Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Android aplikacije na najmanjem uređaju na svijetu

Foto: Ilustracija

Smartwatch tvrtke Androidly zaintrigirao je kupce svojom mogućnošću pokretanja Androidnih aplikacija na ovom pametnom uređaju. Četveročlani tim ove tvrtke iz Velike Britanije razvio je Androidly smartwatch koji vam omogućuje instalaciju i korištenje stotina tisuća aplikacija iz Google Play trgovine. Dakle, možete pristupiti različitim mobilnim aplikacijama, uključujući Facebook, Twitter, Gmail, Google Maps, Cut Rope, čak i Angry Birds igrici preko pametnog sata.

Sam uređaj je veoma zanimljiv, s 2 inčnim zaslonom osjetljivim na dodir te rezolucijom od 320x240 piksela te s tim specifikacijama glasi za jedan od najmanjih uređaja na svijetu koji podržava radnje poput pokretanja aplikacija.Androidly smartwatch je dizajniran da funkcionira samostalno,pošto sadrži telefon, kameru i GPS u jednom malom kućištu. Možete upućivati i primati telefonske pozive, slikavati fotografije s 2-megapikselnom kamerom i sigurno se kretati kopnom putem Google Mapsa i to sve sa svog ​​ručnog zgloba.

Opremljen je sustavom Android 2.2, dolazi s 256 megabajta memorije i utorom za SD karticu koja pored 8GB memorije omogućava dodatnih 16GB za pohranu. Ovaj smartwatch također nudi ugrađeni Wi-Fi za surfanje internetom i Bluetooth za povezivanje s drugim uređajima.

Trenutno su u tijeku predbilježbe za narudžbu, a kupci ga mogu podići izravno iz Androidly shopping sitea po cijeni od 229 dolara. Androidly također prodaje ovaj smartwatch u paketu s dva sata za 459 dolara, te u paketu s četiri sata po cijeni od 916 dolara.

Još iz kategorije

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

Huawei Y5 2019 dostupan na hrvatskom tržištu

20.05.2019. komentiraj

Kineski Huawei nedavno je na hrvatskom tržištu ponudio još jedan povoljni uređaj iz serije prvenstveno namijenjene mlađim korisnicima, Y5 2019. Taj je pametni telefon najnoviji dodatak cjenovno povoljnoj Y obitelji poznatoj po visokoj vrijednosti koja se dobiva za skromnu cijenu.

Reakcija Huawei na najave Googlea

Reakcija Huawei na najave Googlea

20.05.2019. komentiraj

Huawei je dao značajan doprinos razvoju i rastu Androida širom svijeta, a kao jedan od ključnih globalnih partnera Androida, blisko smo surađivali s njihovom platformom otvorenog koda kako bismo razvili ekosustav koji je koristio i korisnicima i industriji, ističu iz Huaweia na najave otkazivanja suradnje s Googleom.

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

Lenovo predstavio ThinkBook laptope

20.05.2019. komentiraj

Lenovo je na događanju Transform 3.0 Accelerate predstavio novi podbrand posvećen malim i srednjim tvrtkama pod nazivom ThinkBook, započevši s novom linijom ultra tankih Windows 10 prijenosnika koji donose prenosivost i jednostavnost korištenja modernih uređaja usmjerenih potrošačima.