ADATA predstavlja vanjski SSD SE760

ADATA predstavlja vanjski SSD SE760

ADATA Technologyje predstavila novi vanjski SSD ADATA SE760. „Taj SSD krasi privlačan izgled i kompaktne dimenzije radi lakše prenosivosti te on ima USB 3.2 Gen 2 sučelje koje nudi izvrsne performanse čitanja i pisanja“, ističu iz Adate i dodaju da on ima kompaktan i optimiziran dizajn savršen za korištenje u pokretu.

Njegova glatka vanjština s teksturiranom površinom od uglačanog metala izgleda izvrsno te je ugodna na dodir, pojašnjavaju dalje iz Adate i dodaju da ovaj SSD dolazi s USB 3.2 Gen 2 sučeljem, što mu omogućuje brzine čitanja / pisanja do 1000 MB/s, što je više od 12 puta  brže od vanjskih tvrdih diskova. Takve munjevite performanse omogućit će korisnicima, primjerice, prijenos filma u 4K razlučivosti veličine 10 GB za oko 20 sekundi, tvrde u Adati.

„SE760 nudi sve praktične prednosti koje SSD-ovi imaju pred tvrdim diskovima, uključujući otpornost na udarce i vibracije te tih rad. Uz to, on koristi najnoviji USB-C (Type C) priključak koji je reverzibilan, pa nema iritantnog okretanja kao kod starijih vrsta USB priključaka, odnosno nema više isprobavanja. On se bez posebne pripreme koristi i na sustavima Windows, Mac OS i Android, što znači da korisnici mogu bez ograničenja premještati sadržaje s jednog na drugi uređaj. Bilo da se koristi za posao ili zabavu, SE760 će ponuditi korisnicima prednosti SSD-a, jednostavne mogućnosti povezivanja i praktičnost USB-C priključka“, zaključuju u Adati.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.