Nove tarife i 4G brzina iz Tomata

Nove tarife i 4G brzina iz Tomata

Hrvatski mobilni brand Tomato predstavio je novitete u ponudi za svoje sadašnje i buduće korisnike. Najveća je novost što se u novim tarifama jedinice iz paketa troše kako korisniku odgovara, a nije za zanemariti niti činjenicu da se u svim tarifama sada surfa 4G brzinama.

Ponuda je sada jednostavnija i nudi tri tarife za pretplatnike i korisnike bonova. U Velikoj tarifi korisnici dobivaju 6000 jedinica za potrošnju po svom izboru, odnosno za minute, SMS-ove i megabajte. Uz cijenu od 80 kuna ne naplaćuje se naknada za uspostavu poziva iako postoji opcija da se uspostava naplaćuje uz 20 kuna manji mjesečni iznos, a tada se naknada po pozivu plaća 29 lipa.

Srednja tarifa ima 3000 jedinica za potrošnju i stoji 60 kuna, odnosno 40 ako korisnik želi plaćati naknadu za uspostavu poziva. Slično je i kod Male tarife koja za 40, odnosno 20 kuna nudi 500 jedinica za potrošnju. Ponuda novih tarifa kreirana je na osnovu želja korisnika s kojima su iz Tomata stalno komunicirali kako bi bolje spoznali što oni žele.

Novost u ponudi su i novi uređaji, prije svih francuski Wiko. U ponudi su dva modela tog proizvođača, a riječ je o pametnim telefonima Ufeel Lite i Jerry. Uskoro će korisnici moći odabrati i dva kineska modela. Riječ je o Xiaomijevom Mi Mixu sa 128 GB te OnePlus 3T modela sa 64 GB memorije za pohranu. Uz nove uređaje u ponudi su još i Lenovo A Plus, Huawei Y5 II, HTC Desire 530, Sony Xperia E5 i Samsung J3.

Osim novosti u ponudi od danas je dostupna i redizajnirana internetska stranica te web shop. Snalaženje je također olakšano u odnosu na prethodnu verziju, a korisnike ovih dana očekuje još jedna velika novost. Riječ je o posebnoj mobilnoj aplikaciji koja, prema informacijama na internetskoj stranici Tomata, dolazi uskoro. Putem nje će oni koji ju instaliraju moći provjeriti stanje računa, broj preostalih jedinica za potrošnju, promijeniti tarifu ili izabrati neku od opcija te nadoplatiti sredstva na račun. Više informacija o novostima i kompletnu ponudu možete pogledati na www.tomato.com.hr.