži telefon, kameru i GPS u jednom malom kućištu. Možete upućivati i primati telefonske pozive, slikavati fotografije s 2-megapikselnom kamerom i sigurno se kretati kopnom putem Google Mapsa i to sve sa svog ​​ručnog zgloba.

Opremljen je sustavom Android 2.2, dolazi s 256 megabajta memorije i utorom za SD karticu koja pored 8GB memorije omogućava dodatnih 16GB za pohranu. Ovaj smartwatch također nudi ugrađeni Wi-Fi za surfanje internetom i Bluetooth za povezivanje s drugim uređajima.

Trenutno su u tijeku predbilježbe za narudžbu, a kupci ga mogu podići izravno iz Androidly shopping sitea po cijeni od 229 dolara. Androidly također prodaje ovaj smartwatch u paketu s dva sata za 459 dolara, te u paketu s četiri sata po cijeni od 916 dolara.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.