U ožujku se održava drugo izdanje konferencije o turizmu i tehnologiji

U ožujku se održava drugo izdanje konferencije o turizmu i tehnologiji
DepositPhotos

Prošle je godine prva konferencija 3T - Tourism, Travel and Tech opravdala očekivanja organizatora pa će druga po redu biti smještena u većem prostoru. Ponovno će mjesto održavanja biti Zagreb, a ovaj put događaj će se održati u Boutique Cinema Kaptolu.

Među temama naći će se one o izravnom utjecaju tehnologije na industriju turizma današnjice, produljenje sezone, svjetski trendovi i slično. Od ostalih konkretnih tema sudionici mogu očekivati priče o turističkoj monetizaciji društvenih mreža, upotrebi CRM sustava u turizmu, marketingu putem takozvanih influencera, rješenjima za mobilno plaćanje...

Poznato je kako Hrvatska ima najveći udio turizma u bruto nacionalnom proizvodu od svih zemalja Europske unije. Upravo zato pitanja koja će biti postavljena tijekom konferencije vezana su uz mogućnosti korištenja modernih tehnologija u toj gospodarskoj grani, sinergiji tih sektora i trendovima koje možemo očekivati u bližoj budućnosti.

Do kraja veljače u tijeku je Early bird akcija na registracije za konferenciju 3T. Tako će zainteresirani u narednih nekoliko dana moći kupiti ulaznice za 790 kuna, odnosno uz popust od 20 posto. Ulaznice se mogu nabaviti putem sustava Entrio.