Ivana Smoljan Dobranović prešla u Repsly

Ivana Smoljan Dobranović prešla u Repsly

Foto: Repsly

Hrvatska ICT tvrtka Repsly, koja je dio svog poslovanja prebacila u SAD, ojačala je dio tima koji je smješten u Hrvatskoj. U upravnu strukturu inženjerskog dijela tvrtke, koji je smješten u Zagrebu, doveli su Ivanu Smoljan Dobranović, donedavnu menadžericu u S&T-u.

Ključna zadaća pozicije VP of Engineering, na koju je došla Smoljan Dobranović, je uskladiti aktivnosti i faze razvoja softvera s poslovnim ciljevima kompanije te je njezina uloga više menadžerska nego tehnička.

Repsly je došao do faze razvoja gdje ih čeka organizacijska i procesna transformacija što se i vidi po tome da je u ovoj godini u kompaniju došlo nekoliko iskusnih menadžera, a neka su menadžerska mjesta još uvijek slobodna te traje potraga za kvalitetnim kadrom. Osim na strani menadžmenta, tim se povećava i u dijelu razvoja softverskih rješenja.

"U Repsly me privukla kombinacija nekoliko ključnih faktora. Jedan od njih je prilika da radim na razvoju proizvoda i to u SaaS (Software as a Service) svijetu kojem je ključni kanal prodaje inbound marketing. Privukao me izuzetno energičan tim koji iza sebe ima već veliki uspjeh, a pred kojim opet leže izazovi kakve si samo može poželjeti svaki profesionalac koji ima želju za rastom, razvojem i stjecanjem iskustva u zanimljivim vremenima intenzivnog rasta kompanije i osvajanja novih tržišta", rekla je Smoljan Dobranović o svojoj novoj ulozi.

Dodala je kako joj startup okolina nije strana, budući da je radila u nekoliko startupa te bila i osnivačica jednog.

"Repsly ima vrhunski proizvod s ogromnim potencijalom te korisnicima u 70 zemalja svijeta. Naša platforma nikad ne spava te radimo u intenzivnom 24x7 režimu. Sve su to posebni profesionalni izazovi koje nudi rijetko koja tvrtka u Hrvatskoj te iskustva koja se u takvoj okolini stječu uglavnom se i traže negdje vani. Za mene je područje field activity managementa u CPG industriji, koja je Repslyjev fokus, također novo područje koje sa zadovoljstvom otkrivam", zaključila je Smoljan Dobranović.

Još iz kategorije

Velika kupovina na kraju godine: Disney preuzima Fox

Velika kupovina na kraju godine: Disney preuzima Fox

16.12.2017. komentiraj

Kompanija Walt Disney pristala je na posao težak gotovo 52,5 milijarde dolara u kojem će preuzeti 21st Century Fox. Preuzimanjem većeg dijela medijskog carstva Ruperta Murdocha Disney će postati jedna od najvećih multimedijskih kompanija na svijetu.

Combis ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

Combis ostvario prestižni Microsoft Gold Cloud Platform status

15.12.2017. komentiraj

Hrvatski pružatelj IT usluga Combis osigurao je Microsoft Gold Cloud Platform status zbog prepoznate stručnosti i više uspješno implementiranih cloud projekata. U središtu promatranih cloud kompetencija je Microsoft Azure platforma, a Combis se istaknuo ne samo stručnošću pri implementacijama, već i konzultantskim znanjima i edukacijama kojima je cilj osvještavati korisnike po pitanju Microsoft javnog oblaka.

Tatjana Skoko imenovana direktoricom Microsofta za Hrvatsku

Tatjana Skoko imenovana direktoricom Microsofta za Hrvatsku

15.12.2017. komentiraj

Tvrtka Microsoft je Tatjanu Skoko, v.d. direktoricu Microsofta Hrvatska imenovala direktoricom Microsofta za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tatjana Skoko imenovana je u rujnu 2017. v.d. direktoricom Microsofta u Hrvatskoj, a dužnost je preuzela od Lejle Zukić – Krivdić koja preuzela poziciju Channel Development Managera u Microsoftovoj regiji središnje i istočne Europe, gdje je zadužena za 33 zemlje.