Adata predstavila velik broj proizvoda na Computexu

Adata predstavila velik broj proizvoda na Computexu

Tvrtka Adata je na sajmu Computex Taipei 2019, koji je okončan prošlog vikenda, predstavila najnovije XPG gejmerske, potrošačke i industrijske proizvode. Pod geslom „Game to the Xtreme” XPG gejmerski proizvodi imali su središnju ulogu na ovogodišnjem štandu.

Od noviteta predstavili su XPG Precog, igraće naglavne slušalice s dvije zvučničke jedinice. Slušalice nude tri zvučna načina rada (FPS, Virtual 7.1 Surround Sound i Music) radi optimiziranog zvuka u različitim primjenama i tehnologiju uklanjanja buke iz okoliša ENC. Još jedna novost su mehaničke tipkovnice XPG Summoner koje nude izbor između tri vrste prekidača Cherry MX.

Uz igračku periferiju XPG, izložili su i svoje najnovije komponente namijenjene korisnicima koji sami sastavljaju računala. Posjetitelji su mogli vidjeti kućišta XPG BattleCruiser i Invader s ARGB kontrolerima i magnetskim prednjim pločama koje se brzo skidaju radi lake montaže bez alata i održavanja. Predstavljen je i sustav za tekuće hlađenje XPG Levante s radijatorom širine 240 mm te napajanje XPG Core Reactor koje nudi visoku učinkovitost konverzije do 92%.

Tvrtka je, dakako, izložila i svoja brojna memorijska rješenja koja čine glavninu njihove ponude. Upravo u tom segmentu pripale su im i dvije nagrade na Computexu. Tako su za RGB vanjski tvrdi disk HD770G i vanjski SSD SE800 dobili nagrade "d&i" koje se dodjeljuju za dizajn proizvoda.

Još iz kategorije

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

Huaweijev 5G pametni telefon moguće od kolovoza nabaviti i u Hrvatskoj

16.07.2019. komentiraj

Iako svoju stvarnu primjenu uopće nema, a pitanje je kada će i imati jer se čekaju još natječaji za koncesije za 5G mrežu, kineski je proizvođač pametnih telefona po cijeni od 7500 kuna i to od kolova na tržište lansirao Huawei Mate 20 X (5G). Ovaj mobitel je prvi put predstavljen u Barceloni na MWC 2019 krajem veljače ove godine.

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

Huawei P30 Pro najbolji pametni telefon MWC-a u Šangaju

16.07.2019. komentiraj

Huaweijev trenutačno najjači model pametnih telefona, P30 Pro, nastavlja nizati uspjehe i osvajati nagrade. Taj je model proglašen najboljim pametnim telefonom na ovogodišnjem MWC 2019 Shanghai Summitu gdje je osvojio nagradu nazvanu Best Smartphone 2019 Award of Asia Mobile Awards.

Samsung Galaxy A80 dostupan u Hrvatskoj

Samsung Galaxy A80 dostupan u Hrvatskoj

15.07.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung predstavila je svoj najnoviji pametni telefon iz A serije – Samsung Galaxy A80, čiji su glavni aduti prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni ekran. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy A80 je 4.799 kuna, a od sljedećeg tjedna će biti dostupan na prodajnim mjestima u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji.