Bug Future Show 2017 promicat će STEM znanja

Bug Future Show 2017 promicat će STEM znanja

Cjelodnevni tehnološki događaj Bug Future Show 2017 otkrit će kako kroz stjecanje STEM znanja i ljubavi prema tehnologiji možemo osigurati izgradnju boljeg svijeta. Ovogodišnji BFS, čiji je generalni pokrovitelj Hrvatski telekom, održat će se 26. siječnja u zagrebačkom kinu Europa. Svi zaljubljenici u tehnologiju moći će se, četvrtu godinu zaredom, zabaviti i družiti te ponovno poslušati predavanja regionalnih stručnjaka.

Događaj će otvoriti uvodno predavanje na kojem će važnost osuvremenjivanja obrazovnog sustava i implementaciju novih tehnologija u redovni kurikulum predstaviti Boris Jokić  s Instituta za društvena istraživanja. Pravce za uspjeh, kao i anomalije koje stoje na tom putu kada je riječ o domaćoj startup sceni, razotkriti Alan Đurić, suosnivač i CTO švicarske tvrtke Wire. Posjetitelji BFS-a moći će naučiti i kako, zahvaljujući utjecaju na društvenim mrežama, izgraditi poslovni uspjeh na predavanju Elle Dvornik.

Cjelodnevno druženje bit će i ove godine začinjeno šaljivim tonovima, za što će se pobrinuti voditelj Ivan Šarić, a posjetitelji će svjedočiti i jedinstvenoj raspravi u kojoj će se po prvi puta u povijesti sučeliti Superman, Batman i Spiderman kako bi raspravljali o tome tko će biti njihovi nasljednici, odnosno super-junaci budućnosti. Ulaz na show je besplatan, ali uz pozivnicu, pa se svi oni koji nisu dobili pozivnicu, a žele doći, trebaju e-mailom javiti u Bug s dokazom da su čitatelji magazina ili isto to napraviti na Twitteru uz hashtag #BFS2017.

Posjetitelji će moći osvojiti i vrijedne nagrade sponzora tijekom BFS-a, među kojima je i uređaj koji je osvojio glasoviti EISA Award, u kategoriji European Advanced Smartphone za sezonu 2016-2017, HTC 10, a niz atraktivnih nagrada, od gadgeta do vrijednih mobilnih uređaja i poklon paketa osigurali su još i Hrvatski Telekom, Sony, Zagrebačka banka i HBO. Sve detalje programa možete pogledati na adresi http://bfs.bug.hr/.