A1 Alpha 20 i A1 Alpha 20+ uskoro u A1 ponudi

A1 Alpha 20 i A1 Alpha 20+ uskoro u A1 ponudi

Nova A1 Alpha serija je treća generacija A1 pametnih telefona. Oba pametna telefona imaju najnoviji Android operativni sustav Android 10, a razvili su ih i testirali A1 stručnjaci u Austriji.

A1 Alpha 20 dolazi s velikim 6.22’’ HD + ekranom, trostrukim podešavanjem kamere (48MP + 5MP + 2MP) i 128 GB interne memorije. Veliki zaslon i vrhunska kamera omogućavaju izradu odličnih fotografija i neometano pregledavanje omiljenog sadržaja. Uz jamstvo od 3 godine i značajke koje ima, ovo je pametni telefon s najboljim performansama unutar svog cjenovnog razreda. Uređaj dolazi u dark chrome i agathe green boji.

A1 Alpha 20+ moćan je pametni telefon koji dolazi s još većim 6.53” FHD+ O-notch zaslonom, quad kamerom s 48MP + 8MP + 2MP + 2MP i također s trogodišnjim jamstvom. Uz vrlo konkurentnu cijenu i moćne značajke, A1 Alpha 20+ omogućava korisniku da u potpunosti uživa u današnjem digitalnom životu, a dolazi u crnoj i pearl white boji.

Zahvaljujući pažljivom odabiru dodatnih softverskih komponenti te unaprijed instaliranih aplikacija, i dalje je zajamčeno daljnje ažuriranje Android operativnog sustava i visoka razina korisničkog iskustva.

Novi pametni A1 telefoni korisnicima će pomoći da ostanu povezani, a njihovom kupnjom ujedno će i doprinijeti borbi protiv koronavirusa, te će Telekom Austria donirati 1 euro od svakog prodanog novog A1 Alpha pametnog telefona Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) za pomoć u borbi protiv virusa COVID-19. Cijena A1 Alpha 20 uz Mobilnu M tarifu iznosit će 9 kuna jednokratno i 15 kuna mjesečno kroz dvije godine, dok će za A1 Alpha 20+ korisnici platiti 9 kuna jednokratno i 35 kuna mjesečno kroz 24 rate. Uređaje će biti moguće kupiti i samostalno, uz maloprodajnu cijenu od 1199 kuna za A1 Alpha 20 ili 1699 kuna za A1 Alpha 20+.

Još iz kategorije

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

Počinje službena prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Hrvatskoj

28.05.2020. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je na domaćem tržištu početak prodaje novih modela iz Lifestyle linije televizora za 2020. godinu – The Serif i The Frame. Ove modele karakterizira istančan dizajn, koji se uklapa u svaki interijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi umjetne inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuje do 4K kvalitete.

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

Uz gadgete i modernu tehnologiju do pozitivnih promjena u životnom stilu

25.05.2020. komentiraj

Neovisno o tome čime se bavimo i što želimo postići, važno je održati motivaciju i kontinuitet. Kako bismo u tome uspjeli, osobito u novim i nepredvidivim okolnostima, moramo stvoriti i slijediti svakodnevnu rutinu. Gledajući njihovu pozitivnu stranu vidimo kako, zahvaljujući prednostima digitalnog doba, naprednoj tehnologiji te alternativnim načinima komunikacije, na raspolaganju imamo brojne aktivnosti.

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

Stiže novi SSD uređaj Ultimate SU720 kapaciteta do 1 TB

25.05.2020. komentiraj

Iz Adate stiže Ultimate SU720 – SSD uređaj koji se priključuje na SATA  sučelje propusnosti 6 Gb/s. Savršen za korisnike koji se žele s tvrdog diska prebaciti na SSD, SU720 nudi visoke performanse i veliku pouzdanost po povoljnoj cijeni. Opremljen 3D NAND memorijom i inteligentnim SLC cacheom, SU720 dostiže brzine čitanja odnosno zapisivanja do 520 odnosno 450 MB  po sekundi.