Otvorene prijave za Zagreb Summer Academy

Otvorene prijave za Zagreb Summer Academy

Foto: DepositPhotos

Studentska udruga eSTUDENT najavila je otvaranje prijava za Zagreb Summer Academy, međunarodnu ljetnu školu temeljenu na poduzetništvu i intelektualnom kapitalu. Prijave počinju 15. veljače, a traju do 10. svibnja 2018. Sudjelovati mogu osobe u dobi od 20 do 28 godina koje žele napraviti promjenu u svijetu i saznati više o poduzetništvu.

Zagreb Summer Academy prvi put se održava ove godine kao nasljednik poznate i afirmirane ljetne škole Dubrovnik Summer School. Mjesto održavanja je Zagreb, od 20. do 29. kolovoza.

Iz udruge ističu kako je svrha Zagreb Summer Academyja stjecanje novih, primjenjivih znanja s područja poduzetništva te razvijanje različitih vještina s naglaskom na soft skills. Vrhunski stručnjaci iz tih područja će kroz interaktivna predavanja i radionice pripremiti sudionike za promjenjive okolnosti koje ih očekuju u budućem poslovanju.

Tijekom deset dana ljetne škole sudionici će usvojiti mnoga stručna znanja, od toga kako odabrati pravu ideju i pretvoriti ju u plan do kreativnosti u poslovnom i osobnom brandingu. Program ovogodišnjeg Zagreb Summer Academyja odlična je polazišna točka za prvi korak prema uspješnoj poduzetničkoj karijeri. Svi polaznici ove ljetne škole dobit će i certifikat koji im može obogatiti životopis.

Više informacija o samom projektu i prijavama možete doznati na službenoj web stranici.

Još iz kategorije

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

Albert Gajšak gostuje na splitskom Clan Gaming Esport Centru

17.02.2018. komentiraj

Albert Gajšak iz Karlovca koji je svojim MAKERbuino konceptom zaludio svijet, gostuje ove nedjelje (18. veljače) u splitskom Clan Gaming Esport centru. Na višesatnoj radionici koja započinje u 13 sati, Albert će predstaviti poslovni model svog startupa te reći nešto više o jednoj od najuspješnijih Kickstarter kampanja na ovim prostorima pomoću koje je prikupio 100 tisuća dolara za razvoj MAKERbuino konzole.

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

U Osijeku se održava konferencija o sociološkom aspektu ICT-a

16.02.2018. komentiraj

U moru raznih tehnoloških konferencija, sljedećeg mjeseca u Osijeku nas očekuje događaj pomalo neuobičajene tematike. Naime, Forum ICT – društvo bavit će se sociološkim gledištem na ICT, odnosno međusobnim utjecajem najpropulzivnije gospodarske grane i društva današnjice.

Završena GDi Ensemble konferencija

Završena GDi Ensemble konferencija

16.02.2018. komentiraj

Sredinom tjedna u Zagrebu je održana dvodnevna konferencija na temu digitalne transformacije upravljanja imovinom, operacijama i poslovnim pokazateljima koju je organizirao GDi. Na tom se događaju okupilo 70-ak IT stručnjaka, IT direktora, stručnjaka u izgradnji i održavanju infrastrukture i direktora logistike.