Zuluhood od sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita

Domaća mobilna platforma namijenjena sigurnosti dom Zuluhood od  sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita i to onda kada su one doista potrebne, a kako sami ističu to je sjajna vijest upravo u sezoni godišnjih odmora koja je u punom jeku i kada mnogi od nas muku muče zbog činjenice da na tjedan, dva ili tri ostavljaju svoj dom bez (pravog) nadzora.

Naime, podsjetimo, Zuluhood je s jedne strane platforma za nadzor koja se temelji na zajednici i samoorganizaciji korisnika, dok je s druge strane to platforma za kupovanje zaštitarskih usluga. Upravo je ta mogućnost kupovine profesionalne preventivne i reaktivne zaštitarske usluge, i to baš onda kada je ona doista potrebna, jedna od najzanimljivijih i najinovativnijih usluga ove platforme.

Tako su sada, putem besplatne Zuluhood aplikacije dostupne sljedeće usluge hitna provjera (Urgent check) - na lokaciju doma bez odgode se šalju zaštitari koji će provjeriti dom, djecu ili starije. Zaštitari su dostupni 24 sata pa se provjera može zatražiti u bilo koje doba dana ili noći.

Provjeri moj dom (Check my home) – redovni obilazak doma, ukućana i/ili vikendice od strane profesionalnih zaštitara koji će klijenta obavijestiti o zatečenom stanju. Osim što će dobiti informacije o tome je li sve u redu, sama fizička prisutnost zaštitara ujedno je i dodatna zaštita jer šalje jasnu poruku da je dom čuvan.

Proslijedi alarme (Daily monitoring) – po prvi put ova je usluga omogućena za sustave pametnog doma, kao što su D-Link ili Arlo kamera te Google Home i Amazon Alexa. Također, usluga je po prvi put omogućena na zahtjev i na kraći vremenski period – tijekom vikend putovanja ili godišnjih odmora. Korisnik ne mora biti dostupan – svi alarmi se automatski prosljeđuju u nadzorni centar koji po potrebi šalje zaštitare da na licu mjesta provjere je li sve u redu.

Kućni zaštitar (Home Guard) – neovisno o tome trebate li ovu uslugu samo na par sati ili na par dana, možete je jednostavno naručiti putem Zuluhood aplikacije. Zaštitari će fizički doći na lokaciju doma i čuvati ga tijekom traženog perioda.

Sigurno druženje (Event Guard) – organizirate družanje, veće okupljanje, proslavu ili svadbu? Sada možete jednostavno doći do zaštitara koji će brinuti o tom eda sve prođe u najboljem redu.

Navedene usluge trenutno pruža AKD-Zaštita, no uskoro će korisnici Zuluhooda moći birati između nekoliko zaštitarskih tvrtki.  Također, u pripremi su i nove usluge, poput brige o starijim osobama. Uslugom naziva Pomoć oko starijih (Check on Seniors), uskoro će se moći jednostavno organizirati redoviti obilazak roditelja ili baka i djedova, a klijent će nakon obilaska kroz Zuluhood aplikaciju moći dobiti jasnu povratnu informaciju, tvrde u kompaniji i dodaju da trenutno se takva usluga može zatražiti kroz uslugu Urgent check(Hitna provjera).

U Zuluhoodu su izuzetno zadovoljni suradnjom s AKD-Zaštitom, a posebno činjenicom da ona započinje upravo u sezoni godišnjih odmora, kada je i najpotrebnija.

„Povjerenje je ključna stvar u sigurnosti, pa nam je drago da je Zuluhood u nama prepoznao partnera kojem može vjerovati, ali kojemu vjeruju i sami korisnici. Vjerujemo da će oni prepoznati ovu inovativnu, praktičnu i jednostavnu uslugu kojom je sada pristup našim uslugama omogućen zaista u bilo kojem trenutku, neovisno o tome gdje se nalaze“, zaključio je član Uprave AKD Zaštite Josip Turkalj.URL članka Zuluhood od sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita