Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel OneTouch odlučio je na CES-u pokazati svoju najnoviju Pixi 3 seriju pametnih telefona i elegantan pametni sat. Serija Pixi 3 pametnih telefona dolazi u verzijama od 3,5, 4, 4,5 i 5-inča. Posljednje tri verzije imaju LTE mogućnosti, a uređaji rade na Androidu, Firefox OS i Windows Phone sustavu.

Alcatel OneTouch Watch je pak metalni Android Wear uređaj. Što se tiče pametnih telefona, postoji 3G i 4G LTE povezivost za Pixi 3 seriju u koje spadaju uređaji od 4, 4,4 i 5-inča. 3G povezivost ima Pixi 3 serija s 3,5-inčnim uređajem.

Alcatel na CES-u reklamira svoj pametni sat kao uređaj koji ima vrlo lijepi dizajn i „smart“ cijenu. Treba napomenuti kako se Alcatel odlučio na otvaranje novog tržišta u segmentu pametnih satova – tržišta pristupačnih pametnih satova.

Još valja naglasiti kako Alcatel OneTouch Watch ima aplikacije koje omogućuju korisnicima praćenje dnevnih aktivnosti. Alcatel je dosta dugo bio sinonim za jeftine uređaje, ponekad i one koji baš nisu bili neke kvalitete.

Takvu ocjenu dali su određeni korisnici i kupci, no bilo je i onih koji su zagovarali da Alcatel isključivo nudi povoljnu cijenu i stabilne uređaje. CES je došao kao naručen za Alcatel da pokaže koja strana ima pravo.

Još iz kategorije

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

Nove popularne igre dostupne u Huawei AppGallery trgovini

12.08.2020. komentiraj

Huawei AppGallery razvija se iznimno brzim tempom, s pregršt globalnih, ali i velikim brojem lokalnih aplikacija koje je moguće preuzeti. Huaweijeva trgovina aplikacija, koja je jedna je od tri najpopularnije na svijetu, upravo je obogaćena igrama Orbia, Square Bird i Yovo.

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.