Adata uoči blagdana u trgovine šalje još noviteta

Adata uoči blagdana u trgovine šalje još noviteta

Tvrtka Adata ovih je dana najavila kako će još nekoliko njihovih novih proizvoda biti dostupno u trgovinama uoči blagdana. Riječ je o gamerskoj tipkovnici, mišu i novoj seriji memorijskih kartica.

Tipkovnica XPG INFAREX K10 namijenjena je strastvenim igračima te dolazi s devet načina osvjetljavanja, tipkama koje sprečavaju ghosting i ergonomskim kapicama tipaka. Miš M20 također je osmišljen za gamersku populaciju, ima dva trajna OMRON prekidača, pet postavki razlučivosti i RGB osvjetljenje.

Kartice XPG microSDXC UHS-I U3 razreda 10 također ciljaju na igrače, ali one na pametnim telefonima. Imaju brzinu čitanja do 100 MB/s i pisanja do 85 MB/s što bi trebalo osigurati brži pristup igrama spremljenim na tim medijima. U ponudi su kartice kapaciteta od 128, 256 i 512 gigabajta.

Još iz kategorije

VIDEO: Preklopni telefoni stižu na tržište

VIDEO: Preklopni telefoni stižu na tržište

25.03.2019. komentiraj

Dolazak novih pametnih telefona uvijek je vezan ili za sam sajam MWC ili netom prije ili malo poslije. Samsung je netom prije kako bi zaokupio medijsku pažnju i da se ne utopi sa svima drugima predstavio povodom 10 godina prvih Galaxy telefona nove modele i to Samsung – Galaxy S10e, S10 i S10+.

Apple predstavio nove iPade

Apple predstavio nove iPade

24.03.2019. komentiraj

Apple se bez previše pompe odlučio predstaviti novu iPad liniju, u formi novog iPad Air sa zaslonom od 10,5 inča i iPad mini sa zaslonom od 7,9 inča, uz koje dolazi i podrška za Apple Pencil. Ovakvo predstavljanje stiglo je iz razloga što američki tehnološki gigant 25. ožujka ima veliki događaj, na kojem se želi koncentrirati na usluge.

Ultrabrzi Adatini diskovi – SSD do brzine 6 Gb/s

Ultrabrzi Adatini diskovi – SSD do brzine 6 Gb/s

23.03.2019. komentiraj

ADATA Technology predstavio je 2,5-inčne SATA SSD-ove Ultimate SU750 brzine 6 Gb/s. Uz novu generaciju TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND flasha i cijelim nizom drugih značajki, SSD-ovi SU750 nude izvrsnu vrijednost, vrhunske performanse i krajnju pouzdanost te predstavljaju izvrsnu ponudu za korisnike i njihovu sljedeću nadogradnju.