Algebra organizira natječaj za mlade menadžere

Algebra organizira natječaj za mlade menadžere

Visoko učilište Algebra organizira natječaja na koji se mogu javiti svi oni koji imaju najmanje 3 godine radnog iskustva i ambiciju da se usavršavaju pod mentorstvom američkih predavača s Kelley School of Business. Kandidata ili kandidatkinju koji ponudi najkreativnije rješenje realnog poslovnog problema, Algebra će sponzorirati na dvogodišnjem IgBS e-Leadership MBA programu.

Prijave za natječaj otvorene su do 1. ožujka. Natjecanje je namijenjeno mladim, perspektivnim zaposlenicima s minimalno 3 godine radnog iskustva, kojima karijera ide uzlaznom putanjom, no svojom plaćom još ne mogu financirati trošak školarine MBA programa. Kandidati će kroz rješavanje poslovnog slučaja morati dokazati da su zainteresirani za digitalne tehnologije i njihovu primjenu u poslovanju te će imati priliku pokazati inovativnost u osmišljavanju procesa digitalne transformacije u sklopu zadatka koji im bude dodijeljen. Najuspješniji među njima osvojit će školarinu u vrijednosti 17.500 eura za IgBS e-Leadership MBA program na Visokom učilištu Algebra.

"MBA program mnogima predstavlja ključan korak u karijeri, što zbog znanja koja se na njemu stječu, što zbog novih kontakata. Na ovom natječaju, kojeg organiziramo pod pokroviteljstvom konferencije Digital Takeover, tražimo mlade ljude, gladne novih znanja, pune ambicije i želje za učenjem, za ovladavanjem poslovnim znanjima i vještinama te dubinskim razumijevanjem ključnih trendova u području tehnologije. Ovakvih je MBA programa, koji su fokusirani na digitalnu transformaciju i e-Leadership, u Europi tek nekoliko, zbog čega Algebrin IgBS MBA predstavlja jedinstvenu priliku za mnoge. Nadam se da će mladi poslovni ljudi prepoznati i iskoristiti ovu priliku", naglasila je voditeljica MBA poslovanja i upisa u Algebri Ivana Conjar.