Objavljen program četvrte ICT Security konferencije

Objavljen program četvrte ICT Security konferencije
Fotolia

Četvrta po redu ICT Security konferencija održat će se krajem mjeseca u Beogradu. 30. i 31. svibnja u Hotelu Hyatt Regency okupit će se brojni stručnjaci iz regije, a sve pod sloganom „Close IT Door".

Konferenciju će otvoriti Sava Savić, pomoćnik srbijanskog ministra za informacijsko društvo i Igor Franc, predsjednik udruženja eSigurnost. Sudionike očekuju zanimljive teme i vrsni predavači iz područja informacijskih tehnologija, sigurnosti platnih kartica i digitalnog plaćanja, mobilnih aplikacija, digitalne forenzike, zaštite podataka i mrežne sigurnosti.

Na službenoj stranici konferencije svi zainteresirani moći će pratiti predavanja, kao i najavljenu panel diskusiju na temu „Security of Digital Services“. Oba dana konferencije posjetitelji će moći poslušati novosti o najnovijim vrstama cyber napada i zaštite od njih. Očekuju ih brojna predavanja i četiri radionice specijalista iz područja informacijske sigurnosti.

Ovogodišnju konfereciju podržao je veliki broj sponzora, a organizira ju udruga eSigurnost u suradnji sa znanstvennim institucijama i partnerima iz financijskog, akademskog i IT sektora. Na službenoj stranici konferencije možete pronaći više detalja o samom skupu, kao i informacije o prijavama.