ADATA i XPG DRAM memorije integriraju se s platformama Z490

ADATA i XPG DRAM memorije integriraju se s platformama Z490

ADATA Technology objavio je da je njen XPG Overclocking Lab (XOCL) u suradnji s tvrtkom MSI oveclockao memorijske module SPECTRIX D50 i D60G 32GB RGB DDR4 na frekvenciju od 5000 MHz na platformi Intel® Z490. To postignuće označava ne samo kompatibilnost memorijskih modula XPG i ADATA s najnovijom platformom Intel Z490, nego i njihovu mogućnost da u potpunosti iskažu svoje performanse. XPG je ovaj rekord postigao korištenjem procesora Intel Core i9-10900K i matične ploče za gejmere MSI MEG Z490. XPG je testirao module D60G i D50 s matičnim pločama na čipsetu Z490 drugih proizvođača, sa sličnim rezultatima.

D60G nudi više RGB svjetla po kvadratnom milimetru nego bilo koji drugi memorijski modul na tržištu, uz pokrivenost preko 60 posto površine modula svjetlom. Potpuno izloženi izvorni svjetla su izrazito široki te stvaraju maksimalan mogući svjetlosni efekt u kombinaciji s opčinjavajućim višebojnim svjetlosnim tokom, kojim nadmašuju konkurenciju. Jedinstveni avangardni stil modula D60G zaista privlači poglede – modul je dizajniran u prepoznatljivom XPG-ovom stilu „X-light“, višestrane površine inspirirane dijamantima.

XPG D50 nudi čist i elegantan dizajn jednostavnih geometrijskih linija te trokutastu RGB ploču koja se savršeno uklapa u taj dizajn. Korisnici mogu birati između tri RGB načina - Static, Breathing i Comet, a mogu modul postaviti i u način rada Music, koji će osvjetljenje sinkronizirati s pjesmom koja upravo svira.

Memorijski moduli D60G i D50 izrađeni su iz visokokvalitetnih čupova i opremljeni metalnim hladnjakom za izvrstan integritet signala, pouzdanost i stabilnost, što im produžuje radni vijek. Podržavaju Intel® Extreme Memory Profiles (XMP) 2.0 za lakše overclockanje i bolju stabilnost računala.

XOCL je predan postizanju najvećih mogućih performansi na memorijama i kada je utemeljen 2018. bio je prva je ustanova tog tipa koju je osnovao neki proizvođač memorijskih modula. U svibnju 2019. XOCL je oveclockao modul SPECTRIX D60G na frekvenciju od 5738 MT/s, što je bio novi svjetski rekord.

Još iz kategorije

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i  novi pametni sat i slušalice

Uz novi Note i tablet, Samsung predstavio i novi pametni sat i slušalice

06.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics jučer je uz novu Galaqxy Note seriju i novu seriju tableta predstavila i novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat dosad, prekrasnog izgleda s brojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice predstavljaju najnoviji tehnološki napredak na području kvalitete zvuka unutar ergonomskog, stilskog privlačnog dizajna, tvrde u kompaniji.

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

Samsung predstavio pet novih uređaja Galaxy ekosustava – dolaze novi Galaxy Note i tableti

05.08.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics po prvi je put iz Koreje virtualno održala Galaxy Unpacked, događaj na kojem se predstavljaju novi, snažni i inovativni flagship uređaji. Na prijenosu uživo otkriveno je čak pet novih uređaja, čiji je cilj pružiti ultimativno korisničko iskustvo prilagođenom svijetu koji se ubrzano mijenja. Riječ je o najsnažnijim Note uređajima dosad –  Galaxy Note20 i Galaxy Note 20 Ultra, tabletima Galaxy Tab S7 i S7+, koji su namijenjeni za produktivnost i kreativnost, novom vrhunskom pametnom satu s naprednim značajkama za brigu o zdravlju Galaxy Watch3, elegantnim i ergonomskim bežičnim slušalicama s odličnom kvalitetom zvuka Galaxy Buds Live te preklopnom pametnom telefonu nove generacije Galaxy Z Fold2 s novim, značajnim poboljšanjima.

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

Novi CAT pametni telefon s naprednom termalnom kamerom

04.08.2020. komentiraj

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, predstavio je Cat S62 Pro  pametni telefon s termalnim snimanjem i FLIR Lepton senzorom najviše dostupne razlučivosti. Cat S62 Pro treća je generacija serije Cat 60 i ekskluzivno je opremljen najnovijom termalnom tehnologijom tvrtke FLIR. Zahvaljujući senzoru FLIR Lepton 3.5 i novoj aplikaciji MyFLIR Pro, Cat S62 Pro donosi četverostruko povećanje broja termalnih piksela i nenadmašan komplet značajki unutar aplikacije.