ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

T5000C donosi odmak od tradicionalnog dizajna vanjskih memorija kojeg karakteriziraju prigušene boje i neukrašene površine. Taj uređaj donosi dah svježeg proljetnog zraka svojim prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom koji ne samo da se ističe izgledom i svježinom, nego pruža i nevjerojatan osjećaj na dodir. Dodatno naglašavajući proljećem inspirirani dizajn, baterija dolazi u dvije živahne, pastelne boje: Povjetarčeva Plava i Praškasto Ružičasta.

T5000C savršene je za zauzete ljude koji su uvijek u pokretu. Tankoćom od svega 1,43 cm ne prelazi debljinu većine pametnih telefona i lako se može ubaciti u džep ili torbicu, što ga čini lako prenosivim. Mase je jedva 125 grama i bezbrižno ga možete nositi bilo gdje.

T5000C opremljen je s dva USB priključka (tip A i tip C) s izlaznom strujom jakosti do 3,0 A, što omogućuje istovremeno punjenje dva uređaja. Priključak USB-C podržava dvosmjerno punjenje, omogućujući korisnicima da koriste isti kabel za punjenje baterije i njihovih uređaja.

Siguran rad je osiguran zahvaljujući ugrađenim mjerama zaštite od prepunjavanja, izboja struje, pregrijavanja, kratkog spoja i previsokog napona.

Još iz kategorije

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

LG isporučuje 20 milijuna OLED panela za iPhone 12

11.08.2020. komentiraj

Apple će ove jeseni predstaviti novu iPhone seriju i jedan od najvećih dobitnika bit će LG. Jer, ta četiri najavljena modela koristit će OLED panele i južnokorejski će proizvođač morati popuniti prazninu koju Samsung ne može.

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

Huawei Share za još jednostavnije povezivanje uređaja

08.08.2020. komentiraj

Prirodne prepreke između hardvera uvelike utječu na iskustvo potrošača kojima je sve više potrebno pametnije povezivanje različitih uređaja koje posjeduju. Huawei je zato ponudio svojim korisnicima napredno rješenje za povezivanje kroz Huawei Share tehnologiju kako bi im se omogućilo da jednostavno povežu sve svoje uređaje, bez obzira jesu li na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

Samsung predstavio nove tablet uređaje Galaxy Tab S7 i S7+

07.08.2020. komentiraj


Tvrtka Samsung Electronics je na jučerašnjem virtualnom događaju Galaxy Unpacked predstavila i dva najnovija tablet uređaja: Galaxy Tab S7 i S7+. Galaxy Tab S7+ opremljen je podrškom za 5G  mrežu, a oba uređaja dolaze s poboljšanom S Pen olovkom, tipkovnicom, velikim zaslonom te snažnim procesorom, kao i mnoštvom opcija za obavljanje svakodnevnih zadataka, ali i zabavu.