Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel OneTouch odlučio je na CES-u pokazati svoju najnoviju Pixi 3 seriju pametnih telefona i elegantan pametni sat. Serija Pixi 3 pametnih telefona dolazi u verzijama od 3,5, 4, 4,5 i 5-inča. Posljednje tri verzije imaju LTE mogućnosti, a uređaji rade na Androidu, Firefox OS i Windows Phone sustavu.

Alcatel OneTouch Watch je pak metalni Android Wear uređaj. Što se tiče pametnih telefona, postoji 3G i 4G LTE povezivost za Pixi 3 seriju u koje spadaju uređaji od 4, 4,4 i 5-inča. 3G povezivost ima Pixi 3 serija s 3,5-inčnim uređajem.

Alcatel na CES-u reklamira svoj pametni sat kao uređaj koji ima vrlo lijepi dizajn i „smart“ cijenu. Treba napomenuti kako se Alcatel odlučio na otvaranje novog tržišta u segmentu pametnih satova – tržišta pristupačnih pametnih satova.

Još valja naglasiti kako Alcatel OneTouch Watch ima aplikacije koje omogućuju korisnicima praćenje dnevnih aktivnosti. Alcatel je dosta dugo bio sinonim za jeftine uređaje, ponekad i one koji baš nisu bili neke kvalitete.

Takvu ocjenu dali su određeni korisnici i kupci, no bilo je i onih koji su zagovarali da Alcatel isključivo nudi povoljnu cijenu i stabilne uređaje. CES je došao kao naručen za Alcatel da pokaže koja strana ima pravo.

Još iz kategorije

Adata predstavlja USB 3.2 Gen 2 vanjski SSD SE800

Adata predstavlja USB 3.2 Gen 2 vanjski SSD SE800

17.09.2019. komentiraj

Adata Technology predstavio je vanjski SSD ADATA SE800. On je namijenjen krajnjoj prenosivosti – kompaktan je i lagan, pa ga je lako nositi posvuda. Uz to sa svojom posebnom uglačanom površinom i izvrsno izgleda. No, najviše se ističe trajnošću i izvrsnim performansama, uključujući otpornost na vlagu, prašinu i udarce, kao i munjevitim brzinama čitanja i pisanja do 1000 MB/s.

Dva nova Canonova fotića

Dva nova Canonova fotića

16.09.2019. komentiraj

Canon Europe predstavlja dva vrlo brza fotoaparata visoke razlučivosti – jedan DSLR i jedan bez zrcala – namijenjena podizanju vještina fotografa entuzijasta na novu razinu. Canon ima fotoaparat za svakog korisnika - EOS 90D je brz i pouzdan DSLR s poznatim, robusnim tijelom, savršen za fotografe sportskih događaja i prirode.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

LG uvodi NVIDIA G-Sync u OLED TV-e iz 2019.

16.09.2019. komentiraj

Južnokorejski LG je prije dvije godine predstavio prvi G-Sync monitor, a ove se godine odlučio to učiniti i s OLED televizorima koje ima u svojoj ponudi. Time se samo pospješila suradnja te kompanije s Nvidijom.