Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel na CES-u sa Pixi 3 serijom pametnih telefona i satova

Alcatel OneTouch odlučio je na CES-u pokazati svoju najnoviju Pixi 3 seriju pametnih telefona i elegantan pametni sat. Serija Pixi 3 pametnih telefona dolazi u verzijama od 3,5, 4, 4,5 i 5-inča. Posljednje tri verzije imaju LTE mogućnosti, a uređaji rade na Androidu, Firefox OS i Windows Phone sustavu.

Alcatel OneTouch Watch je pak metalni Android Wear uređaj. Što se tiče pametnih telefona, postoji 3G i 4G LTE povezivost za Pixi 3 seriju u koje spadaju uređaji od 4, 4,4 i 5-inča. 3G povezivost ima Pixi 3 serija s 3,5-inčnim uređajem.

Alcatel na CES-u reklamira svoj pametni sat kao uređaj koji ima vrlo lijepi dizajn i „smart“ cijenu. Treba napomenuti kako se Alcatel odlučio na otvaranje novog tržišta u segmentu pametnih satova – tržišta pristupačnih pametnih satova.

Još valja naglasiti kako Alcatel OneTouch Watch ima aplikacije koje omogućuju korisnicima praćenje dnevnih aktivnosti. Alcatel je dosta dugo bio sinonim za jeftine uređaje, ponekad i one koji baš nisu bili neke kvalitete.

Takvu ocjenu dali su određeni korisnici i kupci, no bilo je i onih koji su zagovarali da Alcatel isključivo nudi povoljnu cijenu i stabilne uređaje. CES je došao kao naručen za Alcatel da pokaže koja strana ima pravo.

Još iz kategorije

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

18.11.2019. komentiraj

Canon Europe je predstavio dva nova objektiva za 8K televizijske  kamere opremljena 1,25-inčnim senzorima: terenski zum objektiv UHD-DIGISUPER 51 i prijenosni zum objektiv 7x10.7 KAS S. Razvoj novih zum objektiva za 8K televizijske kamere još je jedna potvrda Canonove izvrsnosti u optičkim tehnologijama. U prethodnih nekoliko godina u produkciji dokumentarnih filmova i prijenosima sportskih događaja širom svijeta počela se koristiti  8K oprema radi stvaranja i prijenosa videozapisa ultravisoke razlučivosti.

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

Studija pokazuje da imamo krivi pristup ovisnosti o pametnim telefonima

18.11.2019. komentiraj

Ovisnost o pametnim telefonima realan je problem, o kojem izvještavaju mediji, provode se istraživanja i općenito mu se pristupa s podosta pažnje. No, čini se da je upravo sami pristup potpuno kriv pa nam ne može otkriti što stvara ovisnost, kako se manifestira i kakva je u cijeloj svojoj biti.

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

INFOGRAFIKA: Koji mobiteli najmanje zrače?

17.11.2019. komentiraj

Zračenje mobilnih uređaja goruća je tema otkako su se pojavili i to se nije promijenilo s razvojem pametnih telefona, zbog čega je zanimljivo vidjeti koji odašilju najmanje radioaktivnog zračenja. Uvjerljivo su ispred svih ZTE i Samsung modeli pametnih telefona.