Adata predstavila velik broj proizvoda na Computexu

Adata predstavila velik broj proizvoda na Computexu

Tvrtka Adata je na sajmu Computex Taipei 2019, koji je okončan prošlog vikenda, predstavila najnovije XPG gejmerske, potrošačke i industrijske proizvode. Pod geslom „Game to the Xtreme” XPG gejmerski proizvodi imali su središnju ulogu na ovogodišnjem štandu.

Od noviteta predstavili su XPG Precog, igraće naglavne slušalice s dvije zvučničke jedinice. Slušalice nude tri zvučna načina rada (FPS, Virtual 7.1 Surround Sound i Music) radi optimiziranog zvuka u različitim primjenama i tehnologiju uklanjanja buke iz okoliša ENC. Još jedna novost su mehaničke tipkovnice XPG Summoner koje nude izbor između tri vrste prekidača Cherry MX.

Uz igračku periferiju XPG, izložili su i svoje najnovije komponente namijenjene korisnicima koji sami sastavljaju računala. Posjetitelji su mogli vidjeti kućišta XPG BattleCruiser i Invader s ARGB kontrolerima i magnetskim prednjim pločama koje se brzo skidaju radi lake montaže bez alata i održavanja. Predstavljen je i sustav za tekuće hlađenje XPG Levante s radijatorom širine 240 mm te napajanje XPG Core Reactor koje nudi visoku učinkovitost konverzije do 92%.

Tvrtka je, dakako, izložila i svoja brojna memorijska rješenja koja čine glavninu njihove ponude. Upravo u tom segmentu pripale su im i dvije nagrade na Computexu. Tako su za RGB vanjski tvrdi disk HD770G i vanjski SSD SE800 dobili nagrade "d&i" koje se dodjeljuju za dizajn proizvoda.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100  milijuna primjeraka

INFOGRAFIKA: PlayStation 4 prodan u više od 100 milijuna primjeraka

18.10.2019. komentiraj

Sony uživa posljednjih četvrt stoljeća jer PlayStation konzole prodaju se maestralno, što potvrđuje i četvorka, koja je u srpnju dosegnula stotinu milijuna prodanih jedinica. To znači da japanski tehnološki gigant na vječnoj listi najbolje prodavanih konzola drži četiri od pet mjesta. Tek se na treće mjesto smjestio Nintendo Wii sa 102 milijuna prodaja. Dakle, nitko više nije dosegnuo tu troznamenkastu brojku. No, činjenica je i da nitko neće tako brzo dosegnuti što je uspio Sony s PlayStation 2, koji je završio na 158 milijuna.

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

Novi Bellabeat modni dodatak uspješno upravlja stresom

16.10.2019. komentiraj

Moda i wellness pojmovi su poznati svakoj ženi, a osjećati se dobro i izgledati lijepo nije stvar taštine, već brige o sebi. Kada se u tu jednadžbu uključi tehnologija, i to ona nosiva, mnogima odmah na pamet pada – Bellabeat.

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila moćne značajke Note serije

15.10.2019. komentiraj

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i snažnim značajkama, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ pametni uređaji korisnicima omogućuju da oslobode svoju kreativnost i postanu produktivniji, tvrde u Sasmungu i ističu kako je s novim ažuriranjem tvrtka Samsung na Galaxy S10e, S10, S10 + i S10 5G pametne uređaje uvodi mnoge inovacije, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.