ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

ADATA predstavlja memorijski modul DDR5-4800

ADATA Technology predstavlja ADATA DDR5-4800, DDR5 memorijski modul sljedeće generacije, koji je u mogućnosti dostići frekvencije do 4800 MT/s i dolazi u kapacitetima do 32 GB. ADATA je surađivala sa šest vodećih proizvođača matičnih ploča, uključujući AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI i ROG da bi osigurala optimalne performanse i kompatibilnost s različitim modelima.

"Kroz naše velike mogućnosti razvoja i istraživanja i bliska partnerstva s vodećim proizvođačima matičnih ploča na svijetu, predani smo ponuditi memorijske module s performansama sljedeće generacije, većim kapacitetima i poboljšanom stabilnošću," kaže Nick Dai, viši rukovoditelj za DRAM proizvode u tvrtki ADATA.

“U sljedećim mjesecima nastavit ćemo s predstavljanjem različitih DDR5 proizvoda da bismo odgovorili na zahtjeve tvoraca sadržaja, igrača i drugih korisnika“, ističe Dai.

U vidu sve veće broja procesorskih jezgri i većih zahtjeva za propusnošću tijekom proteklih nekoliko godina, memorijski moduli viših performansi ključni su za napredak u eri 5G mreža, IoT-a i WiFi 6 uređaja. U usporedbi s prethodnom generacijom memorijskih modula, DDR5 omogućuje veću propusnost za svaku procesorsku jezgru, što značajno povećava ukupne performanse računala. ADATA DDR5-4800 radi na taktovima do 4800 MHz i dolazi u izvedbama od 8 GB, 16 GB i 32 GB za izvrsne performanse i više nego dovoljan kapacitet. Dolazi i s ugrađenom tehnologijom za ispravljanje grešaka (Error Correction Code – ECC) i tehnologijom Power Management Integrated Circuit (PMIC) za ispravan prijenos podataka odnosno poboljšanu energetsku učinkovitost.

Intelova platforma 12. generacije do kraja listopada će početi s korištenjem DDR5 memorijskih modula, a ADATA je provela zajednička testiranja s proizvođačima matičnih ploča AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI i ROG kako bi osigurala kompatibilnost i optimalne performanse. DDR5-4800 memorijski modul bit će ponuđen u modelima od 8 GB, 16 GB i 32 GB te u kompletima od 2x 8 GB, 2x 16 GB odnosno 2x 32 GB. SO-DIMM izvedbe bit će dostupne do kraja četvrtog tromjesečja ove godine kako bi ispunile potrebe korisnika prijenosnih računala.

Memorijski modul ADATA DDR5-4800 izrađen je od mikročipova visoke kvalitete, prošao je stroga testiranja i usklađen je sa standardima JEDEC i RoHS za najvišu kvalitetu i pouzdanost. Za dodatnu sigurnost, modul dolazi s doživotnim jamstvom.

Još iz kategorije

Samsung i Tetris dizajnirali Samsung Stackers posude za spremanje hrane

Samsung i Tetris dizajnirali Samsung Stackers posude za spremanje hrane

07.12.2021.

Tvrtke Samsung Electronics i Tetris u partnerskoj suradnji predstavile  su Samsung Stackers ograničenu seriju posuda za spremanje hrane koja je inspirirana poznatom igricom Tetris. Osim nostalgičnog i simpatičnog dizajna, posude su posebno osmišljene za smanjenje bacanja hrane u kućanstvima.

Canon predstavlja svoju novu vanjsku PTZ kameru CR-X300

Canon predstavlja svoju novu vanjsku PTZ kameru CR-X300

07.12.2021.

Canon Europe predstavlja proširenje svoje linije daljinskih sustava kamera u vidu modela CR-X300 – male i robusne PTZ kamere. CR-X300 se pridružuje Canonovoj postojećoj ponudi PTZ kamera, koju čine CR-N500, CR-N300 i CR-X500 i nudi visokokvalitetni 4K videoizlaz i kompatibilnost s raznim IP protokolima radi zadovoljavanja stalne potražnje za udaljenom produkcijom.

Honor 50 Lite dostupan u Hrvatskoj

Honor 50 Lite dostupan u Hrvatskoj

04.12.2021.

Globalni tehnološki brend Honor službeno je najavio dostupnost Honor 50 Lite u Hrvatskoj. Opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300 mAh, 66 W Honor SuperCharge i 6,67-inčnim Honor FullView zaslonom, Honor 50 Lite pruža izvanredne brzine punjenja, impresivno iskustvo gledanja s funkcijom zaštite očiju, sve po pristupačnoj cijeni. Pokrećući Android 11 s Google Mobile Services (GMS), Honor 50 Lite sada je dostupan u pretprodaji, a od 6.12. u trgovinama.