36 posto korisnika Google Pixel 6 nezadovoljno je tim mobitelom

36 posto korisnika Google Pixel 6 nezadovoljno je tim mobitelom

Google Pixel 6 serija trebala je označiti povratak na staze slave nakon posrtaja s nekoliko prethodnih generacija, ali bugovi u hardverskom smislu i dalje su prisutni pa su uređaji ove serije kod Amerikanaca izazvala poprilično gnjeva te 36 posto njihovih vlasnika navodi nezadovoljstvo i namjerava se prebaciti na neki drugi brend prilikom kupovine sljedećeg pametnog telefona.

Iako su trebali biti svjesni svih problema s Pixel serijom posljednjih godina, u Googleu su ponovno na tržište plasirali jednu prepunu bugova. Iako Pixel 6 sam po sebi izgleda dojmljivo i performanse sumu uistinu sjajne, na papiru, previše uređaja ima previše bugova.

Toliko da je istaknuti tech influenser MKBHD izjavio da zbog njih ne može nikome preporučiti uređaj. Iako je u teoriji, vrijedi ponoviti, uistinu sjajan. Dapače, korisnici koji su dovoljno sretni da im je u ruke došao model bez ikakvih problema, presretni su onime što pruža. Nažalost, u manjini su pa će Google dodatno osjetiti udarac na poslovanje.

I to je nejasno, da tako velika kompanija čini takve početničke greške, koje mogu biti kobne. Što je šteta jer se radi o uređaju iznimnog potencijala.

Najveće greške su s ekranom, koji se sporo osvježava, često ni otisak prsta umetnut u njega ne radi kako treba, ako uopće radi. Google ne uvrštava punjač s uređajem, a njegovi modeli nisu kompatibilni s većinom univerzalnih USB-A to USB-C. Nevjerojatne greške, propusti ili nemar...

Problemi su i s Android Auto jer se ne želi spojiti na njega, kao što ne radi dobro ni bluetooth, često ni Wi-Fi, a velik je problem i što se uređaj jednostavno "zamrzne" pa ga je potrebno nanovo pokrenuti.

A najbliže po nezadovoljstvu su korisnici LG uređaja, koje je korejska kompanija prestala proizvoditi prošle godine pa tih 12 posto njih koji navode da nisu zadovoljni zapravo i nije puno. Motoroli će 12 posto postojećih korisnika ostati odano, Samsungu deset posto, a Appleu 13 posto...

Još iz kategorije

Kineski proizvođač iPhona ussporio proizvodnju pametnih telefona za Apple

Kineski proizvođač iPhona ussporio proizvodnju pametnih telefona za Apple

28.11.2022.

Prekidi u najvećem pogonu Hon Hai Technology Groupa u Kini mogli bi ovaj mjesec smanjiti proizvodnju iPhonea za najmanje 30 posto, izvijestio je Reuters. Politika nulte borbe protiv COVID-19 u zemlji nedavno je izazvala široke prosvjede radnika.

HONOR pametni telefoni na božićnoj akciji

HONOR pametni telefoni na božićnoj akciji

28.11.2022.

Početkom Adventa globalni tehnološki brend HONOR u Hrvatskoj je snizio cijene svojih trenutačno najpopularnijih pametnih telefona te tako mnogima olakšao kupovinu darova ovih blagdana. Prepuni inovativnih značajki, s dugotrajnom baterijom i povoljnom cijenom, ovi pametni proizvodi nude pregršt naprednih rješenja za današnji digitalni način života te će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Donosimo pregled HONOR uređaja na božićnoj akciji za svačiji ukus i džep.

CircuitMess pokreće suradnju s Walmartom vrijednu 10 milijuna kuna

CircuitMess pokreće suradnju s Walmartom vrijednu 10 milijuna kuna

25.11.2022.

Nakon suradnje s Warner Brosom u sklopu projekta Batmobile, zagrebački start-up CircuitMess upravo je postigao novi veliki uspjeh. Otvorili su suradnju sa Sam’s clubom - podružnicom američkog Walmarta čiji predstavnici su prepoznali kvalitetu novog edukacijskog proizvoda Chatter 2.0 te ga naručili u 17,670 primjeraka. Vrijednost ove narudžbe je milijun i tristo dvadeset pet tisuća dolara.