Huawei pokupio hvalospjeve tehnoloških medija

Huawei pokupio hvalospjeve tehnoloških medija

Foto: Huawei

Unatoč činjenici da će zbog Trumpove izolacionističke politike vjerojatno ostati bez jačeg upliva na američko tržište, kineski Huawei je tijekom manifestacije CES dobio pregršt pohvala američkih i međunarodnih ICT medija za svoje proizvode. Vodeći tehnološki mediji u svijetu nisu štedjeli na epitetima i pohvalama.

Naglašavajući AI procesor zavidnih mogućnosti, Leica dvostruku kameru i dugo trajanje baterije te brojne druge performanse Mate 10 Pro uređaja, mediji su okrunili Huawei s čak četiri priznanja. Ističe se priznanje za „Pametni telefon godine“, koje je dodijelio renomirani portal Android Authority. Dodatno, isti je portal WiFi Q2 seriju kineskog proizvođača pohvalio zbog mogućnosti pokrivanja velikog prostora internet signalom.

Informatički portal TechRadar dodijelio je uređaju Mate 10 Pro titulu „Najbolji pametni telefon“. U pojašnjenju to priznanje opravdavaju pohvalama na račun naprednog Kirin 970 AI čipa, Huawei FullView zaslona, nove Leica dvostruke leće s otvorom blende od f/1.6 kao i tehnologijom napajanja certificirane sigurnosti. Portal T3 pohvalio je WiFi Q2 seriju za pružanje potpunog plug-and-play WiFi sustava dizajniranim za cijelu kuću i to titulom „Loves“.

Portal Android Police dodijelio je Mateu 10 Pro priznanje „Najbolje od CES-a 2018“, prije svega zahvaljujući procesoru, kameri i životnom vijeku baterije. Portal je tako prozvao taj uređaj 'uglađenim i izuzetno prekrasnim'. Uredništvo portala Android Central imenovalo je Mate 10 Pro za „2018 CES najbolji izbor“ zbog poboljšanih postavki dvostruke kamere, SuperCharge certifikata i 6-inčnog Huawei FullView HDR zaslona. Osim toga, prozvali su uređaj „najboljim telefonom ikada“ zaključivši da je najbolji Android flagship u kategoriji baterije.

Još iz kategorije

INFOGRAFIKA: iPhone X podigao prosječnu cijenu mobitela

INFOGRAFIKA: iPhone X podigao prosječnu cijenu mobitela

17.02.2018. komentiraj

Pametni telefoni u 2017. godini ponovno su probijali granice na svim razinama, ali ona koja se ističe vezana je uz prosječne cijene. Naime, kad je Apple najavio da će iPhone X koštati minimalno tisuću američkih dolara te time biti najskuplji pametni telefon u povijesti, to je utjecalo na tržište i vidi se kroz same brojke.

Logitech predstavio novu kombinaciju bežične tipkovnice i miša MK540 Advanced Combo

Logitech predstavio novu kombinaciju bežične tipkovnice i miša MK540 Advanced Combo

16.02.2018. komentiraj

Tvrtka Logitech predstavila je Logitech MK540 Advanced Combo, kombinaciju bežične tipkovnice standardne veličine i ambidekstralnog miša. Iz tvrtke ističu kako baterije u tipkovnici nije potrebno mijenjati 36 mjeseci, dok će miš ostati uključen 18 mjeseci bez zamjene baterija.

Samsung Galaxy Note 9 imat će senzor za otisak prsta ispod zaslona

Samsung Galaxy Note 9 imat će senzor za otisak prsta ispod zaslona

15.02.2018. komentiraj

Senzori za prepoznavanje otiska prsta postavljeni unutar samog zaslona pametnog telefona postat će stvarnost ove godine i najavljeni su neslužbeno od strane Samsunga. Nažalost, neće se pojaviti na nadolazećim Galaxy S9 modelima već na Galaxy Note 9 modelima koji stižu na tržište tek pola godine nakon, kao što to i inače biva.